Παρασκευή, Μαΐου 14, 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...

Τρεις νεαροί συνελήφθησαν για βανδαλισμούς στο Εβραικό νεκτροταφείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα. Όπως έγνε γνωστό, εντοπίστηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς, θεωρήθηκαν ύποπτοι και στη συνέχεια διαπιστώθηκε εμπρησμός τάφων και φθορές. Εκφράσεις όπως «φωτιά στους εβραίους», «juden raus» και η χρήση ναζιστικών συμβόλων, γράφτηκαν στην περιφραξη.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, ανακοινώθηκε ότι προσήχθησαν στο Τμήμα όταν ο ένας από τους τρεις βρέθηκε να κουβαλάει μαχαίρι. Λίγο αργότερα, μόλις οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τις ζημιές, συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.
Σε ανακοίνωσή της, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης εκφράζει τη λύπη και την αγανάκτισή της, "καταδικάζοντας απερίφραστα τη βεβήλωση του κοιμητηρίου, τον εμπρησμό τάφων και την προσπάθεια καταστροφής του ιερού αυτού τόπου, από ομάδα ακραίων εθνικιστών".

ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η προβοκάτσια της Mossad και της MIT καλά κρατεί

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ντουγάνι μπορεί να είσαι για σκέφτηκες αυτό το πράγμα;

Ανώνυμος είπε...

και που ξέρουν ότι είναι εθνικιστές και μάλιστα ακραίοι;

Ανώνυμος είπε...

"Εκφράσεις όπως «φωτιά στους εβραίους», «juden raus» και η χρήση ναζιστικών συμβόλων, γράφτηκαν στην περιφραξη."

..είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για τυμβωρύχους.

Παρεπιπτόντως, το ΜΙΤ εκτός από εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι και μυστική υπηρεσία;

Ανώνυμος είπε...

Με το ΜΙΤ εννοεί τις Τουρκικές Υπηρεσίες Πληροφοριών ο ποιητής και όχι το εν ΗΠΑ ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα

Ανώνυμος είπε...

Πόση βλακεία μπορεί να υπάρχει στο μυαλό ενός ανθρώπου για να αποδίδει, τόσο βιαστικά και πρόχειρα, πράξεις βανδαλισμού σε προβοκάτσια Μυστικών Υπηρεσιών; Σιγά ρε πατριώτη! Επειδή όμως η βλακεία είναι ανίκητη, περιμένω να μάθω τα αίτια της επίθεσης. Υποψιάζομαι πως τα τελευταία κείμενα στο διαδίκτυο τα οποία αποδίδουν σε Εβραίους την κρίση στην Ελλάδα βρήκαν ήδη φανατικούς οπαδούς.

Ανώνυμος είπε...

Και τι να είναι ρε βλαμμένε εξυπνάκια;Αφού βλέπεις ότι η Τουρκία προσπαθεί κάθε μέρα να στήσει επεισόδια(π.χ κοράνι)οι Εβραίοι έχουν παγκόσμια δύναμη,και εκει ποντάρουν.Ανοιξε κανά βιβλίο να δεις πως λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες.Και τώρα θα σε βρίσω:είσαι δεξιός και κάνεις μπάνιο κάθε μέρα.;o

Ανώνυμος είπε...

"η Τουρκία προσπαθεί κάθε μέρα να στήσει επεισόδια(π.χ κοράνι)"
"οι Εβραίοι έχουν παγκόσμια δύναμη"

μαν σε τάπωσε, μιλάει με επιχειρήματα ο άνθρωπος. το λένε οι γραφές των Λ

vlaxopodas είπε...

o στρος καν ο διευθυντης του ΔΝΤ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? Ο ΣΟΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ? Η ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΞ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΥΔΡΗΘΗΚΕ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ..ΕΝΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ...