Τρίτη, Μαΐου 25, 2010

ΤΟ TROKTIKO.BLOGSPOT.COM ΕΙΝΑΙ Η 5Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ NEWEUROPE...

Η New Europe, η ευρωπαϊκή εβδομαδιαία εφημερίδα που απο το 1993 σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή έχει δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες γράφει για το troktiko. Το χαρακτηρίζει μάλιστα 5η εξουσία. Την εποχή που η 4η εξουσία που ειναι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα πλέον έχουν μπει σε ομίλους που σχεδόν ποτέ δεν κάνουν κριτική σε κυβερνήσεις αλλά πάντα με διδακτορικό τρόπο ελέγχουν τι θα μπει και τι όχι, εμφανίστηκε η 5η εξουσία που ειναι το troktiko.
Ενα blog χωρίς διαφημίσεις που βασίζεται στην ελεύθερη πληροφορία και έχει γινει το πιο δημοφιλές site στην Ελλάδα με εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα. Το blog σε επισκεψιμότητα το περνούν μόνο το Google, το Facebook, το Youtube, το Blogger.

http://www.neurope.eu/articles/The-fifth-estate-A-rogue-rodent/100960.php

ΠΡΕΖΑ TV:Το troktiko μπορεσε μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα να καταφερει αυτο που ολα τα αλλα ΜΜΕ,αλλα και διαφορων ειδων "επιχειρηματιες του Internet" ηθελαν...
Να συγκεντρωσει εκατομμυρια μοναδικους επισκεπτες σε καθημερινη βαση και πανω απο 7,5εκ.pageviews/μερα.
Καταφερε να αφησει πισω του ολοκληρους δημοσιογραφικους ομιλους,βαρωνους της στρατευμενης δημοσιοκαφριλας και λοιπα παρατρεχαμενα πολιτικα γιουσουφακια των Μεσων Μαζικης Εξημερωσης.
Το troktiko οσο και εαν δεν το εχουν καταλαβει ακομη καποιοι,αποτελει και επισημα πλεον στην Ελλαδα,"τη φωνη του λαου" και τη δημοσιογραφια των πολιτων" ασχετα εαν τη δυναμη του προσπαθουν να εκμεταλευτουν κατα καιρους διαφοροι με mails και αρθρα που στελνουν.

Καλως ή κακως και βαλτε το καλα αυτο στο μυαλο σας...
ΤΟ TROKTIKO.BLOGSPOT.COM ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟ,ΔΙΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΣΗ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ...
ΜΕ 7+ΕΚ.PAGEVIEWS ΤΗΝ ΜΕΡΑ....ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ 300.000EURO!!!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ INTERNET.

Γιατι αναφερουμε ολα τα παραπανω και γιατι το κανουμε τωρα;;;
Ωστε να πουμε σε ολους αυτους που αναρωτιουνται το τι στο πουτσο γινεται με το Troktiko και μας εχουν σπασει κυριολεκτικα τους ορχεις,πως ενα λαϊκο blog το οποιο καλως ή κακως φιλοξενει ολες τις αποψεις (ασχετα εαν διαφωνουμε καποιες φορες με αυτες οπως εκκλησια,εθνικα θεματα κτλ)...καταφερε να εκφρασει μια πολυ μεγαλη μεριδα του Ελληνικου Internet και των πολιτων.

Το αναφερουμε επισης,ωστε να καταλαβουν καποιοι αλλοι,πως καποιοι ανθρωποι,κανοντας την καυλα τους και ΧΩΡΙΣ να πληρωνονται απο κανεναν ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ,καταφερνουν να προσφερουν αμεση,αντικειμενικη και σφαιρικη ενημερωση για μεγαλο ογκο ειδησεων...

Τελος,οσο και εαν φαινεται περιεργο σε καποιους,πισω απο το Troktiko δεν κρυβεται κανενας και εκει ειναι η ολη μαγκια.

Το οτι ενα blog,αρχιζει και αναγνωριζεται απο μεγαλες εφημεριδες οπως η Financial Times και η NewEurope,ως 5η Εξουσια στην Ελλαδα και ως βασικη πηγη πληροφορησης αυτο λεει πολλα...

Το θεμα ειναι πλεον κατα ποσο ειναι σε θεση να κατανοησουν τη δυναμη που εχουν στα χερια τους οσοι γραφουν στο Blog,καθως πλεον εχουν τεραστία ευθυνη...και κατα ποσο ολοι οι αλλοι ειναι ξυπνιοι ωστε να δουν πως οι νεες μορφες εξουσιας στην Ελλαδα περνανε στον ιδιο τον κοσμο,ο οποιος πλεον αρχιζει να εχει εκεινος στα χερια του τη δυναμη του "μεσου ενημερωσης".

Ειμαστε ακομη στην αρχη.

http://prezatv.blogspot.com/

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala re preza mas douleueis me to prwktiko.poioi aneksarthtoi as gelasw!!!!ta fasistakia kai oi roufianoi twn batsswn?eleos!!!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ συμφωνώ. Το έχω παρακολουθήσει καιρό τώρα και δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το πόσο ανεξάρτητο είναι.
Και το γεγονός ότι επηρεάζει κόσμο με τα εθνικιστικά, ομοφοβικά, αντισημιτικά κλπ κείμενά του και επιστολές 'αγανακτισμένων πολιτών', σορρυ αλλά δε μ'αφήνει να πανηγυρίσω για τη 'φωνή του λαού'.
Αλλά έχει δίκιο το άρθρο του ΠΡΕΖΑ TV που λέει ότι το τρωκτικό καλύπτει ένα κενό που έχουν αφήσει οι εφημερίδες. Εγώ ζω στην Αγγλία όπου υπάρχουν τα περίφημα tabloids: Sun, Daily Mail κλπ, που έχουν τρελή αναγνωσιμότητα. Ένα τέτοιο ρόλο νομίζω σιγά σιγά παίρνει, αλλά βέβαια ανώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

η φωνή του λαού? δεν κατευθύνουν συνειδήσεις?

πρέζα ήπιες πρέζα ή επειδή σου στέλνουν αναγνώστες κάνει τον μαλάκα?

Ανώνυμος είπε...

τι εκατομμύρια views ρε?αφού για να δεις όλα τα θέματα πρέπει να κάνεις πολλά κλικ που μετράνε σαν views.

NewNeuromancer είπε...

Αν είναι έτσι όπως τα λες, σήμερα (25/5/2010, και ώρα 9.30 περίπου) ας αναδημοσιεύσει...

warrel29 είπε...

Ρε πρέζα,άντε γαμήσου ρε πούστη πια με το πρωκτικό.
Τσιράκια της ασφάλειας(χαρακτηριστικό ότι στην βόμβα στον κορυδαλλό το δημοσίευσαν 5 λεπτα πριν το μπαμ),ρουφιάνοι,φασίστες και πουτάνας γιοί.
Και γιατί λες ότι δεν κρύβεται κανείς πίσω από το πρωκτικό,ποιός παραπληροφορεί τώρα?

admin είπε...

Η δουλειά που κάνει το Τρωκτικό είναι επαγγελματική και σίγουρα συμμετέχουν περισσότεροι απο ένας σε αυτήν χωρίς πρόδηλους οικονομικούς πόρους.
Ο Βγενόπουλος όμως ποια εφημερίδα έχει;
Ποιος τον στήριζε στο ίντερνετ, όταν ήθελε την Ολυμπιακή;
Τι είναι φτηνότερο να έχεις εφημερίδα ή να έχεις μπλογκ;
Γιατί χρησιμοποιούν οι διαπλεκόμενοι τις εφημερίδες;
Γαιτί δεν μπορεί να είναι πίσω απο το τρωκτικό ένας απο αυτούς;
Οι θέσεις που έχει πάρει κατα καιρούς μόνο θετικές δεν είναι .
Οι ειδήσεις υπόκεινται σε κριτική φίλε ΠΡΕΖΑ και κανένας δεν είναι η φωνή του Λαού, ιδιαίτερα το τρωκτικό

Ανώνυμος είπε...

O mpompolas aneksartitos kai 5h exousia...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ παιδιά έχω στείλει ένα mail στο troktiko κ δεν το έκανε ανάρτηση..
Υποθέτω πως δεν το έκανε γιατί αναφερόμουν σε ονόματα πρώην πρωθυπουργών η γιατί δεν θέλει να ξυπνήσει ο κόσμος κ η ερώτηση που έγραφε το mail μου είναι κάτι που υπάρχει ερωτηματικό κ κανένας δεν μας λέει την απάντηση η δεν θέλει να μας την πει κ να αναδείξει το θέμα..

Σας παρουσιάζω το mail μου που το δημοκρατικό κ με ελευθερία λόγο troktiko δεν ανάρτησε ποτέ..
Τα συμπεράσματα δικά σας


Καλησπέρα . . . θέλω να κάνω μια ερώτηση σε οποιονδήποτε νομικό διαβάζει το blog

Μπορώ σαν πολίτης της ΕΕ να κάνω η να κάνουμε μήνυση τον σημιτη κ το οικονομικό επιτελείο του ότι στην ενταξη της Ελλάδας στο ευρο έδωσαν πλαστά στοιχεία..?

Μπορώ να κάνω κ να κάνουμε κ στον καραμαλη κ το οικονομικό επιτελείο του οτι συνέχισε να στέλνει πλαστά στοιχεία στην ΕΕ με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει μια ολόκληρη ευρωπαϊκή χώρα..

Η βουλευτική ασυλία τους σώζει σε αποφάσεις του ευρωπαϊκού δικαστηρίου?

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, τι μαλακίες είναι αυτές;

το Προκτικο είναι το πιο επικίνδυνο μέσο αυτή τη στιγμή.
Παραπληροφορεί και κατευθύνει σε κάθε πόστ.
Kαι το παίζει εναλλακτική ενημέρωση...
Περνάει τους αναγνώστες για ζώα.
Αναπαράγει όλη τη σαπίλα της ΤιΒί, και σε πολιτικό επίπεδο παίζει τρομερά παιχνίδια, με σκοπό να μπορέσει να πουλήσει αργότερα χώρο για διαφημίσεις, ή να αποδείξει ότι έχει τον λαό με το μέρος του.
Η διαδικασία είναι τόσο γαμημένα προφανής.

Ξεκόλλα πρέζα, δε ξέρω τι σχέση μπορεί να έχεις με το Προκτικό, αλλά σε διαβάζουνε τελείως διαφορετικοί ανθρωποι. Μην εξισώνεσαι και μην μας εξισώνεις με το χαφιεδο-βρωμο-ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

shin0bi είπε...

Ξέχασες επίσης να αναφέρεις βλακάκο ότι ο Πρωκτικός είναι ο πρώτος που κατάφερε να έχει αρκετά εκατομμύρια παραπάνω επισκέψεις από τον αριθμό χρηστων στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Το ρεκόρ είναι δικό του. Ο νέος στόχος είναι το 1 δισ. μοναδικοί χρήστες!

Ανώνυμος είπε...

Οποίος αναζητά την εξουσία πανηγυρίζει όταν του την δίνουν. Όποιος δεν την αναζητά κ του την προσφέρουν τους κράζει η τους χλευάζει...
Οι έμπυροι δημοσιογράφοι σας έκαναν εξουσία(που η λέξη είναι οτι χειρότερο για την ενημέρωση κ εσείς πανηγυρίζετε)σας παγιδεύουν κ εσείς γιορτάζετε..
Να σας θυμίσω πως στην ενημέρωση τα νούμερα μόνο ασχολούνται με τα νούμερα


gkaz

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ TROKTIKO ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Ο Λ Α .
ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ SUPER 3 ΚΑΙ ΤΟΥ EXTRA 5 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ?
ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ???ΑΥΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΨΙΧΟΥΛΑ ΖΗΤΑΝΕ.
Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.