Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

«ΗΘΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ» ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ..ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΡΕ;;;ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ;;;

Καταδικάζει το ΚΚΕ την «κυβερνητική μεθόδευση» όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, που οδηγεί στην απόλυση 1.047 εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:
"Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβερνητική μεθόδευση που οδηγεί στην απόλυση 1.047 εργαζομένων στην ΕΡΤ. Είναι ηθικά και πολιτικά απαράδεκτο οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, που οδήγησαν στην ομηρία εκατοντάδες εργαζόμενους με τις απαράδεκτες εργασιακές σχέσεις, συμβασιούχους, εργαζόμενους με μπλοκάκι, ανάμεσά τους και αυτούς που εργάζονται στην ΕΡΤ, να τους οδηγεί τώρα στην απόλυση και την ανεργία.
Αν υλοποιηθούν οι προγραμματισμένες απολύσεις στην ΕΡΤ αυτό θα σηματοδοτήσει ένα νέο πιο ισχυρό κύμα απολύσεων και αλλαγής των εργασιακών σχέσεων και στα ιδιωτικά ΜΜΕ, που ήδη αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ να μην πέσουν στην παγίδα του διαχωρισμού που τους στήνει η κυβέρνηση.
Εργαζόμενοι, τεχνικοί, διοικητικοί και δημοσιογράφοι πρέπει να δώσουν μαζί ενιαίο και αποφασιστικό αγώνα, έχοντας την ενεργή αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων και της ΕΡΤ και των άλλων ΜΜΕ. Το ΚΚΕ θα σταθεί αποφασιστικά δίπλα τους σε αυτόν τον αγώνα. Η σταθερή δουλειά με δικαιώματα δεν είναι προνόμιο, είναι δικαίωμα για όλους".

ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eχει σαπισει το κεφαλι τους απο τον πολυ λαικισμο.

Ανώνυμος είπε...

Preza να σε ρωτησω κατι;
Γιατι πρεπει να περναμε απο δικαστηριο τον καθενα που απεργει.Ναι
σιγουρα ολοι εκει μπηκαν με βυσμα.Αλλα δεν δουλευουν;Δεν ειναι πολιτες αυτης της χωρας που θελουν δουλεια;Ειναι κατι κακο αυτο;Οκ το βυσμα ειναι καταδικαστεο,αλλα αλλο το βυσμα,αλλο το δικαιωμα του αλλου να δουλεψει.Δεν ξερω εγω ετσι το βλεπω.

Ανώνυμος είπε...

re megale 1.15 kai ego thelo na exoune oloi douleia kai na min eine anagkasmenoi na zitianevoun
alla giati kapioi prepi na eine poio isoi apo tous ypoloipous? logo tou vysmatos?kai katse kai ey kai ego na gamiomaste mia zoi na feroume pera giait den exoume vysma(den xero gia sena alla pantos ego den exo)

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό και το ΚΚΕ είναι για το πεος, δεν χωράνε λέμε στα γραφεία τα βύσματα της ΕΡΤ, πάλι καλά που μερικοί περνάνε μόνο από το λογιστήριο.

Ανώνυμος είπε...

To τιμημένο ΚΚΕ είναι ικανό να υπερασπιστεί και τον τίμιο ιδρώτα της διορισμένης εργαζομένης στη ΔΕΗ ,της "συγραφέως" συζύγου ΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

Eφόσον έπεσε το Τείχος, γιατί υπάρχει ακόμα ΚΚΕ;

Nikos είπε...

Επειδη akoma και η παπα...λογια εχει οριο, υπαρχει εργαζομενος στην ΕΡΤ μη βυσμα?Προφανως και οχι το θεμα ειναι ποσα ατομα απο αυτα εχασαν την αξιοπρεπεια τους ζητώντας δουλια με αυτον το τροπο και δουλευουν τιμια και ποσοι συνεχιζουν να ειναι ρουφιανοι και στο χωρο δουλιας.Να ειστε βεβαιοι οτι οσοι ανηκουν στην 2η κατηγορια δεν θα απολυθουν ποτε.Αυτους λοιπον που απολυονται αφου του ξεζουμισαν εκμεταλευομενοι την αναγκη τους για δουλια θα τους υπερασπιζομαστε οσο και να φωναζουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ βαρδιας που γραφουν με τον ιδιο τροπο σε ΟΛΑ τα Blogs.