Σάββατο, Απριλίου 24, 2010

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ,ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ;;;ΤΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΌ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ;;;;

Στους «δήθεν αυτόπτες μάρτυρες και πρωταγωνιστές των επεισοδίων», οι οποίοι... «θέλουν να ανατρέψουν το δημοκρατικό καθεστώς και δεν δέχονται το υπάρχον σύστημα αξιών», επανήλθε ο Αλ. Κούγιας, υπερασπιστής του Επ. Κορκονέα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας, προκαλώντας την αντίδραση της πολιτικής αγωγής.
«Τη θέση και τη στάση σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους που υποφέρουν, η πολιτική αγωγή τις έδειξε χθες ευθέως (σ.σ. δεν εξέτασαν τους γονείς του κατηγορουμένου). Η άποψη περί συνωμοσιολογίας είναι αναποτελεσματική και δείχνει αδυναμία. Αξιώνουμε τον ίδιο σεβασμό για τους ανθρώπους που έχουν υποστεί το ανεπανόρθωτο, γιατί το παιδί δεν γυρίζει πίσω», υποστήριξε ο Ν. Κωνσταντόπουλος.

Λίγο νωρίτερα, κατά τον σχολιασμό της χθεσινής κατάθεσης του οδηγού ταξί, Δημ. Φριλίγγου, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, Ζωή και Ν. Κωνσταντόπουλος, είχαν αναφερθεί σε κατάρρευση των υπερασπιστικών ισχυρισμών για επεισόδια πριν από τον θάνατο του Αλέξ. Γρηγορόπουλου, καθώς «ο μάρτυρας έκανε λόγο για συνθήκες απόλυτης ησυχίας». Από την πλευρά του, ο Αλ. Κούγιας μίλησε για παραλείψεις στο ανακριτικό έργο, ενώ κατονόμασε και δικηγόρους, που «μαζί με το περιβάλλον του θύματος ήρθαν σ' επαφή μ' αυτούς τους μάρτυρες».
Χθες, κατέθεσε ο αστυνομικός Αντρ. Ελληνας, ο οποίος συνυπηρέτησε με τους Επ. Κορκονέα και Βασ. Σαραλιώτη στο Α.Τ. Εξαρχείων (2004-2008).Οπως ανέφερε, το επίμαχο βράδυ, τηλεφώνησε στον Βασ. Σαραλιώτη, «αλλά δεν θυμάμαι αν μιλήσαμε». Σε ερώτηση της πολιτικής αγωγής χαρακτήρισε «λανθασμένη και επιζήμια την ενέργεια των δύο αστυνομικών να μην ενημερώσουν άμεσα τους προϊσταμένους τους για το περιστατικό».

ΠΡΕΖΑ TV
24-4-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φορά εισόδου του βλήμματος ήταν από πάνω προς τα κάτω. Ο ιατροδικαστής-τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος δε διατυπώνει αντίθετη άποψη...........
Άρα δεν έχουμε ούτε εν ψυχρώ, ούτε δολοφονία και το ξέρετε. Τι ρόλο παίζετε;
Εδώ χάθηκε ένα 15χρονο παιδί κι εσείς συνεχίζετε να σκυλεύετε τη μνήμη του και την ψυχή του.
Δε μ΄ ενδιαφέρει αν ο Κούγιας είναι προκλητικός, μ΄ ενδιαφέρει αν αυτά που λέει ευσταθούν. Αυτό είναι δικαιοσύνη. Έλεος πια.......
ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι, η πύλη εισόδου του βλήματος ήταν από πάνω προς τα κάτω..αλλά ο ιατροδικαστής συνέχισε ότι αυτό σημαίνει ότι το παιδί πριν πυροβοληθεί ήταν λίγο σκυμένο και στραμμένο προς αριστερά. Ακόμα είπε οτι η στάση δράστη και θύματος ήταν απέναντι και οτι ο δράστης πυροβόλησε με το χέρι σε ευθεία γραμμή και παράλληλα από το έδαφος σε ύψος 1,5 μ. και με απόκλιση του όπλου 9 χιλιοστών.
Ατυχημα παντως ΟΧΙ δεν ήταν, ουτε και υπήρξαν συνθήκες πανικού για τον αστυνομικό όταν πυροβόλησε όπως λέει ο Κούγιας

Σίγουρα ενοχλεί οτι είναι προκλητικός με το ευφάνταστο σενάριο που έχει φτιάξει και με τα φρονήματα των μαρτύρων

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, διάβασε τι υποστηρίζεις...
Από πάνω προς τα κάτω σημαίνει, "από πάνω προς τα κάτω" και το βλήμα μένει μέσα στο σώμα, όπως και έγινε. Τώρα, το "λίγο" σκυμμένος, δεν ξέρω αν το λέει ο ιατροδικαστής, ή είναι δικό σου, ξέρω όμως ότι αυτό συνεπάγεται είσοδο του βλήμματος από μπροστά και έξοδό του "λίγο" χαμηλότερα από πίσω, πράγμα το οποίο δε συνέβη.
Λυπάμαι που δίνεις μεγαλύτερη σημασία στον τρόπο που διατυπώνεται η αλήθεια, παρά στην ίδια την αλήθεια............
ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια υπάρχει και δεν κατασκευάζεται ούτε διατυπώνεται γιατί είναιμαι και ξεκάθαρη:το παιδί σκοτώθηκε από ευθεία βολή....και από νταηλίκι. Το ¨θύμα ήταν λίγο σκυμένο και στραμμένο"δεν δεν δική μου εφεύρεση, τον άκουσα τον ΛευκίδηΙιατροδικαστή) που το είπε.
Με σιγουριά: τίποτα δεν ευσταθεί απ' οσα λέει στη δίκη ο Κούγιας

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια υπάρχει και δεν κατασκευάζεται ούτε διατυπώνεται γιατί είναιμαι και ξεκάθαρη:το παιδί σκοτώθηκε από ευθεία βολή....και από νταηλίκι. Το ¨θύμα ήταν λίγο σκυμένο και στραμμένο"δεν δεν δική μου εφεύρεση, τον άκουσα τον ΛευκίδηΙιατροδικαστή) που το είπε.
Με σιγουριά: τίποτα δεν ευσταθεί απ' οσα λέει στη δίκη ο Κούγιας

Ανώνυμος είπε...

akrivws
Λυπάμαι που δίνεις μεγαλύτερη σημασία στον τρόπο που διατυπώνεται η αλήθεια, παρά στην ίδια την αλήθεια..

kai i ali8eia einai oti enas eidikos frouros

kataxrastike tin kata ta alla nomimi exousia

me apotelesma na skotosei enan an8rwpo

to oti o Alexis den vriskete auti ti stigmi en zwi einai apotelesma
tis praxis tou korkonea

apo kei kai pera einai dolofonos

kai den to omologei !

vriskese anamesa se polikatikies

travas oplo !

8a mporose auti ti sfera na ti faei o opoiosdipote ,,

to oti kapoios tou edwse oplo einai mia alli kouveda

alla ws pros ti ola auta ?

fanatismos_elipsi dimiourgikotitas
stress via kai idonismos __auta sin8etoun tin eikona tis ka8imerinotitas

kai ola auta gia mu poun oti me to pu geniese xrwstas30.000 --auto einai to kratos sas !)

Stranger είπε...

Βαρεμένοι σοσιαλιστές, θείτσες, εμετικοί ακροδεξιοί και λοιποί πραγματευτάδες που πλούτισαν στις πλάτες μας, τώρα μας κατηγορούν. Λένε πως εμείς φταίμε για την κατάντια μας λόγω της σπατάλης μας. Ποιοι μιλάνε; Αυτοί που έκαναν την βίζιτα επάγγελμα. Αυτοί που γονάτισαν την χώρα μας, κάνοντας την χυδαιότητα και την απάτη, επιστήμες. Από την άλλη τα ζώα της παγκοσμιοποίησης μας περνάνε για τόσο μ@λ@κες που πιστεύουν πως θα περπατάμε γονυπετείς και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε (όχι να ζούμε) καταναλώνοντας. Το ξαναέγραψα: Από την στιγμή που όλοι έχουμε κάνει την διάγνωση του προβλήματος, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην δράσουμε. Αφού δεν αντιδρούμε σημαίνει πως είμαστε δειλοί, οπότε ή θα τους ανεχτούμε μιζεριάζοντας ή θα μας κάνουν ότι θέλουν κι εμείς θα σιωπούμε.

Υπάρχει λύση: Να ανακτήσουμε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Πως; Να οργανωθούμε! Όλοι! Ανεξαρτήτως τι πιστεύουμε και που ανήκουμε. Να μην τους αφήσουμε να μας επιβάλουν μια νέα χούντα!

Καλώ όλους τους bloggers να αναδημοσιεύσουν το παρόν κείμενο και να οργανωθούμε όλοι σαν ελεύθεροι και απλοί πολίτες, έχοντας το πλεονέκτημα της επικοινωνίας μεταξύ μας που μας δίνει το ίντερνετ και να σαμποτάρουμε και να διώξουμε τους απατεώνες από την χώρα μας. Ας μην φοβόμαστε, δεν θα μας κάνουν τίποτα, ποντάρουν στην ανοχή μας και στο ότι δεν αντιδράμε. Να ανταλλάξουμε σχέδια και ιδέες αντίστασης. Χωρίς καπελώματα και σημαίες.

Μην αφήσουμε ο ένας τον άλλον μόνο του.

Ανώνυμος είπε...

deite skatofatsa re...a re sfaksimo pou theloun oloi tous gamw to spitaki tous

Ανώνυμος είπε...

προς strange : προσυπογραφω και το προώθησα σε φίλους

Ανώνυμος είπε...

από πότε πρέζαμαν έγινες και δικαστής? Μ'αρέσει που σε κάποιο άλλο post διαρρήγνυες τα ιμάτια σου για την καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας των συλληφθέντων για τον Ε.Α. Για τον Κορκονέα δε, από ότι φαίνεται όχι μόνο δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας αλλά έχεις ήδη αποφασίσει για δολοφονία εν ψυχρώ. Να μη γίνει το δικαστήριο τότε, αφού το λες εσύ έτσι θα'ναι....τι κι αν η σφαίρα έχει εξοστρακιστεί κλπ κλπ.....Έτσι παιδιά, πα΄νω απο όλα η συνέπεια στις απόψεις μας....πόσο περισσότερο θα γελοιοποιηθείτε ακόμη....