Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ...ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ...

Εξηγήσεις για τα περιουσιακά του στοιχεία ενώπιον της Επιτροπής Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ δίνει σήμερα ο Ακης Τσοχατζόπουλος μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων για αδιαφανή πλουτισμό που μεταφράζεται σε πολλά και ακριβά ακίνητα.

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει, θα δώσει το «παρών» στην επιτροπή και θα εξηγήσει τόσο σε αυτή όσο και στον εισαγγελέα ό,τι του ζητηθεί για να βρεθεί η αλήθεια. Η έρευνα της επιτροπής διαφάνειας (την αποτελούν οι Σ. Ξυνίδης, Γ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη) κρίθηκε ως ένας σταθμός πριν του επιβληθούν πειθαρχικά μέτρα. Εξάλλου, ο ίδιος ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης δήλωσε την περασμένη Παρασκευή ότι αν ο κ. Τσοχατζόπουλος (σ.σ. που ήταν ο πρώτος γραμματέας του κόμματος το 1990) δεν δώσει επαρκείς εξηγήσεις για όσα του καταλογίζονται, θα παραπεμφεί στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Εκτιμάται ότι δύσκολα το Μαξίμου μετά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί θα τον αφήσει στο απυρόβλητο. Η πιθανότερη εκδοχή είναι, με αφορμή και την εισαγγελική έρευνα, να του αναστείλουν την κομματική ιδιότητα έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση ο κλοιός γύρω από τον κ. Τσοχατζόπουλο έχει σφίξει επικίνδυνα αφού ήδη έχει διαταχθεί έρευνα για την οικία του στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και από τον εισαγγελέα.

Χθες, σε κυριακάτικες εφημερίδες υπήρχαν δημοσιεύματα για την περιουσιακή κατάσταση του πρώην υπουργού και των συγγενικών του προσώπων, καθώς και για τις αγοραπωλησίες ακινήτων τα τελευταία χρόνια.

ΠΡΕΖΑ TV
7-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: