Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

ΙΣΡΑΗΛ: «ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ»...ΣΑΠΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ...

Τα σχέδιά του για το «μπλοκάρισμα» των οκτώ πλοίων που κατευθύνονται προς τη Γάζα ανακοίνωσε και επίσημα το Ισραήλ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών, οι ισραηλινές αρχές πρόκειται να αναχαιτίσουν, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τον στολίσκο της επιχείρησης "Ενα πλοίο για τη Γάζα" και θα τα αναγκάσουν να κατευθυνθούν στο επίνειο της Ιερουσαλήμ, το Ασντοτ, όπου οι επιβάτες θα παραδοθούν στη μεταναστευτική αστυνομία. Στη συνέχεια θα ερευνηθεί το φορτίο με το υλικό της βοήθειας κι αν βρεθεί "καθαρό" από πολεμοφόδια, θα αποσταλεί στη Γάζα.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου των Εξωτερικών, κ. Γιγκάλ Παλμόρ, εκλήθησαν σήμερα οι πρεσβευτές της Τουρκίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Σουηδίας και της Ιρλανδίας, όπου και τους τονίστηκε η πάγια ισραηλινή θέση για το θέμα, καθώς και ότι "το Ισραήλ θεωρεί πρόκληση τον κατάπλου του στολίσκου".
Εξάλλου η φιλο-ισραηλινή οργάνωση "Συμπαρασταθείτε μας" ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει μία "αντί-διαδήλωση", με δικό της στολίσκο, όπου θ' αναρτηθούν και καταγγελτικά γιά την "Χαμάς" συνθήματα, αλλά και συνθήματα αποδοκιμασίας για τις πυραυλικές της επιθέσεις κατά πόλεων στο νότιο Ισραήλ.

ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευχομαι ο επομενος χιτλερ να σας αφανισει απο τον χαρτη!! για ολα εσεις φταιτε πουστροεβραιοι!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΙΑ!!!

prince serengeti είπε...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ 99/%ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ(ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ)ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?ΚΑΝΕΝΑ!!ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΟΠΩΣ &Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.Ο ΓΑΜΩ&ΔΕΡΝΩ ΔΗΛΑΔΗ

Ανώνυμος είπε...

1) Με κάτι υπάνθρωπα σκουλήκια σαν κι εσένα, 8:11, δικαιολογούν οι Ισραηλινοί όλο τον εθνικισμό τους.

2) Σερενγκετι:Οι Εβραίοι τι παιδικά τραύματα έχουν; Κανενα!

Πολύ καλό.

Ανώνυμος είπε...

GAMHMENOI EBRAIOI GAMW TIS MANES SAS POYTANOPAIDO EINAI O PATERAS SOY GAMHMENE EBRAIO 8:28.
FREE GAZA-FREE PALESTINE
ELEY8EPH PALESTINH KAI ALLHLLEGGYH STO LAO THS.KAPSIMO OLWN TWN SIWNISTWN KAI OLIKOS AFANISMOS TOYS