Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ...ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ;;;

Την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν φήμες που τον ήθελαν να έχει καταβάλει πολλές χιλιάδες ευρώ στο μαιευτήριο που γεννήθηκε ο γιος του.
"Μερίδα των ΜΜΕ και των blogs, με πλήρη συναίσθηση και με στόχο να υπάρξει απαξίωση στο πρόσωπό του προέδρου, χρησιμοποίησε το συμβάν διακινώντας πληροφορία για μεγάλη καταβολή αμοιβής νοσηλίων της γέννας. Μία πληροφορία η οποία πόρω απέχει από την πραγματικότητα", αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του προέδρου του Συνασπισμού.
"Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η οικονομική του δυνατότητα δεν του επιτρέπει να διαθέσει τέτοιο ποσό όσο και να το επιθυμούσε, η κατασκευασμένη αλήθεια τους είναι μια πράξη βαθύτατα εχθρική όχι μόνο προς αυτόν αλλά και προς την κοινωνία. Διότι επιδιώκουν να την αποπροσανατολίσουν και να εκτρέψουν την οργή της για τη φτώχεια που υφίσταται, προς λάθος κατεύθυνση και λάθος ανθρώπους", υπογραμμίζεται.
Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαριστεί, πάντως, από βάθους καρδίας όλους όσους του ευχήθηκαν για την γέννηση του παιδιού του.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗ...ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!(ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ)...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ ΠΛΕΟΝ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ CAMPING...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
20-5-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

sosat είπε...

ΠΡΟΣ "TROKTIKO"
ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑΤΕ????
!!!
ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ,, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ , ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧ.... ΔΗΜΟΣΙΕΣΤΕΤΟ ,,,, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ,,, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ , ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ,,, ΑΠ[ΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΕΣ , ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ 53 ΧΡΟΝΩ , ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ , ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ???
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ,, ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ??
ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ,, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ"
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΑΧΤΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ, ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΤΣΙ , ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ,, ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ....


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ,,, ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ?

prince serengeti είπε...

ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝ ΠΛΗΝ ΔΙΑ ΕΠΙ&ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ &ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

είπα να γράψω.. να μην γράψω?
τελικά είδα τον φίλο συνομήλικο Αρχιτέκτονα απο τα Γιάννενα και επειδή αισθανόμουνα έτσι και γω αποφάσισα να γράψω
με έπιασε ένα αίσθημα ασφυξίας όταν είδα αυτή τη δημοσίευση στο τρωκτικό, δηλαδή φωνάζουμε για το "κράτος νταβατζή", και τώρα θα έχουμε να λογοδοτούμε σε κάποια blogs? για τις δαπάνες που κάναμε και ειδικά σε ζήτημα υγείας? δεν είμαι ούτε Τσίπρας, ούτε ΚΚΕ αλλά αισθάνθηκα μιά συμπάθεια για το άτομο, γιατί ούτε είναι γνωστός για σπάταλη και πολυτελή ζωή, και το θεωρώ βρωμιά και λάσπη αυτό που έκανε το τρωκτικό, και μάλιστα η επιμονή του να δώσει εξηγήσεις στους "νέους εισαγγελείς" ήτανε αντιαιθητική και ύποπτη... Καλά τα blogs αλλά δεν είναι πανάκεια και ραπανάκια για κάθε είδους τρωκτικά, πρέπει να έχουμε μυαλό να κρίνουμε και μόνοι μας...

(ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα να στείλω γράμμα στο τρωκτικό, αυτό είναι απο τα πράγματα που δεν διορθώνονται.. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!)

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να τις διαψεύσει ή να μην τις διαψεύσει, οι δαπάνες στα ιδιωτικά μαιευτήρια είναι συγκεκριμένες.