Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ;;;ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ...

Τη διάθεσή τους να μην κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, που αρχίζουν στις 14 Μαΐου, εξέφρασαν σήμερα οι καθηγητές. Οπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), Δημ. Πεπές, "δεν κυνηγούμε τις πανελλαδικές εξετάσεις. Δεν θα δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να παίζει με την ευαισθησία των εκπαιδευτικών. Δεν θέλουμε να ματώσουμε καμία υπουργό, αλλά όχι και να ματώσουν οι εκπαιδευτικοί". Διευκρίνισαν ωστόσο ότι αν η ΑΔΕΔΥ κηρύξει απεργία κατά την περίοδο των πανελλαδικών θα συμμετάσχουν.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν σήμερα, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων δασκάλων (ΔΟΕ) και καθηγητών (ΟΛΜΕ) τόνισαν ότι προχωρούν σε 48ωρη απεργία στις 4 και 5 Μαΐου, προσανατολίζονται σε απεργία κατά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, ενώ απάντησαν σε ένα προς ένα στα άρθρα του πολυνομοσχεδίου για την εκπαίδευση.

Ειδικότερα, δάσκαλοι και καθηγητές, τόνισαν ότι ανησυχούν γιατί με τους λιγότερους διορισμούς δεν θα λειτουργήσουν ομαλά τα σχολεία το Σεπτέμβριο. Οσο για την διετή δοκιμαστική θητεία των εκπαιδευτικών τη χαρακτήρισαν “στρατιωτική θητεία”, ενώ αντιδρούν και ως προς την τοποθέτηση του “μέντορα-αξιολογητή” των εκπαιδευτικών, για να προσληφθούν μόνιμα. Αργά το απόγευμα οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή.

ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;;;ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ;;;
ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
29-4-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχεις ψάξει καλά το θέμα???
Ξέρεις ότι:

1) Νομιμοποιεί όλα τα βύσματα της προηγούμενης 5ετίας (ΟΑΕΔ κτλ.)
2) Εισάγει και νέα δικά της (ΟΤΕΚίτες)

3) Πετάει απέξω άτομα με επιτυχία ΑΣΕΠ


Και απεργίες δεν θα γίνουν ... οι καβατζωμένοι δεν θα κάνουν γιατί είναι καλα παιδια....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΣΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΠΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ (Π.Χ.ΠΛΟΙΑ-ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ)ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ???

Ανώνυμος είπε...

ti egine re preza?edw ginete xamos kai esu mas milas gia tis panellinies???

Ανώνυμος είπε...

ti egine preza...alaksame diaxeiristi??...diamantopoulou fige mwri apo to pc, theloume ton palio preza

Ανώνυμος είπε...

οι μαθητές δεν θα χάσουν τις πανελλήνιες, χάνουν όμως το μέλλον τους...όσοι πραγματικά έχουν καταλάβει τι γίνεται με αυτό το νομοσχέδιο θα πρέπει να βγουν στους δρόμους...η μαρία αντουανέτα - ας φάνε παντεσπάνι - ψωνίζω από καλογήρου - ο γιός φοιτεί σε ιδιωτικό διαμανοπούλου - μπιλντεμπεργκ βάζει ταφόπλακα στη παιδεία....σε όλους, στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές, στους γονείς...δυστυχώς οι φετινές πανελλήνιες είναι το τελευταίο...kalo kouragio

Ανώνυμος είπε...

to neo anekdoto pou kukloforei sto ypepth ksereis poio einai, preza???....dimosia dwrean paideia...axaxaxaxax...katebase thn anartisi twra

Ανώνυμος είπε...

eimai ma8hths g lukeiou.. kai eimai dipla stous ka8hghtes se oti kai an kanoun den 8a afhsoume na mas gamhsoun thn paideia preza.... nomizw oti arxizeis kai esu na ginesai fasistomoutro.... den 8a katsoume me staurwmena xeria... alla siga mhn exoun kotsia na prasina tsirakia ths olme na kanoun apergies 8a tous kanei nta to pasok,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Και ο λαικισμός έχει τα όριά του. Εσύ mr. preza τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού ειδικά στις αναφορές σου σε καθηγητές και εκπαίδευση. Ξεστραβώσου πρώτα και διάβασε το νομοσχέδιο-έκτρωμα της Bildeberg και μετά μίλα. Γελοίε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΕΡΓΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

εισαι πολύ μαλάκας.
κατέβασε την ανάρτηση.