Σάββατο, Απριλίου 24, 2010

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕ...ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ

Ευρείες απολύσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και προβληματικές επιχειρήσεις (ΔΕΚΟ) που ανήκουν κατά 100% στο Ελληνικό Δημόσιο. Αμεσες θα είναι οι εξελίξεις στους ΟΤΑ, στον ΟΣΕ και στις θυγατρικές του,ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.ά.

Κατάργηση τμημάτων τα όποια είναι στην ουσία ανενεργά, δηλαδή δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία ακόμα και σε κερδοφόρες επιχειρήσεις η πλειονότητα των οποίων ανήκει στο Ελ-ληνικό Δημόσιο. Για παράδειγμα, στην ΕΥΔΑΠ, στην ΕΥΑΘ και στη ΔΕΗ εκτιμάται ότι θα υπάρξουν σημαντικές ανατροπές. Οσον αφορά στη ΔΕΗ, το ΔΝΤ πληροφορήθηκε έκπληκτο από στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης ότι στα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης στη Χαλκοκονδύλη υπάρχει ειδική υπηρεσία κηπουρών όπου απασχολούνται, όπως λέγεται, 50 άτομα.

Συγχωνεύσεις οργανισμών που επιτελούν παραπλήσιο έργο, για παράδειγμα, στις συγκοινωνίες. Προτείνεται να συγχωνευτούν ο ΗΣΑΠ με τη «Μετρό Α.Ε.», και η ΕΘΕΛ (μπλε λεωφορεία) με τα ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ). Το πλεονάζον προσωπικό εκτιμάται ότι θα απολυθεί.

Περικοπές στον τομέα της υγείας και των ασφαλιστικών ταμείων, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν το κλείσιμο κέντρων υγείας καινοσοκομείων σε όλη τη χώρα.

ΠΡΕΖΑ TV
24-4-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πωπω κάτι κουβέντες..πέθανε η ελλάδα και άλλα τραγικά..έλεος

Ανώνυμος είπε...

ΔΝΤ για παντα ρε,

θα δειτε οτι το ΔΝΤ θα πετυχει, τωρα πια καθε ευρω του προυπολογισμου θα πιανει τοπο, και δε θα το κλεβουν τα γνωστα λαμογια,

προβλεπω ο λαος στο τελος να το συμπαθησει, και να διωξει μια για παντα τα δικα μας ντοπια κορακια -πολιτικους

μην εκπλαγειτε, αν ο Στροσ Καν μεινει και μετα την τριετια ως πρωθυπουργος βεβαια

Ανώνυμος είπε...

o klassikos malakas ellinas

Ανώνυμος είπε...

Mia zwh me daneia ta ebgaze pera h Ellada, afoy den paragei kati.
Ta exete dialysei ola monoi sas.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ.

ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ; ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ;
ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΝΤ;
ΠΟΙΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΕΙ ΕΠΩΜΙΣΘΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ;

ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ Ή ΣΤΟΧΟ;


ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΥΠΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.