Τετάρτη, Μαΐου 05, 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ...

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το μεγαλύτερο τέστ για το ευρώ από την υιοθέτηση του και έπειτα, υποστήριξε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ σε ομιλία της στη Βουλή.
Παράλληλα, ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της χώρας Α. Weber υποστήριξε ότι η ελληνική κρίση μπορεί να αποδειχθεί "εξαιρετικά μεταδοτική" και το γεγονός αυτό δικαιολογεί την απόφαση της Γερμανίας να συμμετάσχει στο μηχανισμό στήριξης.
Εν το μεταξύ σε μια στιγμή που το ευρώ υποχωρεί και τα ομόλογα των χωρών του νότου πιέζονται η Moodys προειδοποίησε ότι ενδέχεται να κατεβάσει την πιστοληπτική ικανότητα της Πορτογαλίας (Αa2) έως και δυο βαθμίδες.
Ο οίκος πάντως επεφύλασε και ένα "καλό" λόγο για την Ελλάδα καθώς υποστήριξε ότι η Ελληνική κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυκλοφορουν φημες για δολοφονια του καθαρματος του παπανδρεου σημερα.

Ανώνυμος είπε...

poios peinaei re papara...oles ta kafe kai ta souvlatzidika anastenaksane simera..gia vges ligo eksw..oli mera malakizesai me to pontiki kai to pliktrologio

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Kennedy θα έχεις και παρέα...

Φιλαράκι,έχει Rex στο Skai,άντε αγόρι μου μην το χάσεις...

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρέζα νιώθεις καθόλου ηθικός αυτουργός γι’αυτό που έγινε? Όλες αυτές τις μέρες με την προπαγάνδα που έκανες και με τις βαριές εκφράσεις να βγει όλος ο κόσμος να ανατρέψει τα μέτρα τι περίμενες να γίνει? Πιστεύεις ότι αυτοί οι δολοφόνοι έχουν το μυαλό να απορροφήσουν και να φιλτράρουν την προπαγάνδα σου? Πιστεύεις πως δεν προετοίμαζες το έδαφος για βία σήμερα ούτε εσύ αλλά ούτε όλοι οι άλλοι που μιλούσαν για ανατροπή στους δρόμους? Πως θα γίνει αυτή η ανατροπή δηλ στους δρόμους εκτός με την βία.
Ελπίζω στο μέλλον η προπαγάνδα σου να τουλάχιστον να μην ωθεί την βία γιατί κατά τα άλλα η Τρέμη στο διαδίκτυο είσαι. Κάποτε σε παρακολουθούσα, αλλά νομίζω τώρα που είδες πόσα κλικ έχει το μπλογκ τα έχεις πάρει πάνω σου και παίζεις το ρόλο του «Αριστερού Mega». Δεν χρειάζονται προπαγάνδα οι αριστερές απόψεις.
Προσωπικά σε θεωρώ ηθικό αυτουργό, και άλλους ομοίους σου, για τις σημερινές δολοφονίες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ...ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 3ΑΘΩΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,,ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ..ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΚΑ ..ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Μπείτε να δείτε!

Εχουμε ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ!

http://oramiden.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ;
ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ;

25χρονος χωρίς κουκούλα ο δράστης του εμπρησμού;


ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ

Αυτόπτες μάρτυρες, είδαν έναν 25 χρονο, χωρίς να φορά κουκούλα, να βγαίνει από την πορεία των διαδηλωτών, να λούζει μ' ένα μπουκάλι βενζίνη την είσοδο της τράπεζας και μετά να πέφτουν οι βόμβες μολότοφ! Στην περιοχή...



...υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, τις οποίες θα μελετήσει η αστυνομία για να βρει τους ενόχους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ανώνυμος είπε...

εγώ λυπάμαι για τους ανθρώπους που κάηκαν αλλα επειδή τους έχω ικανούς για όλα και επειδή δεν ξέρω την αλήθεια και την αλήθεια δεν θα μου την πούνε τα κανάλια γιατί όλη μέρα λένε ψέματα διατηρώ τις αμφιβολίες μου για την ρίψη μολότοφ, και απο ποιούς. είναι ικανοί να βάλανε φωτιά παρακρατικοί για να καταστείλουν τις απεργίες και να γυρίσουν την κοινή γνώμη εναντίων των ανθρώπων που διαμαρτύρονται.ήδη εδώ και ένα μήνα κατηγορούν όποιον τολμάει να διαμαρτυρηθεί. δεν πιστεύω τίποτα. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας πετσοκόψουν.ήδη τα μέτρα χτυπάνε όλον τον κόσμο απο παντού. μισθωτοί,συνταξιούχοι και όλοι οι άνθρωποι που εργαζόντουσαν για μια καλύτερη ζωή βρίσκονται πλέον υπο κατοχή και είναι έτοιμοι να τους οδηγούν στην σκλαβιά για άλλη μια φορά για αυτόν τον τόπο και για αυτόν τον κόσμο.ξαναλέω ότι λυπάμε πολύ για τους ανθρώπους που καήκανε. είναι ικανοί για όλα οι παρακρατικοί. το έχουν κάνει επανηλειμένα στο παρελθόν. καθαρίσανε πολύ κόσμο.όπου υπήρχε πορεία διαδύλωση τα καθάρματα πρώτα να χτυπάνε και να σκοτώνουνε. τί θα τους εμποδίσει να κάνουνε και αυτό που ακούσαμε σήμερα.? δεν ξέρω , υποθέσεις κάνω

Ανώνυμος είπε...

esy o teleytaios mporeis na enimerwnesai apo to indymedia..leei polles alitheies