Κυριακή, Μαρτίου 14, 2010

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ SIRINA PRODUCTIONS,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ SEX VIDEO ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

«EΧΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ. Ολα όσα έγιναν,έγιναν με την πλήρη και έγγραφη συγκατάθεση της κυρίας Αλεξανδράτου. Πληρώθηκε πολύ καλά και συμφώνησε να πάρει και έξτρα χρήματα αν το DVD της πάει καλά στις πωλήσεις». Με αυτά τα λόγια ο κ. Δημήτρης Σειρηνάκης, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Sirina» που έβγαλε στα περίπτερα το «ροζ» βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, δίνει τη δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του στο σίριαλ των τελευταίων ημερών, αλλά και στους ισχυρισμούς της κυρίας Αλεξανδράτου πως το video ήταν μια προσωπική της στιγμή.
Η πρωταγωνίστρια μίλησε για ιδιωτικό υλικό και όχι για ταινία, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις και αγωγές. Ο παραγωγός, όμως, έχει τελείως διαφορετική άποψη. «Η εταιρεία παραγωγής είναι η νόμιμη κάτοχος του υλικού που προβλήθηκε και διανεμήθηκε και το οποίο είναι αυθεντικό.
Εχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες τόσο για την παραγωγή όσο και τη διάθεση και διανομή του».
Μάλιστα αποκαλύπτει πως υπάρχει και συμβόλαιο με λεπτομέρειες που αναφέρονται τόσο στη νεαρή στάρλετ όσο και στον Γάλλο συμπρωταγωνιστή της Ιαν Σκοτ. «Υπάρχει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές της ταινίας, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της παραγωγής, το οποίο έχει ζητηθεί από τις Αρχές εν όψει των εξελίξεων και έχει ήδη κατατεθεί. Το καταθέσαμε την Πέμπτη στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων. Εκεί αναφέρονται όλοι οι όροι της συνεργασίας που έχει η εταιρεία με την κυρία Αλεξανδράτου, ενώ υπάρχει και άλλο συμφωνητικό με τον άλλο κύριο. Χρονικά, το ιδιωτικό συμφωνητικό συνετάχθη και υπεγράφη μία ημέρα πριν από τα γυρίσματα στα μέσα Φεβρουαρίου».
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τα χρήματα που εισέπραξε η 25χρονη πρωταγωνίστρια ήταν πολλές και συγκεχυμένες. Κάποιοι μίλησαν ακόμη και για 1.000.000 ευρώ. Οπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, η Τζούλια Αλεξανδράτου πήρε 150.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στην ταινία και αν το DVD πουλούσε πάνω από 200.000 αντίτυπα, θα έπαιρνε και ένα έξτρα μπόνους. Οσο για τον γνωστό Γάλλο πορνοστάρ, οι ίδιες πηγές λένε πως πληρώθηκε 1.500 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για πρωταγωνιστές τέτοιου είδους ταινιών.
«Η αμοιβή της κυρίας Αλεξανδράτου ήταν ένα εφάπαξ ποσό, το οποίο περιλάμβανε όλα τα δικαιώματά της κατ’ αποκοπή δηλαδή και υπάρχει και μία συνάρτηση σε σχέση με τις πωλήσεις που θα κάνει το συγκεκριμένο DVD, από τις οποίες αναλόγως του ύψους των πωλήσεων έχουν προβλεφθεί και κάποια άλλα ποσά, πάλι κατ’ αποκοπή. Δεν είναι ποσοστά, είναι κατ’ αποκοπή ποσά.
Δηλαδή, για κάθε συγκεκριμένο όγκο πωλήσεων προβλέπονται κάποια συγκεκριμένα χρηματικά ποσά τα
οποία θα λάβει η κυρία Αλεξανδράτου. Οχι ποσοστό, λοιπόν, επί των πωλήσεων. Κατ’ αποκοπή. Οι όροι του συμφωνητικού του έτερου πρωταγωνιστή είναι διαφορετικοί και οι αμοιβές του άλλες, πολύ χαμηλότερες. Ως είθισται να είναι. Το συγκεκριμένο συμφωνητικό αφορά σε μία παραγωγή. Αυτή που πραγματοποιήθηκε», υποστηρίζει ο κ. Σειρηνάκης, ενώ για όσα λέει η Τζούλια αναφέρει: «Η κυρία Αλεξανδράτου έχει έναν πολύ ικανό συνήγορο και τη δυνατότητα να διεκδικήσει ό,τι νομίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει. Εμείς από τη δική μας πλευρά γνωρίζουμε ότι έχουμε τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες και είμαστε εδώ να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε διεκδίκηση δίχως να φοβόμαστε. Το αντίθετο μάλιστα. Αν υπάρχουν δε διεκδικήσεις οι οποίες είναι πέραν των νομίμων, από οποιαδήποτε πλευρά, η εταιρεία επιφυλάσσεται να στραφεί εναντίον τους. Είμαστε νόμιμοι σε οποιεσδήποτε διαδικασίες. Σε περίπτωση λοιπόν που οποιοσδήποτε τις αμφισβητήσει, επιφυλασσόμαστέ των νομίμων δικαιωμάτων μας».
ΕΞΑΛΛΟΥ, η υπόθεση του «καυτού» βίντεο που γυρίστηκε στην «golden suite» ενός από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία ημιδιαμονής της εθνικής οδού στις 17 Φεβρουαρίου και διήρκεσε λίγες ώρες προκάλεσε και την κινητοποίηση της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών, που έψαξε τόσο την εταιρεία όσο και τη βίλα της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Ο κ. Σειρηνάκης αναφέρει: «Σε ό,τι αφορά την εταιρεία,πρέπει να τονίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή συνεργάστηκε με τις Αρχές. Αυτοβούλως εμφανίστηκα τη Δευτέρα το πρωί στην ΥπΕΕ, ζητήθηκε η συνδρομή και να παραδώσω σχετικά έγγραφα για τον έλεγχο που διεξάγει η υπηρεσία. Την Πέμπτη είχαν παραδοθεί όλα. Η εταιρεία συνεργάστηκε απόλυτα με τις Αρχές και μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε θέμα παρατυπιών ή παρανομιών σε ό,τι την αφορά. Οι συκοφαντικές φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη Παρασκευή είναι αναληθείς». Από την άλλη, ο δικηγόρος του κ. Κυριάκος Βιγέλλης μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» επισημαίνει: «Από τη μέχρι σήμερα πορεία της έρευνας που διεξάγει η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, με την οποία η επιχείρηση έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα, για ό,τι της έχει ζητηθεί έχει παρασχέσει και παραδώσει κάθε έγγραφο, και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει η παραμικρή παρανομία ή παρατυπία σε σχέση με τη συγκεκριμένη παραγωγή».

ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ...ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ...

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΊΑ...ΓΝΩΣΤΟ PORTAL ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ SIRINA ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ...ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΔΙΩΞΗ.
ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
14-3-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια μαλακία 20€!!!! Ε οχι.
Εγω στο τζάμπα το είδα και το έβαλα στο γρήγορο. Τέτοιο ξενέρωμα... Αν αυτό είναι που ξέρει καλύτερα, σκέψου ... το μαγείρεμα που κάνει. Μασάει και μαστίχα στους διαλόγους? δεν πρόσεξα.
Καλύτερα η Λουκα Κατσέλλη ή Μαριέτα Κουτσίκου πιο παθιάρικες δείχνουν

Ανώνυμος είπε...

"Καλύτερα η Λουκα Κατσέλλη ή Μαριέτα Κουτσίκου πιο παθιάρικες δείχνουν" Φίλε θα σου στείλω το λογαριασμό για τη ψυχοθεραπεία που θα χρειαστώ μονο με τη σκέψη για αυτες που ειπες

Αλέξανδρος ήβας είπε...

Στη χώρα τη Σοδόμα….!

…..Αφήστε μας….. και φτύστε μας….,
αρχαίοι μας προγόνοι….,
σ’ αυτόν τον πανεκφυλισμό….,
ως λέτε πάνωθέ μας….,
ας ξεψυχάμε μόνοι….!

Αφήστε μας….. και φτύστε μας….,
χα…., τι «Μεγάλη Ιδέα»….,…..
Όνειρο τ’ όποιο βολεψιό….,
ως λέμε κάτωθέ σας….,
μεις έχουμε….. κι Ιδέα….!

Αφήστε μας….. και φτύστε μας….,
κι αν θέτε…., συγχωρέστε μας….,
γελάστε θέτε….. κλάψτε μας….,…..
καλά είναι κι έτσι…., πάψατε….,
στη χώρα τη Σοδόμα….,…..
μα….. κρίμα –σας…., ‘’παράλειψη’’….,
που, μόν’, για λίγους γράψατε,
και, κάτι….. για ‘’’Κονόμα’’….!.....

………………………………………..

Φφφφφ
ύσα, αγέρα του όρθιου λόγου….!

…..Φύσα, αγέρα
του όρθιου λόγου….,
διώξε τη συννεφόσκονη
που άπλωσαν Σειρήνες….,
να ‘δει λαός τον ήλιο του….,
σκυλιά του παραλόγου….,
σκυλιά που κρύψατε το φως…..
μαζί με άγιες μνήμες….!

Παραλλαγή μεσαίωνα
κι ετούτος ο αιώνας….,
στης τούμπας το ανάποδο…..
Ζενίθ ‘βαφτίσαν το Ναδίρ….,
---- φύσα…., για να χαράξει….! ----
κι είν’ για φτηνούς, να, άνοιξη…..
και για ακριβούς χειμώνας….,
ψυχής, κορμιού….. αφαίμαξη
από τις κλίκες των βαμπίρ….,
στη σάπια ‘’Νέα Τάξη’’….!

Φύσα, αγέρα
του όρθιου λόγου….,
βουρ στα βαμπιροπρόβλητα
της Νύχτας τα μνημεία….,
του χάους τα φερέφωνα
είν’ του λαού προδρόμοι….,
προδρόμοι της πισωδρομιάς….,
στης Γης τα Σατανεία….!.....

…………………………………..

Για….. ‘’ροζ’’ κρεβατοσκάνδαλα….!

…..Πέταξ’ την πένα, ποιητή....,
τους λογισμούς παράτα....,
το τι...., το πώς..... και το γιατί.....
να ψάχνεις ‘τα σταμάτα....!

Κανείς γι’ αυτά δε νοιάζεται....,
αλλάξανε κι οι μήνες....,
ο κόσμος, πια, στοχάζεται
για….. ‘’ροζ’’ κρεβατοσκάνδαλα,
‘κονόμες και κομπίνες....!

Πέταξ’ την πένα στους ‘’τρελούς’’....,
‘’σκυλάδικα’’…., αν θες...., γράψε....,
για έρωτες μαζοχικούς....,…..
στοπ...., ντεμοντέ...., και ‘’κλάψε’’....!.....


Φφφφφ….:

Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

Ανώνυμος είπε...

οτι λεει και ο πρωτος.
ο δευτερος εγραψε!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι πολυ εκλεισε και το gamato βλεπεις....