Πέμπτη, Απριλίου 15, 2010

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

Υπερψηφίστε στην ολομέλεια της Βουλής επί των άρθρων και επί του συνόλου το φορολογικό νομοσχέδιο.
Σημειώνεται ότι η Ν.Δ. υπερψήφισε το ένα τρίτο των άρθρων, ενώ ορισμένες από τις διατάξεις υπερψήφισαν ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ καταψήφισε το σύνολο των άρθρων.

ΠΡΕΖΑ TV
15-4-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kalo kouragio.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΕΘ
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:


"Κυρίες και κύριοι,

Μας λένε ότι η επιλογή είναι ανάμεσα στον εύκολο και τον δύσκολο δρόμο. Κάνουν λάθος. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος. Το ερώτημα είναι, θα συνεχίσουμε στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο ή θα κάνουμε νέες επιλογές, που μας πάνε μπροστά ως χώρα, πάνε μπροστά τους πολίτες, τις οικογένειες, τις επιχειρήσεις μας, τους εργαζόμενους;

Η πρόταση που ακούσαμε πριν από μια εβδομάδα, ήταν και είναι καταστροφική για τη χώρα. Αν σήμερα παγώσουμε τους μισθούς, θα παγώσουμε την αγορά. Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση, θα μειώσουμε τα έσοδα του κράτους. Και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης.

Χρειάζεται αντίθετα να στηρίξουμε την οικονομική δραστηριότητα, τον τζίρο της αγοράς. Να μπει μπροστά η μηχανή. Γι' αυτό και θα θέσουμε σε άμεση εφαρμογή, στις πρώτες 100 ημέρες, ένα σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση. Ένα σχέδιο με τέσσερις άξονες, που αντιμετωπίζει άμεσα τα μεγάλα προβλήματα και βάζει τις βάσεις για τις μεγάλες αλλαγές.

1ο. Στήριξη του εισοδήματος. Με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό. Έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης. Μέτρα προστασίας των δανειοληπτών. Πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για ένα χρόνο

2ο. Ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας. Με αύξηση των δημοσίων επενδύσεων στο 4% του ΑΕΠ από τον πρώτο προϋπολογισμό και επιτάχυνση του ΕΣΠΑ. Ένεση ρευστότητας στην αγορά. Αλλαγή του ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

3ο. Προστασία και ενίσχυση της απασχόλησης και στήριξη των ανέργων."


ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΛΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

eides o canoe kayak??? mas to gamise to spitaki!!!