Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ...

«Δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας» έχουν συνασπισθεί εναντίον του ιδίου προσωπικά και της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε ο δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε με αφορμή δημοσιεύματα για την υπεξαίρεση κονδυλίων από τα Ταμεία του δήμου.
«Κάνουν ό,τι μπορούν για να μην κερδίσει η παράταξη μου στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου. Μεταχειρίζονται κάθε μέσο. Διαρρέουν ακόμα και τις πιο ψευδείς ειδήσεις», είπε ο κ. Παπαγεωργόπουλος. Κατήγγειλε δε, ότι προξενείο ξένης χώρας (δεν αποκάλυψε ποιο) «υποβοήθησε εκδηλώσεις» για να επιτύχει την απομάκρυνση του κ. Παπαγεωργόπουλου από τη δημαρχία, επειδή οι θέσεις του για το όνομα της Μακεδονίας «δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εν λόγω χώρας».

Τόνισε ότι η διοίκηση του δήμου αποκάλυψε την υπεξαίρεση στα Ταμεία, έστειλε στη Δικαιοσύνη τον επίορκο υπάλληλο, δήλωσε πως ο δήμαρχος δεν έχει καμία σχέση με όσα συκοφαντικά αναφέρονται σε δημοσιεύματα και ο δήμος δεν παρήγγειλε, ούτε πλήρωσε λογισμικό.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος κάλεσε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον υπουργό Οικονομικών να ελέγξουν τις «διαρροές» που αφορούν τις έρευνες γύρω από την υπεξαίρεση. Χαρακτήρισε «αδιανόητο» δύο χρόνια και δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης να μην έχει γίνει η παραπομπή των υπευθύνων, η οποία υπολογίζεται να γίνει μετά τις δημοτικές εκλογές, ενώ μετά το Πάσχα θα αρχίσει η εξέταση των μαρτύρων. Το αποτέλεσμα θα είναι «να πάμε στις δημοτικές εκλογές μόνο με σκιές και με "διαρροές" από τους γνωστούς κύκλους και όχι με την τελική παραπομπή από τη Δικαιοσύνη των υπευθύνων», υπογράμμισε.
«Είμαστε η διοίκηση που δεν ανήκει πουθενά, παρά μόνον στο απλό Θεσσαλονικιό. Δεν υπηρετούμε κανένα συμφέρον, δεν ανήκουμε σε κανένα σαλόνι, δεν συνεργαζόμαστε με καμία δύναμη, είτε του εσωτερικού, είτε του εξωτερικού, δεν υπηρετούμε καμία εφημερίδα και κανένα κανάλι», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Σε ερώτηση να έχει την πολιτική στήριξη της ΝΔ απέναντι στις επιθέσεις, που καταγγέλλει ότι δέχεται και για να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος, ο κ. Παπαγεωργόπουλος απάντησε ότι μιλάει ως δήμαρχος εκλεγμένος για τρεις συνεχείς θητείες και δεν χρειάζεται στήριξη από κανένα κόμμα.

1)Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ;;;
2)ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΤΙΣΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ;;;
3)ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΩΣΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;;;

ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΕ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: