Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ...ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Σήμερα το πρωί, γύρω στις 11, έξω από το θεραπευτήριο του ΙΚΑ,στην Καποδιστρίου, τα ΜΑΤ, προπυλάκισαν και εμπόδισαν βίαια τα παιδιά από το σωματείο Βιβλίου Χάρτου, να πάνε στην συγκέντρωση. Έβριζαν τους εργαζόμενους, τους έσπρωχναν,τους είχαν στριμώξει στον τοίχο και τους ετοίμαζαν για προσαγωγή. Εκείνη την ώρα και ενώ πολίτες από την γύρω περιοχή διαμαρτύρονταν στα ΜΑΤ για την βίαιη συμπεριφορά τους, πέρασε τυχαία ο Παναγόπουλος. Αναγνωρίζοντάς τον κάποιος εργαζόμενος της περιοχής, τον κάλεσε να παρέμβει. Αυτός όχι μόνο δεν παρενέβη, ως ώφειλε, αλλά έφυγε ενοχλημένος, βρίζοντας μάλιστα.... Του χαλάσαμε την ησυχία.

ΠΡΕΖΑ TV
20-5-2010

2 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΘΙΚΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΜΠΙΝΕΣ ΜΟΥΝΙ ΣΚΑΤΟ&ΑΡΧΙΔΙ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΑΛΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΕ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑΛΑΜΠΟΥΚΑ ΓΥΡΝΑ&ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΜΕΣΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΗΤΟΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΑ.
ΣΦΙΞΤΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ.
ΟΛΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ.
ΖΗΤΩ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.