Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ!!!!

Αθήνα 21/5/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση στον λίβελλο ενάντια στην Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
Στη χθεσινή (20/05/2010) ηλεκτρονική και έντυπη (σελίδα 20) έκδοση της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ο δημοσιογράφος Β(αγγέλης) Μ(ανδραβέλης), όπως το παραδέχτηκε και ο ίδιος, λιβελλογράφησε ενάντια στον αγώνα επιβίωσης των 5.000 οικογενειών των πρακτόρων ΟΠΑΠ, εκτελώντας εντεταλμένη υπηρεσία. Υπέκυψε στις εκμαυλιστικές πιέσεις των εκατομμυρίων της διαφημιστικής σπατάλης της ΟΠΑΠ.
Ο Βαγγέλης Μανδραβέλης δεν είναι καινούργιος στο ρεπορτάζ της ΟΠΑΠ. Μας γνωρίζει προσωπικά έναν-έναν. Κορώνες, ενάντια στη Πανελλήνια Ομοσπονδία, του ύφους: «φασιστοειδούς έμπνευσης καλέσματα αναρχο-αριστερίστικης οργάνωσης» δεν μας στενοχωρούν. Δεν εκφράζουν καν τον ίδιο τον συγγραφέα τους. Δεχόμαστε όσα μας απολογήθηκε. Αυτός μέτρησε το μεροκάματο του. Αλλά το ίδιο κάνουμε κι εμείς για τις 5.000 οικογένειες μας (που η δημιουργική λογιστική τις μέτρησε 3.500, στηρίζοντας τα νούμερα των εντυπώσεων για τα μεικτά έσοδα μας).
Ζητάμε τη παρέμβαση του Εισαγγελέα. Τα έσοδα της ΟΠΑΠ αποτελούν δημόσιους πόρους. Η χειραγώγηση του Τύπου με τη σπατάλη των εκατομμυρίων της εταιρίας, είναι έγκλημα. Το με ποια κριτήρια οι εφημερίδες παίρνουν το κομμάτι τους από την πίττα της ΟΠΑΠ, οφείλει να το ερευνήσει η Δικαιοσύνη. Εμείς το καταγγέλλουμε και περιμένουμε με εμπιστοσύνη τη κρίση της.
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΥΡΙΣΤΗΣ
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΑΝ
Απαιτούμε:
1. Από την ΟΠΑΠ: Την αύξηση στο 80% των διανεμόμενων κερδών στους παίκτες, για να ανταγωνιστούμε τους παράνομους και 12% προμήθεια για μας, σε όλα τα παιχνίδια. Μόνο έτσι μπορούν να αναπληρωθούν οι απώλειες του εισοδήματος μας που προκαλεί η οικονομική κρίση, η διάλυση του Πάμε Στοίχημα και η ληστρική φορολογία. Επίσης θα υποχρεώσουμε την ΟΠΑΠ να ασφαλίσει τις εισπράξεις της στα πρακτορεία μας, γιατί οι πράκτορες μετρούν θύματα και τα στελέχη της εταιρίας bonus εκατομμυρίων.
2. Από το Δημόσιο: Να μην προχωρήσει στην κατάργηση του Μοναδικού Συντελεστή Καθαρού Κέρδους (που είναι ήδη ο μεγαλύτερος στην αγορά, 40% επί των βεβαιωμένων από το ίδιο το Δημόσιο πωλήσεων) και στην επιβολή Βιβλίων Εσόδων-Εξόδων, πριν καταφέρει να εφαρμόσει τεχνοκρατικά αξιόπιστη διαδικασία καταγραφής των ζημιών μας, στις οποίες διαπιστωμένα δεν μπορούν να εκδοθούν παραστατικά.
3. Από τα συναρμόδια Υπουργεία, χωρίς καμιά χρονοτριβή να κατοχυρώσουν το νομοθετικό καθεστώς οργάνωσης και λειτουργίας των Τυχερών Παιχνιδιών στην Ελλάδα, καταστέλλοντας κάθε παράνομη δραστηριότητα, ακόμη και την απλή διαφήμιση τους.
4. Να εφαρμοστεί η σύμβαση της ΟΠΑΠ με το Ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με την οποία η ΟΠΑΠ έχει το δικαίωμα πρώτης και αποκλειστικής επιλογής για κάθε νέο παιχνίδι. Άρα και για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια «περιορισμένου κέρδους» ή όπως αλλιώς ονομάσουν τα φρουτάκια της ντροπής.
5. Σπάμε τη σύμβαση μας με την ΟΠΑΠ, αν προχωρήσει στη διοργάνωση των παιχνιδιών της μέσω διαδικτύου, και θα κατεβούμε αντίπαλοι της στον διαγωνισμό για ίντερνετ και φρουτάκια, με δική μας προσφορά. Η ΟΠΑΠ όμως θα αποκλειστεί από τον Διαγωνισμό για τα φρουτάκια και το Ξυστό, αν δεν μπορεί να καταθέσει κατάλογο με τα σημεία λιανικής που διαθέτει.
24ωρη Απεργία στον Τελικό του Τσάμπιονς Λίνγκ
48ωρες σε όλο το Μουντιάλ του Ιουνίου – Ιουλίου
Καμιά διαπραγμάτευση δεν μπαίνει πλέον στο τραπέζι.
Την ευκαιρία της συναίνεσης την έχασαν.
Τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ

ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δύο ερωτήματα μάγκες:

Πού το παραδέχτηκε ο δημοσιογράφος και ποια ήταν τα ψέμματα που έγραψε; Επίσης όταν λέτε Βαγγέλης Μανδραβέλης εννοείτε Πάσχος;

Σα να μην τη παλεύετε. Όποιος σας αντιστέκεται ή νεκρός ή στη φυλακή ε;

Ανώνυμος είπε...

Το παραδέχθηκε ο Β.Μ. όταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις για το κείμενο που έγραψε.
Και εννοούν Βαγγέλης, όχι Πάσχος.
Νεκρούς μετράνε ήδη οι πράκτορες από τις καθημερινές ληστείες που κανείς δεν ασχολείται γιατί αυτό θα έχει κόστος για τον ΟΠΑΠ που είναι ο βασικός χρηματοδότης τους.
Δεν είδα όμως τους μάγκες τους δημοσιογράφους να λένε τίποτα για τις ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ και τον αποκλεισμό Υπουργείων.
Εκεί έχουμε συμβολικές καταλήψεις.
Ούτε είπαν τίποτα για το σύνθημα
Βάλτε φωτιά για να καεί το μπ... η βουλή.
Για να τελειώνουμε και να μαθαίνεις.
Καθημερινή,Σκαι, Βημα, Έθνος, Μεga κτλ, εξυπηρετούν τον αγώνα που δίνουν τα αφεντικά τους να μπούνε στα τυχερά παιχνίδια με τα φρουτάκια και το ίντερνετ.
Όλα τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση.
Οι πράκτορες θα είναι πάντα με τους παίκτες.
Εσείς να πάτε με τους καναλάρχες.

Alternative-press είπε...

Καλά εσύ ρε "ανώνυμε" δεν έχεις ξανακούσει για κατά παραγγελία ρεπορτάζ! Δεν γνωρίζεις ότι οι διαφημιζόμενοι στα ΜΜΕ έχουν γενικώς ασυλία! Δεν γνωρίζεις ότι ο ΟΠΑΠ είναι το μεγαλύτερο πλυντήριο και ο νούμερο ένα χρηματοδότης κάθε διαπλεκόμενου με την εκάστοτε Κυβέρνηση! Μα πόσα λαμόγια έχει αυτός ο τόπος και κάθε φορά που θα βγεί κάτι στη φόρα τρέχουν να δικαιλογήσουν τα αδικαιολόγητα!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να έχετε δίκιο παιδιά, δεν αντιλέγω. Μπορεί να είμαι αφελής και να πιστεύω ότι η καθημερινή, αν και πολιτικά δεξιά, δε γράφει κατα παραγγελία ρεπορταζ. Ένα λινκ με την παραδοχή μπορεί να μου δώσει κάποιος;

Επίσης, ανώνυμε 7.07, μια χαρά γράφουν και για το ΠΑΜΕ και για τα συνθήματα για τη βουλή κλπ. Η καθημερινή κι ο σκάι (Π. Μανδραβέλης, Παπαδημητρίου), καλώς ή κακώς, όλο κριτική στους απεργούς κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

re malaka piwmenos eisai???

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ???ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LINK ΠΟΥ KAI KAΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΘΡΟ???
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε link φίλε, ο Μανδραβέλης θα ήταν ήδη στην ανεργία.
Δηλαδή τι θα ήθελες να πει:
Ναι παιδιά μου υπαγόρευσαν το κείμενο και εγώ το υπέγραψα;
Είπαμε είναι διαπλεκόμενοι, δεν είναι μαλάκες!
Το παιχνιδάκι το ξέρουν καλά για αυτό διέλυσαν την Ελλάδα και κανείς δεν μπορείνα αποδείξει τίποτα.
Αν είναι μάγκες,ας ψάξουν πόσα, που και από ποιον έχουν πάρει κονδύλια, χορηγίες, δωρεές και τόσα άλλα έξυπνατρικ για να ληστέψουν το κράτος.
Το συμπέρασμα του πολίτη πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο, από αυτό που μας πασάρουν τα ΜΜΕ.
Όταν θα αρχίσει η επίθεση στα blogs, τότε θα κατανοήσεις καλύτερα μερικά πράγματα.
Να είναι καλά το preza και όλα τα άλλα blogs που δημοσιεύουν και την άποψη του απλού πολίτη, αν και το τροκτικό στην Απεργία των πρακτόρων έκανε μούγκα.
Μόνο τα νούμερα του super3 και το extra5, δημοσίευσε και τις καταγγελίες εναντίον των πρακτόρων.
Μεγάλη ιστορία, μεγάλη διαπλοκή.
Να φυλάγεσαι πάντως γενικά όταν κτυπούν εργαζομένους που κάνουν σχεδόν καθολική κλαδική απεργία και όχι κομματική.
Και η Απεγία των πρακτόρων ζητά πρώτα από όλα καλύτερο κουπόνι για τους παίκτες.

Ανώνυμος είπε...

ρε λαμογια του οπαπ επιτελους τελειωσατε ζητω το ιντερνετ και οι παρανομοι αντε γεια εσεις και τα κολοπρακτορεια σας.εμεις και σημερα και στο μουντιαλ θα παιζουμε ιντερνετ εσεις πηγαινετε να παιξετε το πουλι σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΞΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΘΤΑΝΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΑΠΟ ΜΟΚΡΟΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.
ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ