Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2010

ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑ!!!

Σε διαρροή αγωγού οφείλεται η διακοπή νερού στο κέντρο του δήμου Καλαμαριάς, από το τη μία το μεσημέρι. Όπως ανακοίνωσε η Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, η αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 το βράδυ.
Επιπλέον, η ΕΥΑΘ ενημερώνει τους δημότες Πυλαίας ότι, την Πέμπτη 17 Ιουνίου, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις οδούς Παύλου Μελά, Ανδρούτσου, Καπετάν Κώττα, Τζον Κένεντι, Κύπρου, Σταδίου, Βεροίας, Φωκά (07.00π.μ. - 18.00μ.μ.) και Αναξιμένους, Πυλαίας, Αργυρίου Ζάχου, Φιλύρα Ρώμου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς (08.00π.μ. - 17.00μ.μ.), λόγω εργασιών που θα γίνουν στις οδούς Σταδίου και Δορυλαίου με Αναξιμένους, αντίστοιχα.
Πρόβλημα ομαλής υδροδότησης θα σημειωθεί, επίσης την Πέμπτη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στις οδούς Μακρυγιάννη, Αντώνη Τρίτση και σε όλες τις παράπλευρες σε αυτές οδούς του δήμου Σταυρούπολης. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση διαρροής σε δικλείδα στις οδούς Μακρυγιάννη με Αντώνη Τρίτση.

ΠΡΕΖΑ TV
16-6-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

gia na synithisoume tora pou tha to paroun idiotes