Δευτέρα, Απριλίου 19, 2010

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ...;;;

...Ή ΑΛΛΙΩΣ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ;;;;

«Επιθυμούμε να έχουμε έναν μηχανισμό στήριξης έτοιμο, τον οποίο έχει αποφασίσει η ΕΕ, έτσι ώστε να ζητήσουμε την ενεργοποίησή του, όταν και εφόσον χρειαστεί», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Ο εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να καταφέρει να δανειστούμε με τον καλύτερο τρόπο για τον ελληνικό λαό και πως αυτό θα το κάνουμε μέσα από τον μηχανισμό ή εκτός μηχανισμού.
Ερωτηθείς γιατί ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου αισθάνεται την ανάγκη να επαναλαμβάνει διαρκώς ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «είναι μια πραγματικότητα ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει, μια πραγματικότητα η οποία, μέσα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, πολλές φορές αμφισβητείται και μάλιστα με συγκεκριμένα αποτελέσματα».

"Υπάρχουν εκείνες οι προϋποθέσεις ώστε, με τη σωστή λειτουργία της κυβέρνησης και της πολιτείας, σε λίγα χρόνια να έχει ξεπεραστεί η κρίση και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο», συμπλήρωσε.
Επιπλέον, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Πεταλωτής επισήμανε ότι η προσφυγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και το αίτημα προς ενεργοποίηση, όταν και εάν γίνει, δεν σημαίνει ότι θα έχει χρεοκοπήσει η χώρα.
Σημείωσε δε ότι αυτό θα σημαίνει ότι προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε έναν μηχανισμό στήριξης που θα αποτρέπει τις χειρότερες συνθήκες δανεισμού.
«Χρεοκοπία θα είχαμε εάν δεν καταφέρναμε να δημιουργήσει η ΕΕ έναν τέτοιο μηχανισμό στήριξης», συμπλήρωσε ο κ. Πεταλωτής.
Τόνισε δε ότι δεν τίθεται ζήτημα επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους και επιστροφής στη δραχμή.
Ακόμη, ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι «η κυβέρνηση είχε μιλήσει για ομολογιακό δολαριακό δάνειο» και πως «όταν κρίνουμε ότι είναι σκόπιμο να γίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει».
Επιπλέον, ο εκπρόσωπος έκανε λόγο για «πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες» καταστάσεις τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και πως αποκλειστικό καθήκον της είναι η σωτηρία της χώρας.
«Σε αυτή μας την προσπάθεια, προχωρούμε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, χωρίς να υπολογίζουμε προσωπικό και πολιτικό κόστος», τόνισε.

Πρόσθεσε δε ότι «αποδεικνύουμε καθημερινά ότι το πολιτικό κόστος δεν αποτελεί, για εμάς, πυξίδα των πράξεών μας» και πως αν η προηγούμενη κυβέρνηση είχε επιδείξει ανάλογη αντιμετώπιση δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε.
Ο Γ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι είναι πιο επιτατική από ποτέ η ανάγκη να προχωρήσουμε σήμερα στις διαρθρωτικές αλλαγές σε κράτος και οικονομία και στην απαρέγκλιτη υλοποίηση του ΠΣΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
19-4-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ
Share

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ…

ΑΠΕΡΓΙΕΣ – ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΠΟΡΕΙΕΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!! ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η Goldman Sachs ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ
ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΑΝΕ
ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η . . . ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΦΙΑ...ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???"ΛΑΙΚΗ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

Για πολύ μαλάκες μας περνάνε και όχι άδικα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ..ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΞΙΑ ΕΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΤΣΟΚΙ 4.27 ΚΑΤΣΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΔΥΜΑΜΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.ΤΕΤΡΑΒΛΑΚΑ ΔΕΚΑΟΧΤΑΜΑΛΑΚΑ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Εσυ ρε Ανώνυμε 4:27, τι έχεις να αντιπροτείνεις δηλαδή? Ο καπιταλισμός έχει αποτύχει και συντηρείται τα τελευταία χρόνια με ενέσεις.

Σε χαλάει η λαική δημοκρατία???

Κάτσε στο σπίτι σου και γλείφε τους κώλους των πολιτικών που σε έφεραν ως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

re pou mpleksame..oloi oi epanastates edw mazeytikane??yparxei allou ston kosmo laiki dimokratia h pali tha prwtoporisoume kai tha dwsoume ta fwta mas stous aksestous alloglwsous varvarous???

Ανώνυμος είπε...

skata se ola ta komata kai paratakseis - sundikalismous...mono enomenos o kosmos xwris arxigous tha vgalei akri...kai min ksexnate pws merika pragmata den apetounte...enwounte...
fotia sta kathikia pou skotwsan ta panta sto perasma tous...den emeine kati allo na xasw gia na fovamai pleon...

teleiofitos lukeiou