Τρίτη, Μαρτίου 02, 2010

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

Πολιτική απόφαση για εκκαθάριση της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ εν λειτουργία, ζητούν από την πολιτεία οι θιγόμενοι από την ανάκληση αδείας της ασφαλιστικής εταιρείας.
Μάλιστα, επισημαίνουν πως αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς "όσο η επιχείρηση δεν λειτουργεί τόσο οι ζημίες συσσωρεύονται" και "περίπου 1.000.000 πολίτες επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από το πρόβλημα αφού δεν έχουν κάλυψη σε θέματα νοσηλειών, ανικανότητας, ασφάλισης ζωής ή και συντάξεων γήρατος". Μόνο τα ασφαλιστήρια ζωής υπολογίζονται σε περίπου 250.000.
Εκπρόσωποι του υπό ίδρυση Συλλόγου τους (των ζημιωθέντων) εκφράζουν την ανησυχία των περίπου 500 μέχρι τώρα μελών του, και επισημαίνουν πως, ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί οι υποσχέσεις που είχε δώσει ο αρμόδιος υφυπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, για αντιμετώπιση του θέματος πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Το πρόβλημα και οι ενδεδειγμένες λύσεις του θα συζητηθούν εκτενέστερα σε ανοιχτή συγκέντρωση που οργανώνει για αύριο στη Θεσσαλονίκη, ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6μμ, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.
"Η πολιτεία θα πρέπει να δηλώνει παρούσα και να μην αρνείται τις διαχρονικές της ευθύνες για την πλημμελή εποπτεία του υπερευαίσθητου χώρου των ασφαλειών ζωής, ο οποίος προσφέρει τεράστια άμεσα και έμμεσα οφέλη στην εθνική οικονομία" επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: