Δευτέρα, Απριλίου 05, 2010

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ Ή ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;;;;

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στις αρχές και στους αξιωματικούς του στρατοπέδου «ΚΑΠΟΤΑ» στο Μενίδι όταν άγνωστοι πυροβόλησαν πέντε φορές εναντίον στρατιώτη που εκείνη την ώρα εκτελούσε σκοπιά. Ωστόσο όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ρίψεις πυροβολισμών με άσφαιρα φυσίγγια.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό συνέβη στις 17:17 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, όταν δύο άγνωστοι στάθμευσαν το όχημά τους έξω από το στρατόπεδο και πυροβόλησαν πέντε φορές εναντίον του σκοπού.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν άντρες της αστυνομίας οι οποίοι και περισυνέλεξαν του κάλυκες διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για άσφαιρα σημειώνοντας εκ των υστέρων ότι σε ουδεμία περίπτωση δεν κινδύνευσε η ζωή του στρατιώτη.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΕΧΤΑ..
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ,ΟΠΩΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
5-4-2010

7 σχόλια:

vlaxopodas είπε...

ειτε ειναι γυφτοι εμποροι ναρκωτικων ειτε ειναι η σεχτα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο..οι προστατευομενοι των αναρχικων-αριστεριστων εχουν ξεσαλωσει..οσες φορες εχουν μπει τα εκαμ στους καταυλισμους εχει ξεσηκωθει η θολοκουλτουρα λουστειτε τα τωρα..

Ανώνυμος είπε...

και οι γύφτοι αναρχικοί-αριστεριστές???

μεγάλε! τι πίνεις και δε μας δίνεις?

Ανώνυμος είπε...

vlaxomalaka de pas na e3wstrakisteis mpas kai kalyterepsei autos o topos?

Ανώνυμος είπε...

τι θολοκουλτούρα τι κωλοκουλτούρα...
εσύ πάντως βλαχόποδα από κουλτούρα πάσχεις

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010
Ο αστυνομικός του Ιεράρχη είχε οίκο ανοχής
Ποιοι ήταν οι καλύτεροι πελάτες;


Το συνδυασμό που σκοτώνει είχε τελικά ο νταβαντζής - ειδικός αστυνομικός ο οποίος διατηρούσε μπυραρία εκδίδοντας αλλοδαπές έναντι αμοιβής. Από τη μια αστυνομικός από την άλλη οδηγός γνωστού ιεράρχη της εκκλησίας ο «επιχειρηματίας» τα είχε όλα και σίγουρα το καλύτερο πελατολόγιο! Εάν σκεφτεί κανείς....


που εμπλεκόταν νόμιμα ως ειδικός αστυνομικό, μπορεί να φανταστεί και το πελατολόγιο του που ουσιαστικά έχει να κάνει με δύο μορφές εξουσίας.. Κακά τα ψέματα εκεί που η αστυνομία μπλέκεται με την εκκλησία. γίνεται έκρηξη. Ο εν λόγω «κύριος» επιδιώκοντας επιπλέον εισοδήματα, σκαρφίστηκε στο να ανοίξει μπυραρία, στην οποία πωλούσε ουσιαστικά κοπέλες που εργάζονταν εκεί σε πελάτες για να κάνουν «έρωτα» μαζί τους. Φήμες θέλουν τον ειδικό αστυνομικό καλά δικτυωμένο ωστόσο δεν υπολόγισε καλά ότι σε περίοδο κρίσης, κάποιοι συνάδελφοί του. νταβαντζήδες θα τον κάρφωναν με αποτέλεσμα να βρεθεί υπό κράτηση άγιες μέρες. Ο αστυνομικο-νταβαντζής έκανε «πράξεις» πολύ άνετα χωρίς φόβο και ενδοιασμούς με αποτέλεσμα το μπουρδέλο να είναι γνωστό ευρύτερα.
http://showbiz.com.cy/index.php/artha/47-2009-10-07-12-15-06/856-2010-04-03-09-47-41.html

vlaxopodas είπε...

12:21 μμ δεν ειπα οτι οι γυφτοι ειναι αναρχικοι και αριστεριστες μικρε διαστρεβλωτη..ειπα οτι οι αναρχοαριστεριστες υποστηριζουν απο "ιδεολογικο καθηκον" τον πασα ενα που δηλωνει "καταπιεσμενος προλαιταριος" αδιαφοροντας αν ειναι λουμπεν στοιχειο..οσον αφορα για τον μπατσο νταβατζη το οτι υπαρχουν επιορκοι αστυνομικοι δεν σημαινει οτι θα πρεπει να καταγησουμε την αστυνομια..ποναει δοντι κοψει κεφαλι..

Ανώνυμος είπε...

"και οι γύφτοι αναρχικοί-αριστεριστές???

μεγάλε! τι πίνεις και δε μας δίνεις?

12:21 μμ" δεν ειπα οτι οι γυφτοι ειναι αναρχοαριστεριστες..αλλα πως να το κανουμε..οι αναρχοαριστεριστες ολο τα λουμπεν στοιχεια υποστηριζουν μονο και μονο επειδη ειναι "θυματα του κατεστιμενου" πρεζα εσυ που επικαλεισαι την ελευθερια εκφρασης καλο ειναι να μην λογοκρινει μηνυματα..