Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

ΣΕ 60 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΗΝ INTRACOM...ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ...

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο οι εργαζόμενοι στην «Ιντρακόμ» (11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι) ενάντια στις απολύσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και όσες θα γίνουν. Οπως αναφέρουν οι δυνάμεις, η «Αγωνιστική Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» (ΑΕΕ), η εργοδοσία έχει ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε 60 απολύσεις από τις οποίες έχουν γίνει τουλάχιστον οι τρεις.
Παράλληλα, η ΑΕΕ καταγγέλλει τις συνδικαλιστικές παρατάξεις ΑΚΕ (ΠΑΣΚΕ) και «Γένοβα» που εμποδίζουν την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων. Χαρακτηριστικό είναι ότι αρχικά είχαν αρνηθεί να πάρουν απόφαση έστω και για στάση εργασίας και τελικά αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν κάτω από την πίεση των εργαζομένων. Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν οι ταξικές δυνάμεις, φρόντισαν η πραγματοποίηση της στάσης εργασίας να γίνει με τους χειρότερους δυνατούς όρους (π.χ. όχι από την αρχή της βάρδιας και χωρίς περιφρούρηση).

ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΖΩ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μετα η πασκε μας λεει για αλλαγη ηγεσιας.Αντε γαμηθειτε ρε κοπροσκυλα του κοκκαλη.Τι σας εταξε παλι;