Τετάρτη, Μαΐου 12, 2010

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ:ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..

Σημερα Τεταρτη 12 Μαιου, βγηκαν στην φορα-παρτιδα οι φωτογραφιες της Ελενης Μενεγακη στο περιοδικο ΟΚ και ο δημοσιογραφος που τις τραβηξε την περασμενη Τεταρτη η Παρασκευη Βασιλης Γραμμενος, ο οποιος ειχε ενα τουπε λες και πηρε το Πουλιτζερ δημοσιογραφιας στα Κατινιστικα, βγηκε στην Μελετη για να πει το ιστορικο της ολης σκηνοθεσιας στον αερα.
Εγω εκει που ετρωγα το πρωινο μου, αυγα με μπεικον [γιατι ειπα ν'άρχισω διαιτα απο σημερα], εμεινα με το πηρουνι στο στομα , παρόλο που ειχα αδειασει το πιατο.
Η αφηγηση του δημοσιογραφου παπαρατζι, [ο οποιος εξηγησε στο κοινο τι σημαινει παπαρατζι, για να μορφωνομαστε κιολας, γιατι η συγκεκριμενη εκπομπη εχει και ρολο εκπαιδευτικο], ηταν ακρως συγκλονιστικη, με σασπενς και με στοιχεια σκληρου θριλερ.
Αυτος ο ανθρωπος [αυτος!!!] με κινδυνο της ζωης του πραγματικα, εφερε στο φως της δημοσιοτητας τις φωτογραφιες. Οσα ευρω και αν παιρνει...νομιζω ειναι λιγα.....
Η Ελενη με τον Ματεο [τ'ονομα του], ηταν σ'ενα ουζερι στην Νεα Μακρη μαζι μ'εναν ακομη φιλο αρχιτεκτονα[τι! με κανενα σκουπιδιαρη θα ηταν;]
Ειχε συννεφια. Και το καταλαβαμε, γιατι η Ελενη, δεν φορουσε ουτε καπελο, ουτε γυαλια.
Ο φιλος εφυγε [τον φιλον εν κινδυνοις γιγνωσκεις]. Βαρεθηκε να κραταει το φαναρι φαινεται.
Η Ελενη κοιταζε τον Ματεο στα ματια. Οχι οπως κοιταζει μια μαννα το παιδι της, μια γιαγια το εγγονι της, εστω μια θεια τ'ανιψι της.
Αλλα τον κοιταζε λιγωμενα..οπως κοιτας ενα γουρουνοπουλο με πατατες στον φουρνο οταν πεινας.
Ο δημοσιογραφος με τον φωτογραφο, κανανε ολοκληρη σκηνοθεσια μεχρι να τραβηξουν τις φωτογραφιες που κοιταζονταν στα ματια, που αγγιχθηκαν τα ποδια τους και τα χερια τους, που ο Ματεο τεντωθηκε γιατι κουραστηκε [ζουμε μεγαλες στιγμες].
Οταν τους πηραν χαμπαρι, ο Ματεο με ενα σαλτο μορταλε, βρεθηκε μεσα στους θαμνους, ενω η Ελενη εφυγε προς το αυτοκινητο.
Οι φωτογραφιες παραδοθηκαν στον κουμπαρο τους Πετρο Κωστοπουλο και ο Γραμμενος εισεπραξε τα 15 αργυρια [λογω κρισης].
Η Ελενη πηρε τον κουμπαρο οταν τις ειδε να κρεμονται στα περιπτερα και του ειπε: <<Εισαι αλητης!!!>>!!, [Συμφωνα με τα λεγομενα δημοσιογραφου στην Μελετη]. Και του εκλεισε το τηλεφωνο.[ωωωωωωχχχχ!!!].
Το ηθικο διδαγμα τωρα ποιο ειναι;
Πρεπει να κανετε κουμπαρο λογω φιλιας και οχι λογω δημοσιων σχεσεων.
Παντως σημερα τα νουμερα της τηλεθεασης θα ανεβουν και η εκπομπη της Ελενης θα σκισει.
Βρε τι κανει ο ανθρωπος για να ειναι παντα στην επικαιροτητα!!!!!!!!!!!

http://www.seleo.gr/

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
12-5-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Fovero 8ema. sygxarhthria sthn epilogh sas. meta lete gia to star. gelaei o kosmos.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει,με τοσο ψυχοπλακωμα γυρω ενα θεματακι επιφανειακο κ ανουσιο να ξαλεγραρουμε, καλο κανει

Ανώνυμος είπε...

pw re preza me provlhmatises m'auto to thema.tha exei thn tyxh ths roulas arage h elenh?kairia erwthmata talanizoun thn ellhnikh koinwnia.arga h grhgora tha mas lythei h aporia.prepei na mas kaneis plaka