Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...

Η διακρατική συμφωνία για την προμήθεια 450 οχημάτων μεταφοράς προσωπικού BMP3, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τη συντήρηση των υπαρχόντων συστημάτων, όπως το S300 και τα χόβερκραφτ τύπου Zubr θα βρεθούν στο επίκεντρο των επαφών που θα έχει ο Ευ. Βενιζέλος στη Ρωσία.
Ο υπουργός Άμυνας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία, προσκεκλημένος του Ρώσου ομολόγου του. Ο Ευαγ. Βενιζέλος θα έχει συνομλίες και με αξιωματούχους του τομέα των αμυντικών εξοπλισμών.

ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eleos re me ta opla paliotomara...

o kosmos peinaei kai pethenei apo tin pina idi ti na ton kanoume ton polemo???

ai sto diaolo pia malakes e malakes...

ola stimena einai re gia na vgazoun disekatommuria oi etaireies polemikou eksoplismou...

afou kai emeis kai oi tourkoi ap'tous idious psonizoume...ti skata diskoleuetai na katalavei o kosmos??

malakes e malakes

Ανώνυμος είπε...

einai aparadehtei oloi toys den ntreponte ligo oi athlioi poy meso oikonomikis krisis (kai kala) (o laos tha tin plirosei gia ali mia fora) theloyn na agorosoyn stratiotiko eksoplismo... pliroste re lamogia prota toys anergoys kai dimioyrgiste theseis ergasias poy o laos pinaei kai den iparhoyn doylies kai meta dite ta kolo aplika sas sistimata...

to oti mas pernane gia malakes ayto einai dedomeno file moy dioti kseroyn oti den mporoyme na kanoyme tipota dioti an pinas asholise sto pos na vgalis hrimata gia vioporismo kai ohi na asholise me toys karnavalismoys ton kivernonton....

vlaxopodas είπε...

οχι αλλο καρβουνο...ρε σεις αν δεν παρουμε τα bmp-3 θα κλεισει η ελβο..αν δεν παρουμε φρεγατες και υποβρυχια θα κλεισει η ελευσινα και ο σκαραμαγκας και η ανεργια για την καταπολεμιση της οποιας κοπτεστε θα βαρεσει κοκκινο..ξερετε ποσος κοσμος απασχολειτε σε επιχειρησεις αμυντικου υλικου?..και στην τελικη καλυτερα να εχεις 20 σχολεια και νοσοκομεια και μια αεροπορια που θα μου τα προστατευει παρα 100 που θα μου γινουν καρβουνο οπως εγιναν και των γιουκοσλαβων το 99..τελος τα σκανδαλα στο χωρο της υγειας ειναι απειρος περισσοτερα απο αυτα των εξοπλισμων δεν ειδα ομως κανενα να ζητα την καταργιση του ΕΣΥ..αρα δεν ειναι θεμα κοστους απλα καποιοι εχουν ιδεολογικοπολιτικα συμπλεγματα κατα του θεσμου που λεγεται στρατος αλλα και τα της ενοιας του εθνους και της πατριδας..