Κυριακή, Μαΐου 02, 2010

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 13ΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ 13ΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 14ΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ Φ.Π.Α ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ Ο 13ΟΣ ΚΑΙ Ο 14ΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ανακοίνωσε ότι η ύφεση για το 2010 θα φτάσει στο 4% ενώ για το 2011 προβλέπεται αρνητικός ρυθμός 2,6%. Επιστροφή σε θετικό ρυθμό από το 2012. Τόνισε ότι στα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί για το 2010, θα προστεθούν άλλα 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το σύνολο των μέτρων για τη φετινή χρονιά, θα φτάσει στα 10 δισ. ευρώ. Η δημοσιονομική προσαρμογή για το 2011 θα φτάσει στα 10 δισ. ευρώ, για το 2012 στα 5 δισ. ευρώ και λίγο κάτω από τα 5 δισ. ευρώ για το 2013. Έτσι, το σύνολο της δημοσιονομικής προσαρμογής προσεγγίζει τα 30 δισ. ευρώ μέχρι και το 2013.

Αναλυτικά, τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, έχουν ως εξής:

1. Καταργείται ο 13ος και ο 14ος μισθός στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι έχοντες μεικτές αποδοχές άνω των 3000 ευρώ, δεν θα παίρνουν καθόλου δώρα και επιδόματα. Όσοι κινούνται κάτω από αυτό το όριο, θα εισπράττουν 250 ευρώ το Πάσχα, 250 ευρώ ως επίδομα αδείας και 500 ευρώ τα Χριστούγεννα
2. Μειώνονται κατά 8% επιπλέον τα επιδόματα στον στενό δημόσιο τομέα. Για τους εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα όπου δεν υπάρχουν επιδόματα, θα περικοπούν οι μισθοί κατά 3% επιπλέον.
3. Καταργείται η 13η και η 14η σύνταξη για όλα τα ταμεία. Οι έχοντες (σε επίπεδο μεικτών) σύνταξη που δεν ξεπερνούν τις 2.500 ευρώ θα εισπράττουν 200 ευρώ το Πάσχα, 200 ευρώ το καλοκαίρι και 400 ευρώ τα Χριστούγεννα
4. Παγώνουν οι μισθοί και οι συντάξεις για όλη τη διάρκεια του προγράμματος στήριξης δηλαδή για τα επόμενα 3 χρόνια.
5. Μειώνονται οι συντάξεις πάνω από ένα όριο λόγω της επαναφοράς του ΛΑΦΚΑ
6. Αυξάνονται κατά 10% όλοι οι συντελεστές Φ.Π.Α. Ο συντελεστής του 21% γίνεται 23%. Ο συντελεστής του 10% γίνεται 11% και ο συντελεστής του 5% γίνεται 5,5%.
7. Αυξάνονται κατά 10% επιπλέον οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης σε ποτά, τσιγάρα και καύσιμα.
8. Αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων
9. Επιβάλλεται έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο υπολογισμού αυτής της εισφοράς.
10. Ξεκινά διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους για αλλαγές στο όριο απολύσεων (είναι σήμερα στο 2%) και μειώσεις στις αποζημιώσεις.
11. "Κόβεται" η καταβολή της δεύτερης δόσης του ειδικού επιδόματος αλληλεγγύης.
12. Προωθούνται ρυθμίσεις βάσει των οποίων θα μειώνεται η αποζημίωση για την υπερωριακή απασχόληση
13. Ορίζονται νέα επίπεδα κατώτατων αποδοχών για τους νέους και τους μακροχρόνια ανέργους
14. Από το 2011 θα ξεκινήσει η εφαρμογή ενιαίου μισθολογίου στο δημόσιο τομέα
15. Ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα και απελευθερώνεται ο τομέας των μεταφορών
16. Λαμβάνονται μέτρα για την εξυγίανση του ΟΣΕ και την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας με παράλληλη ενίσχυση του ρόλου της αρμόδιας Ρυθμιστικής Αρχής (ΡΑΕ).

Άμεσα κατατίθεται και το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Η εξίσωση των ορίων ηλικίας ανδρών και γυναικών στο δημόσιο θα αρχίσει από το 2011 με τριετή περίοδο προσαρμογής σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Επίσης, το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει:

Υπολογισμό της σύνταξης με βάση το σύνολο του εργασιακού βίου
Σύνδεση του χρόνου συνταξιοδότησης με την εξέλιξη του προσδόκιμου χρόνου ζωής
Περικοπές στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων
Θέσπιση εγγυημένης σύνταξης για όσους υπερβαίνουν το 65ο έτος της ηλικίας τους η οποία θα καταβάλλεται εφόσον πληρούνται συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο υπουργός επισήμανε πως "όλα τα μέτρα που ανακοινώνονται ισχύουν για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και "αποτυπώνονται σε σχέδιο νομου που θα κατατεθεί στη Βουλή αύριο ή το αργότερο την Τρίτη, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος".

"Μετά το τέλος του προγράμματος θα υπάρχει μια εντελώς διαφορετική κατασταση η κυβέρνηση θα δει τις δυνατότητες που έχει για αναπλήρωση του εισοδήματος... Δεν ζητάμε θυσίες επ' άπειρον από τους Έλληνες πολίτες" πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις αλλαγές που επιχειρεί να προωθήσει η κυβέρνηση στον ιδιωτικό τομέα, ο Γ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε πως στη συμφωνία δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσοστό για τις αποζημιώσεις και τις απολύσεις. "Τίθεται ένα χρονοδιάγραμμα συζήτησης με τους κοινωνικούς εταίρους" και στο τέλος αυτής της διαδικασίας η κυβέρνηση θα καταθέσει νομοσχέδιο.

"Η Ελλάδα αποκτά ασπίδα προστασίας από τις αγορές" τόνισε ο υπουργός, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το διάστημα για το οποίο η Ελλάδα δεν θα απευθύνεται στις διεθνείς αγορές για το δανεισμό της. "Στόχος του προγράμματος δεν είναι να σταματήσει η Ελλάδα να δανείζεται από τις αγορές. Στόχος είναι να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό... Σταδιακά θα επανέλθουμε στις αγορές όταν υπάρξει εξομάλυνση". σημείωσε.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ...ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ...

ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-5-2010

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΙΠΙΤΣΕΣ;
ΔΟΥΛΟΙ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΕΡΑΨΑΝ ΠΑΝΩ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

mia erothsh gia to kke an apotyxei na apotrepsei thn efarmogh ton neon metron o eirhnikos agonas tha perasoyn ston biaio agona h tha katsoyn na toys ton baloyn?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

την τεταρτη καψτε ολη την βουλη επιτελους πια, με ολα τα βρωμοσκυλα μεσα, βολευτες και τους συγγενεις τους που εχουν για υπαλληλους της πορνοβουλης για να τα αρπαζουν και αυτοι.

απο 2-3 καλες μολοτοφ σε καθε πορτα εξοδου θελει, τιποτα αλλο.

Και μια ομαδα να εμποδισει τους πυροσβεστες αν και οταν ερθουν.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΔΕΔΥ:


ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ?

Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ
ΛΕΣΒΙΑΣ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ
ΖΩΟ.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΧΝΑ ΤΟ,
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΠΕΡΑΣΑΝΕ.




ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΩΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ 24ΩΡΕς.
ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΜΕ ΤΙΣ 24ΩΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;
ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΆΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

kanenas den tha bgalei to fydi apo thn trypa an den to bgaloyme emeis o polemos einai taksikos oloi sto dromo xoris ka8odigites poylimenoys

Ανώνυμος είπε...

σιχαμερη βρωμοπουστα που δεν δουλεψες ποτε στην φλωρικη ζωη σου,
και σερνοσουν στα κολλεγια μεχρι τα 40,

γαμω την πορνη μανα σου και το γερικο και ζαρωμενο
ανοιχτο μουνι της που το εδωσε στον πορνογερο σου πανευκολα
παλιομαλακα.

παρε δρομο απο την Ελλαδα σιχαμερε ψευτη και προδοτη πουστη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:

δεν χρειαζεται ουτε να τον βρισω πια αλλο ουτε τιποτα. Το βιντεο τα λεει ολα μια και καλη για παντα.

Καντε copy-paste και δειτε το.
Θα σας παρει ουτε 2 δευτερολεπτα να το κανετε, και το βιντεο ειναι περιπου ενα λεπτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.



http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM



πραγματικα μετα το βιντεο η απαντηση ειναι μια, "no comment".

ΤΖΕΦΡΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ είπε...

Ανατολιτες βαλκανιοι δουλοπαροικοι μου φατε τα μετρα και βγαλτε το σκασμο!
Οχι εξεγερση δεν μπορειτε να κανετε,
ουτε εμενα εναν "Γιωργακη" δεν μπορειτε να κανετε καλα!χαχαχαχα!
Εβαλα υποθηκη κινητα κι ακινητα,εσας,τις ζωες των παιδιων,το μελλον σας!χαχαχαχαααα!!!
Μικροι,κοτες και καρπαζοεισπρακτορες μια ζωη,υποταχθειτε!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΖΗΤΩ Η PAX AMERICANA
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΖΗΤΩ ΕΓΩ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΛΕΓΑΤΕ "ΓΙΩΡΓΑΚΗ"!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Edz0nFEtPD0

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙΑΉ ΝΟΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 2.55 ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΓΑΜΟΥΣ , ΒΙΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΜΑΖΕΥΤΟ? ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.-

Ανώνυμος είπε...

αντι να παμε για πορεια στη βουλη γιατι δεν παμε μπροστα στις βιλες στην εκαλη...? χωρις επεισοδια απλα να μην τους αφηνουμε σε ησυχια καθε μερα...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καψης στο Mega ποσα παιρνει τον μηνα απο το ΠΑΣΟΚ?

Ειχε γραφτει καπου προσφατα ενα ποσο αλλα το ξεχασα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καψής και το συνάφι του θα βρουν αυτο που τους αξίζει.Δεν τους αντέχουμε πια.
Η Τετάρτη να γίνει ή αρχή του εφιάλτη τους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΖΩΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΟΡΑΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΤΣΙΔΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΝΩ ΣΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ...ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ Κ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΚΑΡΤΕΣ Κ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΡΤΩΣΑΝ ΨΩΝΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ...ΑΝΤΕ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΙ ΑΛΛΗ)...ΑΝΤΕ Κ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ...ΕΜΕΝΑ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ...ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ!

Ανώνυμος είπε...

WREA DEN TA TRONE APO AFTOUS POU TA EFAGAN TA TRONE APO EMAS POU STO TELOS TOU MINA DEN EXOUME 20 EURO STI TSEBI POU OUTE BGENOUME OUTE PINOUME OUTE TIPOTA! TOULAXISTON 8A KANOUN TIPOTA ME TA FRONTISTIRIA,SXOLES KLP I 8A PREPI NA MIN SPOUDASOUN TA PAIDIA? I NA KOPSW TILEFONO REBMA KAI NERO OSO ANAFORA TI VELTSINI LEW NA POULISW TO AMAKSI NA PARW 1 PATINI! ANTE NA DOUME TI 8A GINI ANTE!

Ανώνυμος είπε...

3.24, δουλευταρά μου εσύ....
ε, τι να κάνουμε, κάποιοι θέλουν και μπορούν (όχι μόνο απο οικονομικής απόψης)να σπουδάσουν!
πώς να το κάνουμε, θα έχουν διαφορετική τύχη απο εσένα

kikiveria είπε...

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΓΑΜΙΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕς!!!!!!!!!!!!ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΤΟΥς ΓΑΜΗΜΕΝΟΥς ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΑΜΩ ΤΟΥς 300 ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΚΑΝΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εμπρος λαε να σκυβεις το κεφαλι,ο μονος τροπος ειναι να σε γαμισουνε και παλι.αν εχουμε ολοι οι ελληνες αρχιδια πρεπει
Α)ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΧΩΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΜΕ
Β)ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΗΚΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ!!
ΑΛΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΑΓΚΕΣ Η ΝΔ ΜΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ,SIEMENS,ΟΜΟΛΟΓΑ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ 4-8ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΩ!

eleni είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΤΑΓΜΑ??

ΕΛΑΤΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ

ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΤΖΑΜΠΑ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

kapoios prepei na pei ston k.Papandreou oti den kanei gia prw8upourgous!!!! To kalutero pou mporei na kanei einai na fugei apo thn xwra!!! Autos mas eftase edw!!!
Eixame kai allous tropous diaswshs oxi mono to D.N.T!!!! Alla peran toutou auto pou h8ele to katafere na ginoume amerikanakia kai giname!!! Akoma mhn 3exnate oti eixe paei dthn amerikh prin bgei prw8hpourgos, mallon giaq na parei entoles!!! Kai na mas ftasei edw!! Suggnwmh paidia alla egw ntrepomai pou eimai ellhnas!!!

Me ekthmhsh
Ale3andros M. Ypshlanths

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ
(ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ....ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ