Δευτέρα, Μαΐου 24, 2010

«ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΑΛ. ΚΟΝΤΟ, Ο ΧΡ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ…ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;;;;

Την παρέμβαση του Αλ. Κοντού, κατά τις εργασίες της προηγούμενης Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, αναφορικά με τους ισχυρισμούς της πρώην διευθύντριας πολιτικής γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αποκάλυψε ο τότε πρόεδρος της επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκης.
Μετά την παρουσίαση από τη ΝΕΤ του ιδιόχειρου σημειώματος, που κατέθεσε η κυρία Μαντέλη στην ανακρίτρια, ισχυριζόμενη ότι υποχρεώθηκε από τον πολιτικό της προϊστάμενο, τον τότε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό, να το αντιγράψει ως δικό της, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, σημείωσε πως "τον είχε πάρει τηλέφωνο ο κ. Κοντός και του είπε ότι ήθελε να διαψεύσει το περιεχόμενο της συνέντευξης της κ. Μαντέλη ,που έδωσε μετά την κατάθεσή της στην Επιτροπή".

Σύμφωνα με τον κ. Μαρκογιαννάκη, επιπροσθέτως ο Αλέξανδρος Κοντός έστειλε μία επιστολή, η οποία αναγνώστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
Πάντως ο κ. Μαρκογιαννάκης, αναφερόμενος στην τότε κατάθεση της Σταμαντίνας Μαντέλη, σημείωσε με νόημα πως δεν θυμάται κάτι διαίτερο, καθώς "εφόσον ο μάρτυρας δεν λέει κάτι το εξαιρετικά ενδιαφέρον δεν μπορείς να τον θυμάσαι".
Επίσης διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει εάν "έγινε συνάντηση Μαντέλη με τον κ. Ιατρίδη (διευθυντής γραφείου Κοντού)" ενώ υπογράμμισε ότι δεν του μεταφέρθηκε "κάποιος διάλογος".
Τέλος ο κ. Μαρκογιαννάκης υποστήριξε ότι "μόνο αν λειτουργούμε ως δικαστές και όχι με βάση το συμφέρον του κόμματός μας στις εξεταστικές, αυτές θα πάνε καλά". Σημείωσε, δε, ότι ο ένοχος θα πρέπει να τιμωρηθεί.

ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: