Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2010

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ...ΚΟΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ!!!ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!

ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ δέκα αστικών λεωφορειακών γραμμών της Επιχείρησης Θερμικών Λεωφορείων (ΕΘΕΛ) ετοιμάζονται να προχωρήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) και το υπουργείο Μεταφορών.
Πρόκειται για το πρώτο κύμα περικοπών στον χώρο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, λόγω και της οικονομικής κρίσης, με στόχο την άμεση «εξοικονόμηση» 19 λεωφορείων και 57 οδηγών της ΕΘΕΛ, που θα χρησιμοποιηθούν για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού σε περιοχές με μεγάλες ανάγκες.
Οι τροποποιήσεις στο δίκτυο των λεωφορειακών γραμμών θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της χρονιάς, προκειμένου να «εξοικονομηθούν» συνολικά 25 λεωφορεία και 75 οδηγοί. Επίσης, αντίστοιχες κινήσεις θα γίνουν και μέσα στο 2011, όταν θα έχουν παραδοθεί σε λειτουργία οι νέοι σταθμοί του Μετρό.
Συνολικά ο ΟΑΣΑ σχεδιάζει αλλαγές σε περίπου τριάντα λεωφορειακές γραμμές, των οποίων η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει βάσει και των νέων ορίων των δήμων της Αττικής που θα προκύψουν από την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης». Οι αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν το φθινόπωρο, όταν ανακοινωθεί το διετές πρόγραμμα για τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής που θα τεθεί σε εφαρμογή από τον ερχόμενο χειμώνα.
Στο μεταξύ, μέσα στο καλοκαίρι, οι αρμόδιοι του ΟΑΣΑ φιλοδοξούν να θέσουν σε λειτουργία άλλα περίπου δύο χιλιόμετρα λεωφορειολωρίδων στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγά ρε πρέζα...
χαλάρωσε και λίγο...

Ανώνυμος είπε...

ρε άει στα τσακίδια κολοπασόκε.σε σένα ρε μιλάω τον από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

ο από πάνω είμαι... :-ΡΡ
ο 1:07 για να μη μπερδευόμαστε..
γελάω με το κολοπασόκε φίλε μου!!! (κωλοπασόκε είναι κανονικά βέβαια)... :-ΡΡΡΡΡ
δεν είμαι πασόκος... σου δίνω ακόμα 5 ευκαιρίες.... :-ΡΡΡ
θα πέσεις μέσα κάποια στιγμή.. τι στο καλό!!! άλλωστε έξυπνο παιδί φαίνεσαι..

είπα στον πρέζα να χαλαρώσει γιατί τα βλέπει όλα αρνητικά τον τελευταίο καιρό!!!
αυτό είναι καλή είδηση, γιατί έχει κάποια οικονομία...
έχω άποψη για το 245, μιας και το χρησιμοποιούσα ένα διάστημα για να πάω στο ΕΜΠ...
δε βόλευε καθόλου η γραμμή αυτή...
μόλις 2 ή 3 φοιτητές κατεβαίναμε στο ΕΜΠ...
όλοι οι άλλοι ήταν "παρείσακτοι"...
έμπαιναν στη στάση ΕΥΔΑΠ στα Ιλίσια και κατέβαιναν στη στάση Γιαννοπούλου... Έμπαινε άλλος στη Γιαννοπούλου και κατέβαινε στην πλ. Αγίου Θωμά... κάπως έτσι δούλευε το σκηνικό...
αλλά όλοι αυτοί οι "παρείσακτοι", ήδη εξυπηρετούνταν και συνεχίζουν να εξυπηρετούνται από γραμμές με πιο συχνά δρομολόγια..
Αφού κι εγώ αναρωτιόμουν γιατί την κρατάνε αυτή τη γραμμή!
Κάποια στιγμή τη σταμάτησα κι εγώ γιατί ήταν πιο γρήγορο να πηγαίνω στην Κατεχάκη με το μετρό και από εκεί να παίρνω το 242 ή το 140 για τη σχολή...

Κατάλαβες τώρα 4:38 τι ήθελα να πω;;;;
Ε χαζούλη μου;;;