Παρασκευή, Μαΐου 07, 2010

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ MARFIN κΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ....

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ,ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΕΠ.ΚΟΡΚΟΝΕΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ των δικαστών του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αμφισσας προσέκρουσε η προσπάθεια του συνηγόρου του Επαμ.
Κορκονέα να συνδέσει τα προχθεσινά επεισόδια με τη μολότοφ που αποδείχθηκε δολοφονική για τους τρεις τραπεζικούς υπαλλήλους με εκείνα που κατά τον κατηγορούμενο ειδικό φρουρό τον είχαν οδηγήσει στην απόφαση να πυροβολήσει σκοτώνοντας τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
«Σκοπός των ερωτήσεών μου είναι να φανεί αν είναι ο ίδιος κύκλος ανθρώπων που βγαίνουν από τα Εξάρχεια και προβαίνουν σε εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής», είπε ο υπερασπιστής του κατηγορουμένου Αλ.

Κούγιας προσφεύγοντας στο δικαστήριο, όταν η πρόεδρος Αντζελίτα Παπαβασιλείου δεν του επέτρεψε να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από τα τελευταία τραγικά επεισόδια.
«Οχι» σε αυτή την κατηγορία των ερωτήσεων είπαν τελικά και οι δικαστές επαναπροσδιορίζοντας με τον τρόπο αυτό τα δικονομικά όρια της υπεράσπισης. Είχε προηγηθεί μία ακόμη μήνυση εκ μέρους του Αλ. Κούγια εις βάρος του δικηγόρου της οικογένειας του θύματος κ. Ν. Κωνσταντόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση με αφορμή έγγραφα και δημοσιεύματα που προσκόμισε ο τελευταίος στο δικαστήριο ζητώντας να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία της Αμφισσας που διερευνά την πρώτη μήνυση.

Υπεράσπιση (Αλ. Κούγιας): Θέλουν την προσωπική μου συκοφάντηση ενώπιον του δικαστηρίου. Θέλουν να με εξοντώσουν.
Πρόεδρος: Εχετε θέληση να προχωρήσει η δίκη ή όχι;
Υπεράσπιση: Οχι με τους κανόνες της πολιτικής αγωγής. Από την πλευρά τους οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου επισήμαναν: «Το γεγονός ότι διαφέρουμε και διαφωνούμε με τις πρακτικές του συνηγόρου Κορκονέα είναι τιμή μας. Είναι εμφανής η στρατηγική εξάντληση του 18μήνου με καταχρηστικές εναντίον μας επιθέσεις».

ΠΡΕΖΑ TV
7-5-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι παπάρας..!

Ανώνυμος είπε...

είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η δίκη σε λιγότερο από ένα μήνα τη στιγμή που δεν είναι ούτε στα μισά και έχει αρχίσει εδώ και 3-4 μήνες;

6/6 έξω ο κορκονέας αν δεν τελειώσει η δίκη..

Ανώνυμος είπε...

Απο ενα κοντομαλακα τι να περιμενει κανεις;

Ανώνυμος είπε...

Εσένα ποιός θα σε καθαρίσει ρε πούστη καμιά ώρα......

sosat είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ, ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΠΜΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ.Α.??
ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

Μετά... τι? είπε...

Για να καταλάβουμε όλοι πόσο πάσχει το δικαστικό σύστημα στην Ελλάδα αρκεί να σκεφτούμε ότι άνθρωποι σαν τον ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑ μπορούν και παίζουν με ανθρώπινες ψυχές και οι λειτουργοί της δικαιοσύνης - λέμε τώρα - να κάθονται στα έδρανα τους και να τους ακούν. Κι όλο αυτό το σκηνικό λέγεται πολιτισμός ενώ το δίκαιο του Σολομώντα βαρβαρότητα. Αλοί και τρισαλοί!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

koygia pes aleyri....mia sfaira se gyreyei...