Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ;;;

Aπό την πλατεία Δημοπρατηρίου στο Μοναστηράκι, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η επιχείρηση των ειδικών συνεργείων του Δήμου Αθηναίων, μετά από εντολή του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, για την απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων, που καταλάμβαναν παρανόμως τον πεζόδρομο και παρεμπόδιζαν τη διέλευση πεζών και οχημάτων πρώτης ανάγκης.
Οι επανειλημμένες συστάσεις προς τους καταστηματάρχες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα οπότε και αποφασίστηκε να προβεί ο δήμος σε αυτή την ενέργεια.
"Οι καταστηματάρχες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι πεζόδρομοι και οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν σε όλους τους πολίτες και δεν έχει κανείς δικαίωμα να εμποδίζει την ελεύθερη διέλευσή τους" είπε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Νίκος Βαφειάδης.

ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
24-6-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το αυτονόητο φίλε μου δεν είναι πάντα αυτονόητο και ειδικά όταν δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες για να το κρίνουμε. Στην προκειμένη περίπτωση, διάβαζα νωρίτερα σε άλλο μπλογκ για το θέμα αυτό ότι εδώ και μήνες είχαν πέσει γερά πρόστιμα σε μαγαζάτορες στο Μοναστηράκι και στην ευρύτερη περιοχή (Μητροπόλεως, Ψυρρή, κτλ.), όμως τα πλήρωναν και τις καρέκλες δεν τις μάζευαν. Εγώ συμφωνώ με το μέτρο του Δήμου Αθηναίων να αρχίσει να μαζεύει τα τραπεζοκαθίσματα γιατί καιρό τώρα γκρινιάζουμε όλοι ότι τα πρόστιμα ήταν απλά για να πάρει ο Δήμος λεφτά. Είδαμε τώρα και ουσία, τα ελεύθερα πεζοδρόμια. Και χαιρόμαστε. Επιτέλους.