Παρασκευή, Μαΐου 14, 2010

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ...ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ Η ΟΛΜΕ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ,ΚΑΘΩΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ...
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ;;;
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΙΜΑΔΟΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ;;;

Απεργία για τις 20 Μαΐου -ημέρα διεξαγωγής πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές των εσπερινών λυκείων- αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ, συμμετέχοντας στη γενική απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο. Σε ανακοίνωσή της, η υπουργός Παιδείας καλεί την ΟΛΜΕ να ορίσει προσωπικό ασφαλείας για την ημέρα των εξετάσεων.
Στις 20 Μαΐου οι μαθητές των εσπερινών λυκείων εξετάζονται στα μαθήματα των Λατινικών, Ηλεκτρολογίας και των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Την ίδια ημέρα, εξετάσεις σε ενδοσχολικό επίπεδο δίνουν και οι μαθητές του Γυμνασίου.

Στην ανακοίνωση του, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αναφέρει: "Απεργούμε από κάθε εκπαιδευτική διαδικασία που είναι προγραμματισμένη εκείνη την ημέρα (όπως ενδοσχολικές εξετάσεις, εργασίες στα βαθμολογικά κέντρα, Πανελλαδικές Εξετάσεις των τελειοφοίτων των εσπερινών λυκείων κάθε τύπου κ.λπ.)".
Μάλιστα, όπως τονίζει η ομοσπονδία επειδή "δεν επιθυμεί να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες λόγω της γενικής απεργίας σε σκληρά εργαζόμενους μαθητές, καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να αναβάλει τις προγραμματισμένες για εκείνη την ημέρα Πανελλαδικές Εξετάσεις των εσπερινών λυκείων. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για τις συνέπειες θα βαρύνουν το υπουργείο Παιδείας".

ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2010

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν μην τι αλλο ειναι χοντρομαλακες διοτι δεν κατανοουν οτι μεχρι και οι πετρες θα τους κραξουν...

Υποκριτες κοιταν την τσεπη τους πολυ περισσοτερο απο τα παιδια.

Ετσι παντα γινοταν γι'αυτο εχουν απαξιωθει τα παντα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι χοντρομαλάκες, όμως αυτό δεν αφορά μόνο τους καθηγητές, αλλά και όλο το ψευτοσυνδικαλιστικό κίνημα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Ενώ αρχικά η απεργία είχε προγραμματιστεί για τις 19/5, μέρα πανελληνίων για τα γενικά λύκεια, στη συνέχεια, έκλασαν πατάτες μπροστά στις αντιδράσεις του κόσμου και βγήκαν να πουλήσουν συνδικαλιστικό τσαμπουκά στις εξετάσεις των εσπερινών στις 20/5 που αφορούν έναν ελάχιστο αριθμό υποψηφίων.
Είναι και δειλοί και γελοίοι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΑΙΚΟ ΣΩΦΙΣΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΩΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

σταματηστε να τα βαζετε με τους καθηγητες ηλιθια αθωοι συμπολιτες μου που ακομη πιστευετε οτι το σχολειο πλαθει χαρακτηρες εν ετοι 2010...ΚΥΤΑΧΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ , ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ...
ΧΑΖΟΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
ΥΦΟ ΕΙΣΤΕ ?
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΣΑΤΕ?????

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΩ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

edw o kosmos kaigete kai eseis milate gia tis panellhnies.kala kanoun,les kai pou tha perasoun se mia sxolh kati tha ginei...afou anergoi tha meinoume oloi... ara oi kathigites exoun kathikon apenanti toys na antistathoun se auta ta metra kai na diekdisoun ena kalutero mellon gia olous

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά δεν έχουν ηρεμία, ξέρουν ότι τα περιμένει ένα πολύ δύσκολο αύριο. Ευθύνες για την απεργία δεν έχουν οι καθηγητές αλλά η κυβέρνηση και είναι στο χέρι της να τη σταματήσει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μ@λ@κε$ νεοέλληνες η απεργία των καθηγητών σας μάρανε. Δεν βλέπεται τη γαμ... τρωτέ κάθε μέρα από ΔΝΤ και ΓΑΠ. Και ακόμη είμαστε στην αρχή

Ανώνυμος είπε...

Oλοι εσεις φανταζομε που αφηνεται σχολια υπερ των καθηγητων ειτε εχετε φαει χοντρο πουτσο στις πανελληνιες ειτε μπηκατε και γινατε αιωνιοι παπαρες σε μια σχολη.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά πράγματα φταίνε.Φταίει και το κράτος με το παπαροσύστημα του και εμείς σαν Έλληνες που με τήν κωλονοοτροπιά μας έχουμε γαμήσει την χώρα.Εγώ προσωπικά είμαι ένας απο τους εξεταζόμενους φέτος και πραγμάτικα θα ήθελά να μήν γίνουν κινητοποιήσεις αρκέτο αγγούρι έχουμε φάει φέτος και αρκετά λεφτά έχουμε ΠΕΤΑΞΕΙ στα φροντιστήρια και την παραπαιδεία.Κατανοώ ομώς οτι πρέπει να υπάρξει κάποια αντίσταση.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 7.05 ...Υπόδειγμα ξεκωλιασμένου μαλάκα που νομίζει ότι φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι και όχι τα λαμόγια που μας κυβερνάνε

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 4.26

Aραγε σε τι σταση εξυνες τ'αρχιδια σου οταν εγραφες αυτο το μυνημα, κρατικοδιαιτε καριολη.

ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΙΣΕΙ, ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΓΑΜΙΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

Εργαζομενε του καναπε, ενα 500 ευρω στον καθενα σας να πεταγε ο Γιωργακης θα κρυβοσασταν παλι στα λαγουμια σας, στ'αρχιδια σας την ειχατε την παιδεια παντα, ξεπουλημενοι καιροσκοποι, επαναστατες της δεκαρας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 3:19

Ξύπνα ΜΑΛΑΚΑ . Δες ποιος σε γαμάει. Αλλά φαίνεται σου αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Λιγη ντροπή.Ναι στο συνδικαλισμό αλλά όχι τέτοιες μέρες.Κρίμα που αυτοί οι άνθρωποι έχουν εξ όρισμού τον τίτλο "Παιδαγωγός"
Και μετά λέμε για παιδεία από ανθρώπους που αποδεικνύονται...απαίδευτοι!!
Ντροπή σας !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΟ;;;;ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ;;;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΣΕ ΠΟΙΟ;;;ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ,ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΜΕΤΑ ΤΙ;;;;;;ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΕΥ ΣΥΝΤΑΞΗΣ;;;;;;;;;;;;;ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ,ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΗ;;;;;;;;ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;;;;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΤΗ ΔΩ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ,ΒΙΛΛΕΣ,ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΛΠ;;;;;;;;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ;;;;ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ;;;;;;;ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.....
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΜΕΣΑ,ΜΕ ΕΝΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ...........

ΕΝΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

@ Aναγνωστης 10:53 μμ

Αμα θες να καλλιεργησεις την Γη στη συγχρωνη εποχη φιλε πρεπει να εχεις γνωσεις, στο εξωτερικο-Ευρωπη ολοι οι αγροτες εχουν τελιωσει γεωπονικες σχολες και εχουν πολυ καλη γνωση πανω στο αντικειμενο τους.

Αμα βεβαια θελεις να γινεις Γαιωκτημονας και να ζεις με επιδοτησεις τοτε λυπαμε γιατι στα πειραν οι προηγουμενοι...

Μην ψαρωνεις με τους κλαψομουνιδες συνδικαλιστες καθηγητες ,μονο την τσεπη τους κοιτανε, στ'αρχιδια τους γραφουν το που θα μπεις ή τι θα τελειωσεις, εισαι γι'αυτους απλα ενας μοχλος πιεσης προς το συστημα.

Eδω να ξεκαθαρισω οτι δεν μιλαω γενικα για ολες τις ομαδες των εργαζομενων που αγωνιζονται αλλα για την συγκεκριμενη.

giannis είπε...

Καλά εγώ να ρωτήσω κάποια μάλλον αυτονόητα πράγματα : Υποτίθεται ότι το ΠΡΕΖΑ TV είναι ένα blog προοδευτικό και υπέρ των εργαζομένων και εργατών και ΤΩΡΑ ΚΡΑΖΕΙ τους καθηγητές που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από ΤΟΣΑ χρόνια αποφάσισε να κάνει ΑΠΕΡΓΙΑ εν μέσω εξετάσεων ??? Μα πάτε καλά ??? Δηλαδή ΔΕΝ καταλαβαίνετε ότι ΜΟΝΟ ΕΝ ΜΕΣΩ εξετάσεων μπορεί να τσούξει η απεργία των καθηγητών ? Δεν είδατε πριν από λίγα χρόνια τους καημένους τους δάσκαλους που κάνανε πόσο καιρό απεργία και ΔΕΝ κουνήθηκε φύλλο ??? Δεν καταλαβαίνετε ότι το Υπουργείο παρακαλάει να κάνουν απεργία (όχι εν μέσω εξετάσεων) γιατί έτσι ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΛΕΦΤΑ !!! ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ !!! Ενώ εάν κάνει απεργία ο ΔΕΗ τζής, ο ΟΤΕ τζής ή και ο εφοριακός τον τσούζει γιατί ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ... αφού από αυτούς ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ... Και γυρνάει ο άλλος και λέει τόσο καιρό διαβάζουν τα καημένα τα παιδιά... Σωπάτε ρε παιδιά ... Άρα οι καθηγητές να ΜΗΝ κάνουν ΠΟΤΕ απεργία (που να τσούζει) γιατί τα παιδιά διαβάσανε... Ωραία εργατική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και μάλιστα από ΠΡΕΖΑ TV...!!!