Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ...

Τη διαδήλωση της οργάνωσης «Sharia4Belgium» υπέρ της Μπούρκας απαγόρευσε ο δήμος των Βρυξελλών, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στη δημόσια τάξη.
Ο δήμος της βελγικής πρωτεύουσας υποστήριξε ότι πιθανώς να πραγματοποιούνταν αντι-διαδηλώσεις και να προξενούνταν επεισόδια.
Από την πλευρά της, η oργάνωση "Sharia4Belgium" κατάγγειλε την "ευρωπαϊκή καταπίεση" κατά των Μουσουλμάνων και ζήτησε την αποκατάσταση του νόμου του Κορανίου στο Βέλγιο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ανέφερε δε, ότι θα επιμείνει στις διαδηλώσεις, ακόμη και αν χρειαστεί να τις οργανώσει έξω από τις βελγικές πρεσβείες πολλών ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα εκαναν και την απαγορευσαν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαρία στο Βέλγιο; Σιγά μη μας κάνουν κι αβγανιστάν (σαν τα μούτρα τους δηλαδή).

©huck είπε...

έλεος, ρε φίλε
η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να επιλέγει η ίδια τη θα κάνει

vlaxopodas είπε...

11:58 μμ εδω καλα καλα δεν επιλεγουν στην δυση..ωραιες οι θεωριες αλλα διαφερουν απο την πραξη

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΓΑΣ.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΤΖΙΠ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό στο βελγιο είναι άνθρωποι , εδω σαν τους μαλακες καθομαστε και κοιταμε 300 κωλοπαιδα στο τελος των πορειών να τα σπανε και να γκρεμιζουν καθε τι δημοκρατικο σε αυτη την χωρα..... κατευθείαν απαγορευση σε αυτους να κανουν πορείες

Ανώνυμος είπε...

10:42 αυτοι που λες σε πολλες περιπτωσεις ανηκουν στη συμπαθη ταξη των χοιρινων και καμμια φορα μπαινουν και σε κατι ωραια ξενοδοχεια που εσυ και γω δεν μπαινουμε με τιποτα. δεν γινεται παντα αυτο βεβαια αλλα μην βοσκας το χορταρακι που ταϊζει τον λαο ο αντιπροσωπος πρετεντεριον