Σάββατο, Απριλίου 17, 2010

ΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ!!!!

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ...

Εκατό ευρώ, για την ακρίβεια 98,78 ευρώ, είναι το «μπουγιουρντί» που έλαβε από το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά ο άνεργος της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, Πρόδρομος Κεστεκίδης με τέσσερα παιδιά, ο οποίος έχει να δει μεροκάματο 8 μήνες. Το «ραβασάκι» του στάλθηκε ταχυδρομικώς πριν πέντε μέρες από το γραφείο Κίνησης Ασθενών του νοσοκομείου και τον καλούν να πληρώσει για τις εξετάσεις που του έκαναν, όταν στις 23 Μάρτη, βρέθηκε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου μετά από τροχαίο ατύχημα! Δηλαδή, αυτό το ποσό αφορά κάποιες απλές καθιερωμένες εξετάσεις όπως, για παράδειγμα, η ακτινογραφία. Οπως ανέφερε ο άνεργος στον «Ρ», ο οποίος ξεκαθάρισε: «Δεν έχω να πληρώσω», όταν πέρασε από το ...ταμείο από την αρχή δήλωσε ότι είναι από τους μακροχρόνια άνεργους της Ζώνης. Ομως, ο νόμος είναι σαφής. Πρέπει να πληρώσει τη συμμετοχή του στις ιατρικές δαπάνες στα νοσοκομεία. Μάλιστα στην επιστολή του νοσοκομείου αναφέρεται ότι είναι υποχρεωμένος να πληρώσει μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την ημέρα που θα την παραλάβει. Διαφορετικά «ο πιο πάνω λογαριασμός θα σταλεί στο Δημόσιο χωρίς άλλη ειδοποίηση» (φωτ.). Να σημειωθεί ότι εκτός των άλλων, από το τέλος του Φλεβάρη έχει λήξει και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους μακροχρόνια ανέργους της Ζώνης.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ένα ακόμα παράδειγμα που καταγγέλλουν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ. Τρεις άνεργοι ναυτεργάτες, που δε δικαιούνται ούτε το εξευτελιστικό επίδομα ανεργίας, χτες κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 60 ευρώ ο καθένας, επειδή δεν είχαν ακυρώσει εισιτήριο. Οι ίδιοι παρουσίασαν στον ελεγκτή στοιχεία για την οικονομική κατάστασή τους, ότι διαμένουν στην Εστία Ναυτικών κλπ. Από την ΠΕΜΕΝ έγινε τηλεφωνική επικοινωνία στον διευθυντή του ΟΑΣΑ κ. Μάμαλη, ο οποίος δήλωσε: «Υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

ΠΡΕΖΑ TV
17-4-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για τους γαμημενους τους λαθρομεταναστες παρεχεται δωρεαν υγεια για τους ελληνες ανεργους οχι, γαμω τη μανα του γαπ του μπινε

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε συμπολιτη
να στειλεις μια φωτοτυπια στο γραφειο του πρωθυπουργου κι ενα στο γραφειο του Σαμαρα
ας αναλαβουν εκεινοι
θα σου εδιναεγω τα λεφτα αλλα οχι
αυτο λεγετε αλητεια
ξερουν πως εισαι πολυτεκνος κι ανεργος??
καλη δυναμη και μη μασας.

Ανώνυμος είπε...

Anvnyme 12:07
an paueiw kati semia ap tiwftvxew xvrew ua se prosejoyn xvriw na zhthsoyn jerv giati tajideyv
mhn miseiw aytoyw aytoyw poy toyw eferan na kynhgaw ki aytoyw poy den toyw kanoyn apelash
mono dystyxiaeixan allivw den ua htan edv

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΓΩ;;;;;;
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ;;;;
ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

1:41 πμ

τη να πω μαλλον καλοταίσμενος εισαι

φιλε ο περισσοτερος κοσμος ειναι χωρις ασφαλεια πια

και δεν το κανουν θελοντας

απλα εισαι στο κοσμο σου

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΜΑΣ ΕΜΕΘΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΜΑΣ.

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ.ΠΑΡΑΓΚΩΝΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΡΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΜΕ.; ΦΟΒΑΣΑΙ; ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ, ΜΑΘΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 902, ΜΙΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΨΗΦΙΣΕ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση???
Απ'ότι ξέρω υπάρχει ταμείο α-πορίας.
Οποιος δεν έχει κανένα έσοδο, δηλώνεται εκεί, φαντάζομαι ισχύει και για τους αστεγους κτλ...
Γιατί ο κύριος αυτός δεν είναι εγγεγραμμένος στο ταμείο απορίας ώστε να πληρώνουν εκείνοι ότι χρειαστεί για την περίθαλψή του???

12:7 εσύ πάλι που το άκουσες ότι οι μετανάστες δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη?
Μόνο για τους ασφαλισμένους από αυτούς ισχύει, εκτός αν βρεθεί κανας μάγκας γιατρός και κάνει τα στραβά μάτια σε όποιον έχει ανάγκη.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 4:27 το ξερω απο πρωτο χερι πολλοι περνανε απ τα χερια μου δεν μιλαω για τους νομιμους μεταναστες, αλλα δεν διαφωνω με αυτο ολοι δικαιουνται υγεια ατυχημα ειχε ο ανθρωπος δεν πηγε να κανει τακτικες εξετασεις επρεπε να τον ρωτησουν αν ειχε να πληρωσει ή αν ηταν ασφαλισμενος αλλιως θα τον πεταγανε εξω σαν σκυλι? λιγη ανθρωπια δεν βλαπτει δεν χρεωκοπει το συστημα απο αυτα απο αλλα πασχει ξερεις πολυ καλα. θα πρεπει να γνωριζεις και τι γινετε στα νοσοκομεια τους τελευταιους μηνες με τις απεργιες των γιατρων λογω ελειψης χρηματων εφημεριων γιαυτο βριζω