Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΔΕ…ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ...

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης του «Ιπποκράτειου» Θεσσαλονίκης και των γιατρών του νοσοκομείου.
Αφορμή, οι ανακοινώσεις των γιατρών ότι, λόγω έλλειψης υλικών, καθυστέρησε επί 24 ώρες να χειρουργηθεί μια 30χρονη πολυτραυματίας, με συνέπεια να κινδυνεύει να μείνει παράλυτη. Ο διοικητής του νοσοκομείου διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ σε βάρος του εντατικολόγου της ΜΕΘ και γραμματέα της νοσοκομειακής επιτροπής του νοσοκομείου, που έκανε τις παραπάνω καταγγελίες. Σκοπός της ΕΔΕ είναι να διερευνήσει αν όντως η καθυστέρηση οφείλεται στην έλλειψη υλικών ή ήταν ενδεδειγμένη, για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της 30χρονης, ώστε να χειρουργηθεί χωρίς κίνδυνο.

Οι γιατροί του νοσοκομείου χαρακτηρίζουν την παραγγελία της ΕΔΕ «ωμή επίθεση εις βάρος των αγωνιζόμενων νοσοκομειακών γιατρών» και κατηγορούν τη διοίκηση του νοσοκομείου για ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και έκφρασης. Η νοσοκομειακή επιτροπή του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου καταγγέλλει ως δίωξη την παραγγελία της ΕΔΕ και δηλώνει την πλήρη στήριξή της, μαζί με την ΕΝΙΘ και την ΟΕΝΓΕ, προς τον συνάδελφό τους γιατρό και καλεί σήμερα το μεσημέρι τους γιατρούς του νοσοκομείου σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της διοίκησης και σε γενική συνέλευση.

ΠΡΕΖΑ TV
17-6-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

Η ταχύτητα με την οποία έχει λάβει χώρα η χειροτέρευση της χρηματοπιστωτικής εικόνας της Ελλάδας είναι η μεγαλύτερη στη μοντέρνα οικονομική ιστορία, μια που η μέση χρονική διάρκεια για την υποβάθμιση κρατικών ομολόγων από Α2 σε Βα1 είναι 18 χρόνια ενώ στην περίπτωση της Ελλάδας το διάστημα ήταν 55 ημέρες.

Η πραγματικότητα της κατα ριπας υποβάθμισης απο τα πιρανχας των αγορων, της πιστοληπτικης ικανοτητας της Ελλάδας δεν είναι τιποτε άλλο απο δεκανίκι στην κυβέρνηση και μαστίγιο στον ελληνικό λαό για την υλοποιήση των απανθρωπων μέτρων που επιβάλλει το διεθνες χρηματοπιστωτικο συστημα.

Και ενω η κυβερνηση ζηταει την υποβαθμιση των εργαζομένων σε ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ η ελληνικη ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ συνωστιζεται στους γκισεδες των ελβετικων τραπεζων για να βγαλει τα ΛΕΦΤΑ κυριως ΜΑΥΡΑ που απομηζυσε απο την εργατικη τάξη αδιαφορωντας για την τυχη των ....συμπατριωτων που καλυνται να πληρωσουν το μαρμαρο.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΞΩΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΙΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ....ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΩΝ ΝΑ.....ΠΕΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.