Δευτέρα, Απριλίου 12, 2010

ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ...Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ...

Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη πήρε σάρκα και οστά υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup για το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας. Η σημερινή εξέλιξη δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, τόνισε ο πρωθυπουργός και χαρακτήρισε την απόφαση «σημαντική για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη σημερινή της απόφαση, έδωσε σαφέστατο μήνυμα "ότι κανείς πια δεν μπορεί να παίζει με το κοινό μας νόμισμα, κανείς δεν μπορεί να παίζει με την κοινή μας μοίρα" είπε ο Γ. Παπανδρέου.
Με τη συγκεκριμένη απόφαση, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, η ΕΕ απέδειξε ότι "ήταν, είναι και παραμένει μία κοινότητα κοινών αξιών, κοινών στόχων και αλληλεγγύης".
"Οι προσπάθειες που καταβάλλουμε πιάνουν τόπο γιατί δουλεύουμε ακούραστα από την πρώτη μέρα με σχέδιο, πίστη στην Ελλάδα, πίστη στις δυνάμεις μας, με αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε μια κρίση χωρίς προηγούμενο για οποιαδήποτε κυβέρνηση" συνέχισε ο πρωθυπουργός.
Αναφερόμενος στην αξιοπιστία της χώρας, υπογράμμισε ότι "ανακτούμε την εμπιστοσύνη των εταίρων μας, πείθουμε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα ότι είμαστε αποφασισμένοι να νοικοκυρέψουμε το ίδιο μας το σπίτι".

ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο με το θέμα;
Για το βίντεο με τα επεισόδια με τους αφρικανούν και τους έλληνες aquaforte;
Έτσι κατάντησαν την Ελλάδα οι Ελληνες πνευματικοί άνθρωποι που άφησαν τη μοίρα της στα χέρια πολυπολιτισμικών ρατσιστών και αντιρατσιστών. Άξιος ο μισθός τους.
Τελικά κατάφεραν να μας κάνουν ρατσιστές κατά το διαίρει και βασίλευε.
Η απλή λογική απο τον τρόμο της πήρε τα βουνά και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ο ντοπέ και χασικλωμένος παραλογισμός.

Ανώνυμος είπε...

Nα φορολογηθεί η εκκλησία. Υπογράψτε εδώ