Σάββατο, Απριλίου 03, 2010

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;;;
ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...
ΟΣΟ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...

Προβληματισμό στις διωκτικές αρχές έχει προκαλέσει η έκρηξη με γκαζάκι που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε χώρο όπου συναθροίζονται μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο.
Αστυνομικοί διερευνούν με πολλή προσοχή την υπόθεση και προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία προκειμένου να τεκμηριώσουν εάν πρόκειται για χτύπημα ακροδεξιάς οργάνωσης ή αν προέρχεται για κάποιον «ανεγκέφαλο» που έκανε την πλάκα του.
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 2 χθες τα ξημερώματα, στην οδό Ινάτου 7, στα Καμίνια. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο πολυκατοικίας όπου στεγάζεται ο πνευματικός και πολιτιστικός σύνδεσμος ειρήνης και αλληλεγγύης Αράβων μεταναστών στο Ηράκλειο, ενώ παράλληλα λειτουργούσε και ως χώρος προσευχής.
Ο εκκωφαντικός θόρυβος σήκωσε στο πόδι ολόκληρη τη γειτονιά. Περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια και όπως δήλωσαν τρομοκρατήθηκαν πολύ από τις τεράστιες φλόγες.
Ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται από μουσουλμάνους τα τελευταία ένδεκα χρόνια, όπως αναφέρθηκε. Δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αποδέκτες κάποιων ενεργειών που τους ανησυχούν ιδιαίτερα. Οι πρώτες ενοχλήσεις ξεκίνησαν με την αναγραφή υβριστικών - ρατσιστικών συνθημάτων στους τοίχους. Αν και όπως λένε, τους προκαλούσαν συναισθήματα λύπης, δεν είχαν δώσει μεγάλη σημασία. Μετά όμως και από τη χθεσινή έκρηξη, δεν κρύβουν τον προβληματισμό και την ανησυχία τους για το μέλλον, φοβούμενοι κλιμάκωση τέτοιων ενεργειών.
Χθες όλη μέρα μουσουλμάνοι που συναθροίζονται στον συγκεκριμένο χώρο προσπαθούσαν να τον καθαρίσουν από τους καπνούς και τα αποκαΐδια και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη.
Κάποιοι δεν έκρυβαν το παράπονο και την πικρία τους. «Δεν ενοχλούμε κανένα. Δεν έχουμε πειράξει κανένα. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί το έκαναν αυτό. Εμείς θέλουμε να συνυπάρχουμε ειρηνικά και νομίζουμε ότι έχουμε το δικαίωμα της προσευχής. Για μας αυτός ο χώρος είναι ιερός» σχολίασε μουσουλμάνος.
Στο πλευρό των μουσουλμάνων βρίσκονται και οι κάτοικοι της οδού Ινάτου. «Οι άνθρωποι δεν μας έχουν ενοχλήσει ποτέ. Είναι πολύ ήσυχοι. Έρχονται κάθε Παρασκευή για την προσευχή τους. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες. Και πρέπει όλοι μας να αντιδράσουμε άμεσα. Το Ηράκλειο πάντα ήταν φιλόξενο» δήλωσε γείτονας.
Οι αστυνομικές αρχές πάντως παρακολουθούν την υπόθεση μάλλον «μουδιασμένες» αφού δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο σε αντίθεση με τα Χανιά όπου τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί δεκάδες περιστατικά βίας κατά μεταναστών.
Σύμφωνα με αστυνομικούς στην περιοχή των Καμινίων διαμένει μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων και μάλιστα από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 λειτουργεί στην περιοχή χώρος θρησκευτικής λατρείας και προσευχής.

ΠΡΕΖΑ TV
3-4-2010


χανιώτικα νέα

8 σχόλια:

vlaxopodas είπε...

ta idia grafate kai gia tin bomba stin synagogi sta xania kai telika apodeixthike oti oi drastes itan ipalliloi tis natoikis basis amerikanoi..

Ανώνυμος είπε...

νιαου νιαου στα κεραμιδια μαλακα πρεζα κανει η μαλακια σου που εχει βαρεσει tilt. Καλα τα λεει ο αποπανω και να μην ξεχασουμε το σκισμενο κορανι το βιασμο ανηλικης αλλοδαπης που αποδειχτηκε πεοπνιχτρα στο δικαστηριο αλλα και τη μπομπα που βαλανε οι ομοιδεατες σου και σκοτωθηκε το παιδι αλλα εκει επειδη δεν εμπλεκετε μπατσος το εκανες αβαβα μαλακα κατευθυνομενε. Ενας μαλακας πρετεντερης αναρχικος εισε και τιποτα παραπανω με την πλυση εγκεφαλου που προσπαθεις να κανεις λες και οι 15χρονοι γρηγοροπουλος και μεταναστης εχουν διαφορες φασιστακο μαλακα

Ανώνυμος είπε...

AMEΡIKANOI KAI EΒΡΑΙΟΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΤΑΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ


ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΔΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ


ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΟΥΝ
ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΙΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

σκασε ρε μαλακα πρεζα.

μετα την μπουρδα που ειπες τοτε που την βαλανε οι εβραιοι, εισαι για τον πουτσο οτι και να λες πια για το θεμα.

καλα να παθεις.

Ανώνυμος είπε...

3:29 μμ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΑΓΙΑ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

μαλακα ΠΡΕΖΑ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ; Η ΕΚΕΙΝΗ Η ΒΟΜΒΑ ΔΕΝ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΝΚ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΙΝΔΙΜΙΔΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

σπαστε απο δω ρε εθνομαλακιστίρια..