Κυριακή, Μαρτίου 07, 2010

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΙΧΝΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ SIRINA,ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΑ PC ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΡΝΟ -Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η SIRINA ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ.
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΑ PC,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ PORTAL.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΩΝ....

Εφοδο πραγματοποίησε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) στην εταιρεία έκδοσης και διακίνησης του περιοδικού Sirina, μαζί με το οποίο κυκλοφόρησε το επίμαχο DVD με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε την περασμένη Τετάρτη, αλλά και τις χιλιάδες πωλήσεις που έκανε μέσα σε μόλις μία μέρα το περιοδικό, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για έρευνα στα γραφεία της εταιρείας που εδρεύει στην οδό Γράμμου 12, στο Παλαιό Φάληρο. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν και στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της ΥΠΕΕ.
Η πρώτη «επίσκεψη» των ανδρών της Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, αφού τα γραφεία ήταν κλειστά. Το κλιμάκιο επέστρεψε, με την παρουσία εισαγγελέα, την Παρασκευή το πρωί και με κλειδαρά κατάφεραν να μπουν στην έδρα της εταιρείας και να κάνουν φύλλο και φτερό το λογιστήριο και τις αποθήκες της.
Κανείς εργαζόμενος δεν φάνηκε κατά τη διάρκεια των πολύωρων ελέγχων, ούτε φυσικά και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, που φέρεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδας από τη μέρα που κυκλοφόρησε το περιοδικό.

Κατά τις έρευνες, η Υπηρεσία κατέσχεσε κούτες με διάφορα υλικά, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πακέτα συμβολαίων, μπλοκάκια παροχής υπηρεσιών και άλλα έγγραφα που ελπίζουν ότι θα συμπληρώσουν το παζλ των ελέγχων της εταιρείας. Σε αντίθεση με όσα γράφηκαν, στον χώρο δεν βρέθηκε ίχνος ναρκωτικής ουσίας, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο αξιοποιήσιμο από τη Δίωξη Ναρκωτικών.
Η Sirina είναι γνωστή για τις παραγωγές της στην Ελλάδα. Από την πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα της μαθαίνουμε για τα... στόρι των ταινιών της, αλλά και για την αξιολόγηση όσων τις είδαν, εν είδει τηλεκριτικής... Πρόκειται για την ίδια εταιρεία που πριν από δύο χρόνια είχε τραβήξει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, όταν είχε γυρίσει ταινία με γνωστό γιατρό της Αθήνας. Με την κυκλοφορία του DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ωστόσο, η εταιρεία φαίνεται να γνωρίζει το... απόγειο της δόξας της, αφού οι αγοραστές του υπολογίζονται πάνω από 100.000, χωρίς να συνυπολογίσει κανείς τους χρήστες του Διαδικτύου.

Μ. ΨΑΡΑ

ΠΡΕΖΑ TV
7-3-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

h kalyterh poiothta einai edw

http://rapidshare.com/files/358442213/Julia_Alexandratou_from_Sirina.part1.rar
http://rapidshare.com/files/358452753/Julia_Alexandratou_from_Sirina.part2.rar

Ανώνυμος είπε...

χεστήκαμε μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

nai re xeutila anevase tin tainia me tin dustuxismeni sto internet na prosfereis ergo stin koinwnia....

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλεπετε πως την εχουν εξαρτημενη απο ναρκωτικα και την κανουν οτι θελουν?
σε αυτο δεν θα επεμβει κανεις εισαγγελεας.
γελα ανθρωπάκο!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φυτά κράζετε αυτόν που έβγαλε το Link για την Julia??
Προτιμάτε να δώσετε 20 ευρώ για τον δείτε???Και όσο για τα ναρκωτικά ,είναι προσωπική επιλογή του καθένα.Κανείς δεν σε αναγκάζει να πάρεις.Και η δυστυχισμένη όπως την λέτε γελάει μαζί σας που πάτε και δίνετε 20 ευρώ για να την δείτε να το κάνει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του gamato.info