Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Μια μεγάλη, αυθόρμητη, απολύτως ειρηνική και αυθεντικά λαϊκή συγκέντρωση έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ διάλυσε, με τη γνώριμη βαναυσότητά της, η Ελληνική Αστυνομία. Γεννάται έτσι το απλό ερώτημα: Αν και σήμερα συμπεριφέρθηκε έτσι, αν επέλεξε δηλαδή να κατατρομοκρατήσει, να χτυπήσει και να συλλάβει αθώους απλούς πολίτες, δεν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μείζον πολιτικό πρόβλημα;
Η κυβέρνηση προφανώς δεν επιθυμούσε να γίνει, όπως όλα έδειχναν ότι θα συμβεί, μια μεγάλη συγκέντρωση. Αντί να αφήσει να εκδηλωθεί η αλληλεγγύη των πολιτών υπέρ των Παλαιστινίων, έδειξε με αυτόν τον τρόπο τη δική της αλληλεγγύη υπέρ της κυβέρνησης του Ισραήλ.

ΠΡΕΖΑ TV
31-5-2010

9 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ AΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ&ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΠΑΜΑ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΟΜΠΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ&ΔΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !! ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ mercava ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ!!
33 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ - ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

TI NOMIZETE OTI EINAI TO ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΗΛ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΤΡΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ Κ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.

orxeis kyanoi είπε...

Ανώνυμε:

Ποιός μπήκε μέσα στο Ισραήλ ρε μεγάλε;
80 μίλια από την ακτή, σε ΔΙΕΘΝΗ ύδατα (αν ξέρεις τι σημαίνει αυτό, που πολύ αμφιβάλω) έγινε ότι έγινε.
Έξω και από την ζώνη των 37 μιλίων που ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ έχει ανακοινώσει το Ισραήλ ότι ελέγχει ανοιχτά της Γάζας.

Ενημερωθείτε σωστά, αλλιώς μην σχολιάζετε γράφοντας αρλούμπες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΕ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 6 Ν.ΜΗΛΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

11.46

Σιγα να μην ειναι και 6 ν.πορτοκαλια..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΧΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ