Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...

Για «παροξυσμούς και ιδιότυπες πρακτικές της υπεράσπισης» μίλησε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας ο εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής, Ν. Κωνσταντόπουλος, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του αστυνομικού Γ. Παπαποστόλου.
Η αντίδραση του συνήγορου του Επ. Κορκονέα, Αλ. Κούγια, ο οποίος μάλιστα καταφέρθηκε και σε βάρος δημοσιευμάτων, ήταν να επιφυλαχθεί για μελλοντική μήνυση σε βάρος της πολιτικής αγωγής. Αναφέρθηκε μάλιστα, σε "ψεύδη εκ προθέσεως" και υποστήριξε ότι "σκοπίμως προσπαθούν να με εκθέσουν".
Κατά την εξέτασή του από την υπεράσπιση, ο συνάδελφος των δύο κατηγορούμενων για τον φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν απέκλεισε σε περίπτωση που βρισκόταν εγκλωβισμένος και διέτρεχε κίνδυνο για τη ζωή του, όπως ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι, το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε χρήση όπλου.

ΠΡΕΖΑ TV
29-4-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ερθει η μερα μοντελοπνιχτη που δεν θα μπορεις να κυκλοφορεις στους δρομους γιατι θα βρεχει φαπες απο παντου...

Ανώνυμος είπε...

pou tha paei re pousti kapoios tha ton tsakosei sta xeria tou...skatofatsa gamw to spiti sou ksepoulimene upanthrope tis plakas...sapie e sapie

Ανώνυμος είπε...

Το κορυφαιο ήταν που είπε στη πολιτική αγωγή ότι πανε να βάλουν στη φυλακή έναν αθωο. Και το είπε μπροστά στη μητέρα του Αλεξανδρου!!!!! Πάντως σαν χταπόδι τον βαρανε οι Κωνσταντοπουλοι(πατέρας και κόρη)!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυσαγε και ξεφυσαγε οταν κατέθετε ο αστυνομικός ΓΠ. Τον έφερε για μάρτυρα υπεράσπισης και βρέθηκε κατηγορίας

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΚΟ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.
ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΓΙΑ.
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΕ ΠΟΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

7,30 εσυ και ο Κούγιας μείνατε και λάλατε χωρις να ακούει κανένας

Ανώνυμος είπε...

7:30 δε μπορεί να γαμησει ο Κουγιας, τον γαμουν κάθε μερα

Ανώνυμος είπε...

Ασε τα σενάρια που φτιάχνει κάθε μέρα . Το τελευταίο του είναι ότι η πολιτκη αγωγή έχει τους δημοσιογράφους που τους επηρεάζει εναντίον του και εναντίον του πελάτη του ,ενός αθωου που σα χαζό το παιδί έπεσε πάνω του!!!!