Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;;;

Δεκάδες Χανιώτες συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι των μεταναστών που δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Παράλληλα, εξέφρασαν την οργή τους γι' αυτές τις ρατσιστικές επιθέσεις, που έχουν σημειωθεί και στα Χανιά. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία Χανίων, τις πρώτες πρωινές ώρες, άγνωστα άτομα, κινούμενα με δίκυκλα μοτοποδήλατα, πέταξαν ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό στην πόρτα του σπιτιού μεταναστών, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά μικρής εστίας και να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από τους παθόντες πριν φτάσει η Πυροσβεστική, ενώ προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενεργεί η Ασφάλεια Χανίων.
Την επίθεση καταδίκασε με ανακοίνωσή της η «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και στη φασιστική απειλή», η οποία τονίζει: «Ελπίζουμε ότι η υπόθεση δεν θα έχει την τύχη προηγούμενων υποθέσεων φασιστικών επιθέσεων, οι δράστες των οποίων κυκλοφορούν ελεύθεροι».

ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: