Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ...

Πρόκειται για μια ενέργεια που δεν μπορεί παρά να καταδικαστεί απερίφραστα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το δικό του πλαίσιο αξιών που δεν συμβιβάζεται με τη βία, πολύ περισσότερο όταν αυτή αφαιρεί ανθρώπινη ζωή.
Ζούμε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. Η ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι και νέοι, πιέζονται εξοντωτικά από την πολιτική της κυβέρνησης. Δυστυχώς σήμερα δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.
Η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί με επιμονή στο έδαφος των συλλογικών αγώνων. Μια μαζική, αγωνιστική και ειρηνική απεργία στις 29 Ιούνη πρέπει να είναι η απάντησή μας.
Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θύματος.


"Καταδικάζουμε με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική επίθεση", δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης εκ μέρους της Ανανεωτικής Πτέρυγας.
"Οι τρομοκρατικές ενέργειες πλήττουν τη δημοκρατία και προσβάλλουν βάναυσα την ανθρώπινη αξία
Οι πολίτες αποδοκιμάζουν τη βία και αναζητούν πάντα δημοκρατική διέξοδο," ανέφερε ο κ.Κουβέλης.

ΠΡΕΖΑ TV
24-6-2010

1 σχόλιο:

sosat είπε...

Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΟΙΚΟΝΩΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ Ο ΛΑΧΝΟΣ ΤΗΣ ΙΦΙΦΕΝΕΙΑΣ.
ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ - ΦΑΣΙΣΜΟΣ...).
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ) ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, κ.τ.λ. .
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.