Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία η υπόθεση της εμπρηστικής ενέργειας σε οικία μεταναστών στην παλιά πόλη των Χανίων και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος επτά Χανιωτών.

Το περιστατικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις έγινε στις 00.45 τη νύχτα της περασμένης Τρίτης όταν άτομα κινούμενα με δίκυκλες μοτοσικλέτες πέταξαν δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό (μολότοφ) στην είσοδο της οικίας, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση, Από δράστες είναι επτά νεαροί από τους οποίους ο ένας είναι ανήλικος, (17 ετών) και οι υπόλοιποι ενήλικες (από 18 έως 23 ετών), που ομολόγησαν την συμμετοχή τους στην εμπρηστική ενέργεια. Ισχυρίστηκαν ότι προέβησαν στη πράξη αυτή για λόγους αντεκδίκησης εξαιτίας επεισοδίου που είχε προκαλέσει σε βάρος φίλου τους, πριν από μία εβδομάδα περίπου, αλλοδαπός ο οποίος διέμενε στο σπίτι αυτό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από κοινού και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2010

4 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ&ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.&ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ&ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΜΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

για τους λαθρομαλακες αμεσως να βρουν οι μπατσοι του ΠροΠο ποιος τους πειραξε...
για τους Ελληνες που τους πειραζουν τα λαθραια μιασματα δε τρεχει τιποτα... πολυπολιτισμικοτητα και μαλακιες...
α ρε καριοληδες, μαζι με αυτους που σας φερανε θα τη παθετε και εσεις...
α στο διαλο πια...

Ανώνυμος είπε...

απελάστε τους Ναζί, κρατήστε τους λαθρομετανάστες!

Ανώνυμος είπε...

FASISTES KOUFALES ERXONTAI KREMALES-SKATA STA MOUTRA SAS.8A FATE WRAIO GAMISAKI TWRA MESA STO KELI FASISTAKIA POU 8A 8ELETE NE KSANAPATE...