Σάββατο, Απριλίου 10, 2010

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ Ε.Ε ΚΑΙ ΔΝΤ...

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής, θα ληφθεί η πολιτική απόφαση για τους όρους του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Αυτό δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κυβερνητική πηγή της Ισπανίας, χώρας η οποία ασκεί γι' αυτό το εξάμηνο την προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είχε προηγηθεί δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ισπανίας, Μιγκέλ Άνχελ Μορατίνος, με την οποία είχε εκφράσει την αισιοδοξία του ότι το θέμα θα λυθεί μέσα στο σαββατοκύριακο. "Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα είμαστε σε θέση ξανά να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και πάνω από όλα να στείλουμε αυτό το μήνυμα στους κερδοσκόπους, ότι η Ευρωζώνη είναι ισχυρή και σταθερή", είχε τονίσει στο περιθώριο του φόρουμ για τη Μεσόγειο που διεξάγεται στο Παρίσι.

Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, οι όροι της τεχνικής συμφωνίας "έκλεισαν" με τη σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας, ύστερα από μαραθώνιες διαβουλεύσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προβλέπει δάνεια για την Ελλάδα με σταθερό επιτόκιο άνω του 5% και κυμαινόμενο πέριξ του 3,75%, ενώ το ύψος των δανείων ενδέχεται να φτάσει και πάνω από τα 40 δισ. ευρώ.
Εν τω μεταξύ, οι ίδιες κοινοτικές πηγές ανέφεραν ότι υπήρχε έντονη δυσφορία, κατά τη διάρκεια της τεχνικής συνάντησης, για τους οίκους αξιολόγησης, ως αποτέλεσμα της υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά δύο βαθμίδες από τη Fitch. Αναμένεται να ασκηθούν πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να αναλάβει δράση.

ΠΡΕΖΑ TV
10-4-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά,
ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ

http://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ&feature=related

Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ "ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΕ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ;

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

sta paparia mas

Ανώνυμος είπε...

http://video2.xtube.com/watch.php?v_user_id=takis07&idx=7&v=n8JL7-S840-&cl=396bH-S840-&from=&ver=3&ccaa=1&qid=&qidx=&qnum=&preview_flag=

NEO BINTEO TZOYLIAS ME PODOSFARISTI

http://video2.xtube.com/watch.php?v_user_id=takis07&idx=7&v=n8JL7-S840-&cl=396bH-S840-&from=&ver=3&ccaa=1&qid=&qidx=&qnum=&preview_flag=