Κυριακή, Μαΐου 09, 2010

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ-ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Τα 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν από το ΔΝΤ μαζί με τα ευρωπαϊκά δάνεια, θα αποτελέσουν το πρώτο συνολικό κονδύλι, ύψους 20 δισεκατομμυρίων ευρώ που θα δοθεί στην Ελλάδα, τονίζεται στην ανακοίνωση του ΔΝΤ που εκδόθηκε μετά την ομόφωνη έγκριση του δανείου από την εκτελεστική επιτροπή του Ταμείου. Για το 2010 ο συνολικός δανεισμός από το ΔΝΤ θα ανέλθει σε 10 δισεκατομμύρια και θα συνδυασθεί με 30 δισ. από ευρωπαϊκές χώρες.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, χαιρέτισε την "ιστορική πορεία" στην οποία δεσμεύθηκε να εισέλθει η ελληνική κυβέρνηση που "θα δώσει σε αυτό το υπερήφανο έθνος την ευκαιρία να ορθοποδήσει από τα σημερινά προβλήματα και θα διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό λαό".

Παραλληλα,ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ κ. Στρος-Καν σημείωσε ότι το πρόγραμμα αν και δύσκολο, είναι αξιόπιστο, και φιλόδοξο, και έχει σχεδιασθεί από την ελληνική κυβέρνηση λαμβάνοντας υπόψη τη διάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Με την έγκριση του δανείου, συνεχίζει η ανακοίνωση, το ΔΝΤ απέδειξε από την πλευρά του τη δέσμευσή του να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την Ελλάδα και τον λαό της. Ταυτόχρονα αναφέρει, ότι το μέγεθος της χρηματοδότησης από το ΔΝΤ αλλά και τις ευρωπαϊκές χώρες θα συμβάλλει στην ευρεία διεθνή προσπάθεια που καταβάλλεται για τη διασφάλιση της σταθερότητας του ευρώ και την ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας.

ΠΡΕΖΑ TV
9-5-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι αργα μπορουμε ακομη να τους διωξουμε αρκει να αντιδρασουμε δυναμικα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ!

ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ.
ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΘΕΛΩ.
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΟΘΙ.
ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΙ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΣΑΝΤΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λές ρε φίλε, αλλά εγώ κλαίω για την καημένη την Λούκα την ΠΑΛΟΥΚΑ πως θα ζήσει η καημένη με τόσα λίγα. Αν θέλει ας έρθει να την φιλοξενήσω λίγο καιρό μέχρι να ορθοποδήσει.