Τετάρτη, Μαρτίου 10, 2010

ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ "ΥΠΟΠΤΟ" ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;;;ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ..

Νέο φάκελο, τον τρίτο τους τελευταίους 12 μήνες, με στοιχεία για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ελλαδα απέστειλε η ΟYEΦA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Περιλαμβάνεται για πρώτη φορά ένας αγώνας της Σούπερ Λιγκ, ενώ υπάρχουν στοιχεία και για άλλους πέντε αγώνες της Β' εθνικής.
Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα στην Σούπερλιγκ, με καταγεγραμμένα στοιχεία από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο από την Ελλάδα.
Στους δύο προηγούμενους φακέλους της ΟΥΕΦΑ με στοιχεία για προσυνεννοημένους αγώνες περιλαμβάνονταν κυρίως παιχνίδια της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (περσινό και φετινό) και δύο αγώνες της φετινής διοργάνωσης του κυπέλλου.
Η ΟΥΕΦΑ ζητά να εντοπιστούν οι εμπλεκόμενοι και να αποδοθούν ευθύνες.
Προς το παρόν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν σχολιάζει το γεγονός, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής δηλώνει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση.
Την αποστολή των στοιχείων δηλώνει ότι περιμένει και η διοίκηση της Σούπερ Λιγκ.
Από τον περασμένο καλοκαίρι η ΟΥΕΦΑ έχει αποστείλει στην Ελλαδα στοιχεία για συνολικά 25 ύποπτους αγώνες.

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΓΝΩΣΤΩΝ" ΠΑΙΚΤΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
10-3-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eilikrina twra uparxei anthrwpos kai poso malista dhmosiografos na peftei apo ta sunnefa me to akousma oti sthnontai agwnes sto ellhniko prwtathlima? h apoluth upokrisia.
O kosmos to exei BOUTURO kai autoi KRYFO CAMPARI !

Ftanei pia opws elege kai o gwrfakhs :p
Y.G.: toulaxiston as to nomimopoihsoun opws oi ispanoi, klikes me antamoivh !

Ανώνυμος είπε...

kokkalis...once again