Παρασκευή, Απριλίου 23, 2010

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ...

Δεν αρκεί μία ρητορικού χαρακτήρα προσέγγιση,χρειάζονται πράξεις, δήλωσε στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος,απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Η ερώτηση αφορούσε σε πληροφορίες που φέρουν τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν να προτείνει αμοιβαία μείωση εξοπλισμών κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Άμυνας, εδώ και χρόνια, υπάρχει αεροπορική και ναυτική πρακτική στο Αιγαίο που επιβάλλει εγρήγορση. Πρόσθεσε ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να συζητήσει αλλά τα αποτελέσματα δεν εξαρτώνται μόνο από την καλή θέληση της Ελλάδας. Ο Ευαγ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι η οικονομική κρίση δεν μειώνει τις δυνατότητες άσκησης εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής και έστειλε μήνυμα αυτοπεποίθησης ότι "δεν μειώνεται η ισχύς της χώρας".
Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε από την κυβέρνηση να μην χαθεί η προσέγγιση με χώρες που μας είναι χρήσιμες, όπως η Ρωσία.

ΠΡΕΖΑ TV
23-4-2010

2 σχόλια:

vlaxopodas είπε...

τα εξοπλιστικα των τουρκων που θα εχουν υλοποιηθει μεχρι το 2020..Η Άγκυρα παρήγγειλε 30 F-16,για να ...ισοφαρίσει τη δική μας παραγγελία και έχει υπό παραλαβή ή υπό παραγγελία τα εξής εξοπλιστικά προγράμματα:
-30 F-16
-Τέσσερα ιπτάμενα ραντάρ.
-Τέσσερα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου
-Δύο ιπτάμενα κέντρα διοίκησης
-Οκτώ κορβέτες
-Έξι αντιτορπιλικά
-16 περιπολικά ανοικτής θαλάσσης
-10 αποβατικά σκάφη
-Έξι υποβρύχια
-127 ελικόπτερα γενικής χρήσης
-51 επιθετικά ελικόπτερα
-250 άρματα μάχης.
-120JSF στελθ
-100 βαλιστικούς πυραύλους Yildirim - ενα ελικοπτεροφορο...βρισκουν αφορμη τα μεμετια τωρα που ειμαστε σε αδυναμια οικονομικη να υπερεξοπλιστουν να ανατρεψουν την ισορροπια δυναμεων ωστε το 2020 μπορει και νωριτερα να υλοποιησουν τα σχεδια τους σε θρακη-αιγαιο..μπραβο στον βενιζελο που δεν πεφτει στην παγηδα τους αν και με τον μινεικο πρωθυπουργο τα πραγματα δεν ειναι καλα για τα εθνικα μας θεματα..

Ανώνυμος είπε...

Χοντρομπένυ μου φαίνεται ότι σε τρώει ο κ@#$ς σου να φας κάνα γιαούρτι με τις μα!@#%&ς που λες και κάνεις..Εσύ και η βλακόφατσα ο Αναπληρωτή σου είστε για γέλια