Δευτέρα, Απριλίου 19, 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...

Λαμβάνοντας υπόψη την απέραντη και τρομακτική σιωπή της ΓΣΕΕ στα απίστευτα γεγονότα που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό, πήρα σήμερα τηλέφωνο να ρωτήσω πότε έχουν προγραμματίσει απεργία (δεδομένων των συνθηκών).
Αρχικά συνδέθηκα με τη γραμματεία του Προεδρείου και όταν τη ρώτησα σε ποιά χώρα ζουν (λες και δεν ξέρουμε!) και δεν έχουν προκηρύξει κινητοποιήσεις, με συνέδεσε (όπως μετά έμαθα) με ένα μέλος της Διοίκησης (συνδικαλισταρά).

Όταν λοιπόν τον ρώτησα, μου απάντησε σε έντονο ύφος ότι πρώτα πρέπει να συναντηθούν με τον Υπουργό και μετά να προκηρύξουν απεργία.
Του απάντησα λοιπόν κι εγώ σε επίσης έντονο ύφος ότι σείεται ο τόπος από τις ραγδαίες αλλαγές του εργασιακού σε όλα τα επίπεδα και αυτοί περιμένουν συνάντηση με τον Υπουργό (!!!!!!!!!!!!!!!!) τη στιγμή που κάθε μέρα θα έπρεπε όλοι να ήμασταν στους δρόμους;
Άρχισε λοιπόν να φωνάζει και να με κατηγορεί ως εγκάθετη κόμματος που με έχει βάλει να δημιουργώ καταστάσεις. Του είπα λοιπόν ότι είμαι απλή εργαζόμενη που έχω εξαγριωθεί βλέποντας την συνειδητή απάθειά τους αφού κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν το κόμμα και τις καρέκλες τους. Με έβρισε κανονικά & όταν του ζήτησα το επίθετό του για να δω ποιος υπερασπίζεται (χα χα χα) τα δικαιώματά μου, μου το έκλεισε κατάμουτρα.

Όχι ότι δεν τους ξέραμε, αλλά τόσο ξεφτιλισμένα τομάρια δεν το περίμενα. Μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα.
Όχι γιαούρτια, αλλά σακουλες με κοπρια τους χρειάζονται.
Ευχαριστώ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV
19-4-2010

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωρε σφαλιάρες που θα ξαναπέσουν

Ανώνυμος είπε...

Που θα πάει… θα βγουν από την ΓΣΕΕ…δεν θα βγουν ?
Εκεί θα είμαστε

Ανώνυμος είπε...

Η Τζούλια και το κοινωνικό της έργο..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ...
η τζουλια ειναι στη βουλη τωρα.θα κανει νεα τσοντα με πρωταγωνιστες τον ραγκουση το λιγδα και τον μπουχεσα παγκαλο αναμενουμε και τα μυαλα στα καγκελα

Ανώνυμος είπε...

αυτο το μουνι ο προεδρος της γσεε οχι γιαουρτια αλλα πολυ ξυλο θελει το αρχιδακι βομβα στο κωλο του του καριολη

Ανώνυμος είπε...

Την άλλη φορά δεν θα του μείνει ούτε δόντι του Παναμαλακα

Ανώνυμος είπε...

Τον ρολο τους σαν εργατοπατερες που τους ξερουν καλα και τα πρωτα τραπεζια στα μπουζουκομαγαζα με εξοδα παραστασεως πληρωμενα απο τις εισφορες μας και τα διαφορα 5*** ξενοδοχεια με διαφορων χρωματων συνοδεια, τα ξερουμε.
Αυτο που ακομη σεν καταλαβαν ειναι οτι τους πηραμε χαμπαρι.
Και αυτους αλλα και τα αφεντικα τους (εργοδοτες και κυβερνησεις).

Ανώνυμος είπε...

Ποιο μουνι να ήταν άραγε…απ όλα εκεί μέσα

Ανώνυμος είπε...

kala sou ekane vlaka...kai timi sou pou sou milise kiolas

Ανώνυμος είπε...

KAI TI EINAI O ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ??ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ??ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ..ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ,ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ..ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ..

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα εγω λεω να γραψεις λιγο για το ΔΝΤ και την δραση του και πως ξεπουλησε ολες τις αφρικανικες χωρες στις πολυεθνικες και πως εχει τις Δυτικες υποχειρια.Ο κοσμος δεν αντιλαμβανεται οτι αυτη η εξελιξη ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!!!!Ειναι η σκλαβια των 2000's!!Θα ξεπουλησουν την Ελλαδα,θα πουμε "Ναι" με φαπες οπου λεγαμε "Οχι" μεχρι σημερα,με απλα Ελληνικα,θα μας ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ PLAYSTATION ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
Στα αρχιδια μου αν εισαι αριστερος η δεξιος,εγω δεν ειμαι τιποτα,μας αφορα ΟΛΟΥΣ!!!!

Παναγιωτης

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.
βαλαμε τα χερια μας και βγαλαμε τα ματια μας...

Παναγιωτης

Ανώνυμος είπε...

panagioti mazi sou...na kataskinosoume stous dromous na paralisoun oi poleis...ti exoume na xasoume re pousti??ta exoume xasei ola gamw ta paramuthia tous...exw paidi 2 xronon kai tha to parw ki auto mazi mou...OLOI RE PAME NA TOUS FAME TOUS ROUFIANOUS...ti tha mas kanoun??

eleoooooooooooooooooos

Ανώνυμος είπε...

Απο το 1981 που βγηκε το ΠΑΣΟΚ διαλυθηκε ο Συνδικαλισμος τοσο της ΑΔΕΔΥ (με τους Πασοκοδασκαλους και Πασοκοκαθηγητες που διορισε αβερτα ο μεθυστακας) οσο και της ΓΣΣΕΕ (με τους πουλημενους πρασινοφρουρους).
Τετοια ξεφτιλα δεν μπορουσαμε ποτε να την φανταστουμε.

Ανώνυμος είπε...

η κατασταση αδερφια μυριζει μπαρουτι. Μια σπιθα πλεον και θα φερει την καταστροφη(σαν την παλια διαφημιση). στρεψτε τον κοσμο ξανα στους κοινωνικους αγωνες ξεκολατε και απομακτυνετε ακροδεξια και ακροαριστερα στοιχεια απο το λαικο κινημα και μη τσιμπατε με προβοκατσιες. θελουν τον λαο να ειναι εναντια στους αγωνιστες

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑ;
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ;
ΕΙΝΑΙ Η ΝΗΝΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ;
ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ..ΑΡΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ,ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΡΕ ΖΩΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Να ερθουν να επενδυσουν για να κανω εγω τον δουλο τους;

Οχι ρε φιλε.

Στειλε τα παιδια σου εσυ για δουλους τους.

Ανώνυμος είπε...

akoma exoume na fame gi'auto den dialithikan ta panta...se ligo kairo pou tha uparxei kosmos poluuuuus pou pragmatika tha pinaei tote na deite pou tha pane ola ta upourgia kai oi upourgoi...tote tha deite ti simainei oloi trelamenoi kai oxi proothimenoi apo sundikalismo kai kommata...apo kei pou eixe 2 autokinita kai 3 spitia o ellinas tha ftasei na psaxnei na faei kai tote tha tou gurisoun ta muala...giati ola xtustikan me danika s'autin tin xwra...OLA...

eleos...mono enomenos o kosmos mporei na apetisei kati...eksw apo sundikalismous kai paratakseis...skata se olous tous arxigous kathe eidous...

tote mono tha ginei kati alithino...

erxetai i wra tis koinwnikis eksathliosis

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΙΝΕ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΕΙΣΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

8:01 μμ

poso malakas eisai?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΑΙΘΕΠΟΒΑΜΩΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΣΓΕΙΩΣΟΥ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΙΧΩΣ ΠΥΞΙΔΑ, ΔΙΧΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 16.4.2010 ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΔΡΑΚΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΑΜΕ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε, ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ - ΣΗΜΙΤΗ, Η ΠΑΣΚΕ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.