Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2010

ΔΥΟ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας προκάλεσε το θάνατο δύο Αυστραλών στρατιωτών στο Αφγανιστάν.
Οι δύο Αυστραλοί, 21 και 26 ετών, έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή Ουρουζγκάν στα νότια της χώρας.
Συνολικά, από το 2002 έως σήμερα, 13 Αυστραλοί έχουν σκοτωθεί στο Αφγανιστάν ενώ έχουν τραυματιστεί 126, οι περισσότεροι από αυτοσχέδιες βόμβες.
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Κέβιν Ραντ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων και πρόσθεσε ότι ο θάνατος των δύο ανδρών είναι μια σοβαρή υπενθύμιση ότι οι Αυστραλοί πολεμούν εναντίον ενός τρομερού και επικίνδυνου εχθρού.
Τόνισε, επίσης, την αποφασιστικότητα της αυστραλιανής κυβέρνησης να παραμείνει στο Αφγανιστάν, ώστε να μη μετατραπεί η χώρα αυτή ξανά σε βάση διεθνούς τρομοκρατίας.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας, Τζον Φόκνερ, επεσήμανε ότι αναμένεται σκληρός αγώνας το επόμενο διάστημα στην περιοχή.

ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eπιτέλους κάτι ευχάριστο!

Αλλοι 2 επαγγελματίες δολοφόνοι νεκροί!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, γιά να καταλάβω, εσύ είσαι με το μέρος των Ταλιμπάν, φίλε 10:04; Διότι μόνο αν είναι έτσι καταλαβαίνω τη χαρά σου.

Ανώνυμος είπε...

Θύματα (και της κατάστασης)είναι και οι Αυστραλοί στρατιώτες μόνο που ήταν επιλογή τους και καμάρι τους να σκοτώνουν γυναικόπαιδα 3000 χιλιόμετρα μακριά

Ανώνυμος είπε...

@@Aνώνυμε 1:22μμ

To ότι δεν είμαι με τους Αυστραλούς κατακτητές γιατί σημαίνει σώνει και καλά ότι είμαι με τους Ταλιμπάν?

Τι συνειρμοί είναι αυτοί?

Δεν είμαι με κανενα Ταλιμπάν. Αν θέλει ο λαός του Αφγανιστάν δημοκρατία κλπ ας βγει στους δρόμους και ας τα γαμήσει όλα.

Αλλά ο Αυστραλός, ο Αμερικάνος, ο Αγγλος και ο Ελληνας, τι δουλειά έχουν στο Αφγανιστάν?