Σάββατο, Μαΐου 01, 2010

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΠΑΜΕ,ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ...

ΟΣΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ...ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...

«Βρισκόμαστε υπό κατοχή, οφείλουμε να ξεσηκώσουμε το λαό. Το κόμμα και οι οργανώσεις του με επικεφαλής το ΠΑΜΕ έχει να παίξει ιστορικό ρόλο» φέρεται να είπε η Αλέκα Παπαρήγα σε σύσκεψη με στενούς της συνεργάτες το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον Περισσό. Και η κίνηση που εξέπληξε ήταν ότι έδωσε τον «πρώτο ρόλο» για τη δράση του κόμματος στους «τρεις σωματοφύλακες».
Ετσι αποκαλούν χαριτολογώντας στον Περισσό την «τρόικα» του ΠΑΜΕ που έχει αναλάβει να συντονίζει πανελλαδικά τις κινητοποιήσεις. «Πρώτος μεταξύ ίσων» ο Γ. Πέρρος, υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές στη Β' Αθήνας, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και της γραμματείας του ΠΑΜΕ, φέρει τον άτυπο τίτλο του γενικού του γραμματέα και προέρχεται από το χώρο των ιδιωτικών υπαλλήλων. Ο δεύτερος της παρέας είναι ο Χρ. Κατσιώτης, ο επονομαζόμενος «ακτιβιστής», αφού έχει αναλάβει να οργανώνει τους αποκλεισμούς υπουργείων, κρατικών υπηρεσιών και οργανισμών.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, του δ.σ. του ΕΚΑ, προέρχεται από το χώρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων και ήταν υποψήφιος στη Β' Αθήνας. Από το χώρο των ναυπηγείων ο Θ. Κούτρας, ο οποίος έχει το «γενικό πρόσταγμα» στο λιμάνι του Πειραιά. Ιδιαίτερα οργανωτικός, γνωρίζει άριστα «πρόσωπα και πράγματα» και στα συν του η ταχύτητα με την οποία μπορεί να συγκεντρώσει τα μέλη του ΠΑΜΕ στο λιμάνι. Κρίσιμος στο σχεδιασμό των κινητοποιήσεων είναι ο ρόλος του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και της γραμματείας του ΠΑΜΕ Δ. Κουμπούρη. Στελέχη του κόμματος επιμένουν ότι «το ΚΚΕ μπορεί να γίνει ο βασικός κορμός της αντίδρασης του λαού και υποδοχέας της οργής του», απορρίπτοντας έτσι την όποια πρόταση για τη συνεργασία της αριστεράς, ακόμα και αυτή του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για ενωτικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς. «Δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε μαζί μας τα λαϊκά στρώματα» συνηθίζει να λέει η Αλέκα Παπαρήγα στους συνομιλητές της και επιμένει να απαντά σε εκείνους που τη ρωτούν ποια είναι η πρόταση του ΚΚΕ για την έξοδο από την κρίση: «Περιμένετε την 15η Μάη, τότε ο λαός που θα συμμετάσχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του κόμματος θα δώσει την απάντηση...»

ΠΡΕΖΑ TV
1-5-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θυμήσου Έλληνα
21-4-1967
Επτά χρόνια χωρίς τρωκτικά-κλέφτες-απατεώνες-προδότες
Από το ζιβάγκο στις βίλες της Εκάλης..προσκυνημένους
Αλλά με δουλεια,αξιοπρεπεια.εντιμοτητα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?
Αυτά δεν άρεσαν στους Αμερικανούς ,στους πολιτικούς οι οποίοι πουλούσαν την πατρίδα για την εξουσία και έγινε η μεγάλη προδοσία
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ
Ο αγωγός του Μπουργκάς και οι υπόλοιποι αγωγοί είναι όλη η ιστορία
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ . (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
Με τον μηχανισμό και τους νέους «έλληνες» εφιάλτες ετοιμάζουν να κλείσουν τα μείζονα εθνικά θέματα Τουρκία Θράκη-Αιγαίο
Αλβανία εγκατάλειψη μειονότητας και θέμα Τσαμουριας.
Σκοπιανό .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

21-4-1967

ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ