Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...

Ο δήμαρχος Ρόδου, Χατζής Χατζηευθυμίου, αμφισβητεί το δημοσίευμα για τη ρύπανση και γενικότερα για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πόλη. Σε επιστολή του χαρακτηρίζει ανυπόστατα και δυσφημιστικά όσα καταγράφονται για τη Ρόδο.
Αμφισβητεί ακόμα τις καταγγελίες των Ενώσεων Ξενοδόχων «για βρώμικη πόλη και για καθυστέρηση περάτωσης των δημοτικών έργων». (Σ.σ. Η «Ε» έχει στα γραφεία της τέτοια επιστολή, που μιλά για τα προβλήματα της πόλης. Την υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γ.γ. της Ενωσης Ξενοδόχων, Βασίλης Μηναΐδης και Κωσ. Κωσταρίδης.)
Αποδίδει δε τις συγκεκριμένες καταγγελίες σε «κουκουλοφόρους της παραπληροφόρησης» και σε «γνωστούς-αγνώστους υπαλλήλους του τοπικού συστήματος διαπλοκής» με στόχο να τον συκοφαντήσουν.
Υποστηρίζει ότι: «Η εικόνα της πόλης μας είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που επικρατούσε πριν από τρία χρονια. Για 12 χρόνια τα πεζοδρόμια της Ρόδου ήταν κατεστραμμένα, μέσα σε τριάμισι χρόνια αυτή η δημοτική αρχή έχει κατασκευάσει χιλιόμετρα πεζοδρομίων. Στη Ρόδο δεν υπάρχει βρωμιά. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά και νοσηρές καταστάσεις».

Ο ανταποκριτής της «Ε» στη Ρόδο Π. Καλιβούρης ανταπαντά:
Στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου, στις 4 Ιουνίου, στα ενημερωτικά έντυπα που διανεμήθηκαν στα μέλη, περιλαμβάνονταν δύο επιστολές με θέμα τα προβλήματα που απασχολούν τον τουρισμό της πόλης. Και οι δύο επιστολές απευθύνονταν προς το δήμαρχο Ροδίων και αφορούσαν: η μια τα προβλήματα -που είχαν αναπτύξει προφορικά κατά τη συνάντησή τους οι ξενοδόχοι- και η άλλη τα παράπονα των τουριστών-πελατών των ξενοδοχείων και επισκεπτών της πόλης!
Το πόσο καλύτερη είναι η εικόνα της πόλης το δείχνουν οι φωτογραφίες αυτές στις 21 Ιουνίου. Και επιτέλους, απαντήστε δημοσίως στις δύο επιστολές της Ενωσης Ξενοδόχων.

ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: