Πέμπτη, Μαΐου 13, 2010

ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ SIEMENS...ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ...

Δεν απέκλεισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens. Εν τω μεταξύ, τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αρνούνται ότι έχουν καταλήξει σε ονόματα πρώην υπουργών για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής στο σκάνδαλο.
Με αυτό τον τρόπο επιχειρούν να βάλουν τέλος στην ονοματολογία, ύστερα από τις πληροφορίες που ήθελαν την επιτροπή να κατονομάζει στο πόρισμά της τέσσερα πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ και τέσσερα από τη Νέα Δημοκρατία.
Αναφορικά με την προκαταρκτική επιτροπή, ο Γ. Πεταλωτής επισήμανε πως "εάν υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις που θα μπορούν να οδηγήσουν σε προανακριτικές επιτροπές, πιστεύω ότι κανείς, ειδικά σε αυτή την περίοδο, δεν θα υπολείπεται σε θάρρος να προχωρήσει σε αυτές". Διευκρίνισε, όμως, ότι αυτό είναι θέμα της Βουλής.
"Είναι δεδομένο ότι δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, σε όλα τα επίπεδα, ότι δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για συμβιβασμούς, ούτε για συμψηφισμούς ούτε για χάρη σε κανέναν", πρόσθεσε.

ΠΡΕΖΑ TV
13-5-2010

3 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΑΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΕΧΕΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΨΥΧΕΣ ΑΓΙΕΣ ΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΣΧΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΦΤΩΧΕΣ ΑΜΟΙΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ.ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 21 /4/67 ΕΓΙΝΕ ΧΟΥΝΤΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

sostos o prince.

mono sfaires kai fovo prpei na dinoume pia sta 300 sixamata

Ανώνυμος είπε...

300 είναι τα σιχάματα; ή 3.000; ή 30.000; ή 300.000;
πόσοι έχουν δοσοληψίες με τους 300; πόσοι θα έκαναν ακριβώς τα ίδια πράγματα αν ήταν στους 300 και τα κάνουν σε μικρότερο βαθμό στον τομέα τους;