Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ...Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ...

Τη σημασία της κοινωνικής αλληλεγγύης «σε μια εποχή οικονομικής στενότητας» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην Β' Θεραπευτική Μονάδα Υποκατάστασης Αθήνας.
Ανέφερε ότι είναι σημαντικό "να σταθούμε δηλαδή δίπλα στον αδύναμο, σε αυτόν που έχει ανάγκη, σε αυτόν που έχει προβλήματα, πόσο μάλλον στους χρήστες ναρκωτικών, κάτι που αφορά τόσες οικογένειες, τόσες γειτονιές της χώρας μας, κάτι που, τελικά, μας αφορά όλους".
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και συνομίλησε με τη Διοίκηση, τους εργαζόμενους, καθώς και με άτομα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Υποκατάστασης της Μονάδας.
Σχετικά με το πρόβλημα των ναρκωτικών, ο Γ. Παπανδρέου επισήμανε ότι αποτελεί "μεγάλο κοινωνικό ζήτημα και, δυστυχώς, και σε αυτό το θέμα, είμαστε ουραγοί στην Ευρωπαϊκή Ένωση".
Δεσμεύτηκε να παρακολουθεί προσωπικά "τον συντονισμό των συναρμόδιων υπουργείων, ώστε πολύ σύντομα, μέχρι το τέλος του έτους, να έχουμε σημαντική μείωση σε ένα μεγάλο πρόβλημα, που είναι η λίστα αναμονής τόσων ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν τη θεραπεία, θέλουν να μπουν στο πρόγραμμα υποκατάστασης".

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ;;;
ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ;;;;

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 13 ΜΗΝΩΝ ΠΕΘΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟΙ,ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
24-3-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαλακίζεται

ένα ορθογραφικό έλεγχο google, κάτι ρε παδιά..

Ανώνυμος είπε...

Μαε εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τις μαλακιες σου ρε πρεζα.Όλο τα ιδια και τα ιδια.Οτι μαλακια σλυ λενε την γραφεις. Αντε και γαμησου πια φασιστα!