Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2010

ΆΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Το βράδυ της 8ης Ιουνίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, στην Αθήνα, έλαβε χώρα ένα ακόμα περιστατικό βίαιης επίθεσης κατά αλλοδαπού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, αλλά και με καταγγελία του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, ο Πακιστανός Ναντίμ Ουαχίντ, ενώ αμέριμνος μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο έχοντας μόλις βγει από παραπλήσιο Ιnternet-Caf? ιδιοκτησίας συμπατριώτη του, έπεσε θύμα ανελέητου ξυλοδαρμού από 3 αγνώστους οι οποίοι τον γρονθοκοπούσαν επί ώρα στο κεφάλι. Ο ξυλοδαρμός σταμάτησε μετά την επέμβαση άλλων μεταναστών που βγήκαν από τα παρακείμενα καταστήματα. Αιμόφυρτος, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε κάταγμα στη μύτη και ελαφρά τραύματα σε διάφορα άλλα σημεία του κεφαλιού του (σαγόνι, αυτί).

Εν τω μεταξύ, μέλη της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» και της Αφγανικής Κοινότητας που ειδοποιήθηκαν από Αφγανούς κατοίκους της περιοχής και έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν, ανάφεραν σε περιπολικό της αστυνομίας που έφτασε λίγο αργότερα το περιστατικό και παράλληλα κατάγγειλαν ότι όταν το θύμα της επίθεσης μεταφερόταν στο ασθενοφόρο, ομάδα περίπου 10 θαμώνων της παρακείμενης καφετέριας - η οποία κατά τους καταγγέλλοντες είναι γνωστό στέκι ακροδεξιών στοιχείων (κάποιων ήδη γνωστών από προηγούμενα περιστατικά) - επιχείρησε να εκφοβίσει τους συμπαραστάτες και τον τραυματία, βρίζοντας και απειλώντας με εκφράσεις του τύπου: «Πάρτε το βρομιάρη σας και φύγετε», «Μην ξαναπατήσετε εδώ θα σας τσακίσουμε», «Κουμούνια θα πεθάνετε» κ.ά.. Συνεχίζοντας την καταγγελία τους ανάφεραν ότι «αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που εκείνη την ώρα ήταν παρόντες, δεν συνέλαβαν τους επιτιθέμενους μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής. Δεν κατέγραψαν καν τα στοιχεία τους, ενώ ζητούσαν στοιχεία μελών της Κίνησης και των μεταναστών αλληλέγγυων».

Στις 9/6 κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων, από το θύμα και μάρτυρες στο τοπικό ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα και αίτηση ασύλου από το θύμα.

Με βάση τα παραπάνω
Ερωτάται ο κ.Υπουργός

1) Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί άμεσα προκειμένου να διευκρινιστούν πλήρως και το γρηγορότερο δυνατό οι συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκαν τα καταγγελλόμενα περιστατικά;
2) Θα ερευνηθούν οι παραπάνω καταγγελίες πολιτών (Ελλήνων και αλλοδαπών) που συμπαρίσταντο στο θύμα της επίθεσης για ολιγωρία της αστυνομίας και επιλεκτική μεταχείριση σε βάρος τους, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλοι παριστάμενοι τους εξύβριζαν χυδαία και τους απειλούσαν;
3) Ποια επείγοντα μέτρα προτίθεται να λάβει προκειμένου να αποτρέπονται βίαιες και ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών και προσφύγων από οπουδήποτε και εάν προέρχονται, παντού, αλλά και ιδιαίτερα στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα;

ΠΡΕΖΑ TV
14-6-2010

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙ ΤΟ ΔΕΙΡΑΝΕ ΡΟΥΜΑΝΟΙ! ΜΕΤΑ ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΗΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΕΣ!ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΦΕΣ!ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

οι αφγανοι καλεσαν ασθενοφορο για τον πακιστανο????????????εδω στον αγιο παντελεημονα σφαζονται!μας δουλευεις???????????

Ανώνυμος είπε...

μην βαζεις αυτο το ερωταται ο κ υπουργος.

ειναι τουλαχιστον γελοιο.

δρομο τα πακιστανια να αναπνευσουμε καθαρο αερα επιτελους
τα εχουν κανει βοθρους και βουρκους ολα στο κεντρο.

Ανώνυμος είπε...

Να φανταστω οτι τα 3 προηγουενα ζωα ειστε ο ιδιος;
Παντως πρεζα το οτι υπαρχουν βαλτοι ρουφιανοι για να σχολιαζουν καθε θεμα σου μολις βγαινει,σημαινει οτι κανεις πολυ μα παρα πολυ καλη δουλεια

Ανώνυμος είπε...

οι ειδησεις σας και τα γραπτα σας ειναι αναλογου ποιοτητας με το ονομα του Blog σας "ΠΡΕΖΑ". Απο την πρεζα που ρουφατε καθε μερα γραφετε ολο μαλακιες. Και μαλλον την πρεζα την προμηθευεστε απο πακιστανους γιαυτο και η αμεριστη συμπαρασταση σας προς αυτους. Ειμαι σιγουρος οτι τα βραδια θα τους στηνετε και κωλο παλιοαδερφες.

Ανώνυμος είπε...

4.52 εγω ειμαι ο 4.11 και μονο ο 4.11!ζωο δεν ειμαι αλλα μαλον εσυ εισαι ζωο και ανιδεος για το τι επικρατει στο κεντρο τηε αθηνας!εχουμε καθημερινα μαχες μεταξι αλλοδαπων με ροπαλα ξυλα πετρες και καποιοι τυχαρπαστοι σαν τον πρεζα τις χρεωνουν σε ελληνες!κανει καλη δουλεια εννοεις προβοκατορα?εσυ τον χαρτζηλικωνεις για να γραφει το ασπρο μαυρο?

Ανώνυμος είπε...

bravo preza kanis kali doulia sto ellada o tios basili apo tirana

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΤ ΕΜΑΣ ΨΕΥΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ!ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ .ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Ανώνυμος είπε...

4.11 εδω 4.52.
Δεν αμφιβαλλω οτι γινονται συγκρουσεις μεταξυ μεταναστων στο κεντρο,αλλα εμενα δεν με νοιαζει αυτο,με νοιαζει το ΓΙΑΤΙ εφτασαν αυτοι οι ανθρωποι,μαλλον συνανθρωποι σε αυτο το σημειο.Επισης με νοιαζει γιατι καποιοι ελληνες βγαζουν τοσο μισος προς αυτους τους ανθρωπους μονο και μονο επειδη ειναι διαφορετικης εθνοτητας.Μου τη δινει επισης η απλουστατη λυση που σκεφτονται ολοι οσοι εχουν καποια προβληματα στη ζωη τους λογω των μεταναστων. Αντι να σκεφτουνε οτι οι ανθρωποι εχουν προβλημα επιβιωσης και θελουν βοηθεια,ολοι σκεφτονται το τομαρι τους και τον κωλο τους.
Οσο για τον χαρακτηρισμο ενταξει sorry δεν απευθυνονταν σε σενα αλλα στους αλλους δυο.Θα ηθελα να απαντησεις ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ αν το δεις.

Υ.Γ.Αν περιμενε απο μενα να τον χαρτζιλικωσω θα ηταν πρωτος στο κεντρο να παλευει με ροπαλα.

vlaxopodas είπε...

"Επισης με νοιαζει γιατι καποιοι ελληνες βγαζουν τοσο μισος προς αυτους τους ανθρωπους μονο και μονο επειδη ειναι διαφορετικης εθνοτητας" δεν βγαζουμε μισος επειδη ειναι διαφορετικης φυλης ανθρωποι...αγανακτιση βγαζουμε που εξαιτιας τους και εξαιτιας των ελληνων κυβερνοντων εχει γινει η ζωη μας κολαση!!!

Ανώνυμος είπε...

prosexe blima royso giati toys roymanoys poy ediran to pakistano ta stoys stilo sto iek xini na pite kafe

Ανώνυμος είπε...

4.11 εδω.
Vlaxopoda σε σενα ταιριαζει η ακριβως παρακατω κατηγορια ανθρωπων.
"Μου τη δινει επισης η απλουστατη λυση που σκεφτονται ολοι οσοι εχουν καποια προβληματα στη ζωη τους λογω των μεταναστων. Αντι να σκεφτουνε οτι οι ανθρωποι εχουν προβλημα επιβιωσης και θελουν βοηθεια,ολοι σκεφτονται το τομαρι τους και τον κωλο τους."
Τωρα αν νομιζεις οτι οι μεταναστες φταινε το ιδιο με τους πολιτικους,
σκεψου μονο τι θα εκανες εσυ αν ζουσες ετσι.

Ανώνυμος είπε...

5:32, καλύτερα να μην υπογράφετε ως ''ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ .ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ'', αλλά ''μερικοί κάτοικοι'', ή ''μιά ομάδα κατοίκων''.
Ο λόγος είναι ότι,
ούτε είσαστε μόνο εσείς που ζείτε στον Άγιο Παντελεήμονα, ούτε βέβαια εκφράζετε όλους τους κατοίκους του.

vlaxopodas είπε...

9:21 μμ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΕΜΑΤΑ{ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ} ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ..ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΑΣΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ..ΟΥΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΣΥΛΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ..ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ "ΕΧΘΡΟΙ" ΑΛΛΑ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

11:51 μμ

tous fasistes enoeis kai emeis mazi sou